אחלה פרק פתיחה../images/Emo70.gif
קודם כל: ממש התגעגעתי לסדרה הזאת וזה היה תענוג לראות סופסוף פרק חדש עם כל הכוכבים האהובים
אני אוהבת את התקופה הזאת ומקווה שהיא לא תהיה האחרונה.... קלארק פשוט נהיה יפה יותר מיום ליום -סופסוף גמרנו עם הפוני!! (אני מקווה...) -וגם המשחק שלו!! אין הוא פשוט ענק!
לדוגמא כשהודיעו לו שקלואי מתה עוד שנייה בכיתי בגללו כי מסכן.... -2 אנשים שהוא הכי אוהב מתו באותו יום אחד אחרי השני, ועוד כל העניין עם הפאנטום וזה... כמה הוא יכול לספוג?? אפילו בתור סופרמן....
הקטעים עם השמש היו יפים
(וגם לטום מאוד מחמיא להיות בשמש....
) חחח איך הוא אמר לו... "זה כל מה שאתה יכול??"
ממש ממש אהבתי את הקטע שלאנה מסתכלת על הירח באור ואז קלארק מסתכל גם כן בחושך זה גם שכל אחד חצי ירח -חצי בנאדם כזה בלי השני... וגם להראות שהם רחוקים אחד מהשני -כל אחד בקצה השני של העולם חחח אבל לאנה מצאה לה אחלה מקום להשתלב בו עם המראה שלה.... -סין!!!! והפאה הבלונדינית...
החדר שהיא נכנסה אליו ממש הזכיר לי את הדירה שלה בטאלון... אולי זה באמת הוא רק ששינו תפאורה... טוב נו העיקר שהיא בריאה ושלמה.... רק תחזרי כבר לסמולוויל ותהיי עם קלארק
קלואי
את מלכה אין עלייך ואין מה להוסיף!!
מזלנו שאת חיה!! ולויס....
חחח איך היה יפה כל הקטע המרגש כזה שהיא מנחמת אותו על מות לאנה ואז פתאום: "אבל אם תעז לגעת לי שוב בתחת...." באמצע של הכל חחחח
אז ליונל נחטף... מעניין על ידי מי, ולמה?
ולארה הזאת.... יש סקרנות לגביה אין ספק....
כל הקטע עם הכוחות של קלואי, וההסגרה של לקס היו לי פחות או יותר ברורים אבל אני בכל זאת יחכה לתירגום.
ייאלה כבר שיגיע הפרק הבא!! חחח אני צריכה עוד לעכל שזאת כבר אשכרה
העונה השביעית!!