701

הקטע שהוא העיף את ביזארו דווקא הזכיר לי את

הסרט האחרון של סופרמן.... עם הנקניק הזה משמו
שהוא העיף את האי לשמש

SharoNofit

New member
יש לך טעות

אין שום בעית המשכיות עם הבגדים של ביזארו - אלו בדיוק אותם הבגדים. פשוט שבסוף עונה 6 הסצנות צולמו בחושך למטה, וגם אח"כ הוא התרטב מהצינור שהתפוצץ אז הז'קט הכחול והחולצה הבורדו היו נראים לך שחורים, ובעונה 7 הסצנות לחימה שלהם היו באור ואחרי שהוא התייבש והתלכלך כבר... הבגדים של קארה -נו זה רק טלוויזיה חח אבל אולי הם היו בחללית שלה...?
לגבי השוטרים שהיו עם לקס -גם הם נסחפו בסכר שהתפוצץ, הראו את זה שהם בורחים תסתכל שוב.
השמש -כבר כמה פעמיים היה שהשמש מחזקת את קלארק ורק שהוא לא כ"כ היה מודע לזה.. הדוגמא ההכי אחרונה שהייתה אם אתה זוכר בעונה השישית, בפרק שקלארק ולקס נלכדו במבוך הזה מתחת לאדמה והמקום היה ממולכד בפצצה וברגע האחרון הם הצליחו לברוח דרך הביוב. קלארק היה כולו פצוע וחלש ואיך שהוא ייצא משם לשמש הוא התחזק והרגיש כבר הרבה יותר טוב. הרבה התאכזבו מהחיסול של ביזארו לא יודעת למה...
היו הרבה סצנות לחימה בינהם... ובאחרונה דווקא זה היה לא סתם אגרוף... אגרוף-אגרוף חחח שהעיף אותו עד לעננים... משם כבר מרטין טיפל בו כי קלארק (בינתיים...) עוד לא יודע לעוף... אני דווקא אהבתי.
("גם גיבורים יכולים לקבל עזרה", הפרק של ליגת הצדק) מי עוד יכול לספר ללויס על לאנה חוץ מקלארק וקלואי? ובגלל ששניהם היו עסוקים מידי ועד שהם התפנו והכל כבר לויס שמעה ברדיו וזהו.... ותעודת פטירה מנפיקים בבית חולים -לא משנה אם היא הייתה שם או לא... הרי זה לא שאנשים מתים אך ורק בביה"ח -יש גם רציחות, מכות, ופצצות במכוניות...
אם כבר מכוניות -איך אפשר שלא לראות שזאת פעם שנייה שלקס זה שניצל מטביעה בתוך מכונית, והפעם ע"י קארה?
הרי טחנו את סצנת ההצלה מהפרק הראשון והחקירה של לקס לגבי זה מיליון פעם.... אז כן, זאת באמת קריצה כזאת.... היה גם קריצה בסצנה של קלארק & קלואי: קלארק: קלואי אני לא יודע איך לעצור אותו, זה לא שאני יכול פשוט לעוף אחריו... קלואי: הבחור הזה יכול לעוף?!
קלארק אתה חייב ללמוד את זה!! הנשים שולטות ברור חחח אני גם שמתי לב לזה... לא נורא אבל תודה בזה שהדמויות שלהם יותר מעניינות מהשאר....
(תכף יוסיפו גם את העורך החדש, ואוליבר, ופרופ' פיין לשעבר ויהיה איזון מידי פעם...) אגב שכחת בבנים את ליונל!!
ושום מילה רעה עליו!! חבל שלא נראה אותו בתקופה הקרובה.... ללאנה דווקא היה יפה הפאה חחח
אבל ברור שבטבעי היא הכי מדהימה!!
בוקר טוב גל ששמת לב שקריסטין יפה....
וכנ"ל לזה שקלארק חייב מלחתה חדשה... אולי העונה יהיה נס? חח נקווה לטוב...[= אני חוזרת: אחלה פרק פתיחה

McFreaKy

New member
שכחת לסמן ../images/Emo58.gif. ../images/Emo150.gif../images/Emo3.gif

וסחטיין על התגובה המושקעת.
הלוואי והוא ישיג מלתחה חדשה.
ושכחתי מליונל באמת.

SharoNofit

New member
אבל כל השירשור הזה הוא בעצם ספוילר לא?

די לצחוק על ליונל!!
וב"תגובה מושקעת" בטח התכוונת ל"תגובה חופרת"....
מה אני יעשה... המילים פשוט יוצאות חח אבל בטח כבר התרגלת אליי...

*superstar*

New member
../images/Emo58.gifקצת משעמם וצפוי

הקטעים היחידים שאהבתי היו הקטעים עם קלואי.

אולי ספוילר לא יודעת..

איך שהבנתי, אז קלארק חושב שלאנה מתה אבל היא בעצם בחיים והוא פשוט לא יודע.

McFreaKy

New member
תשובה. ../images/Emo58.gif

קלארק לא יודע שלנה חיה. הוא חושב שהיא מתה.

slayer510

New member
אם במרתה עסקינן

אז איך קלארק יחיה עכשיו ללא מרתה. הוא הרי צריך לעבוד ולהתפרנס, לא?! או שיכול להיות שהוא מתפרנס מעבודה בחווה או משהו כזה?!

זה באמת תמוה..

חבל שהם לא מוצאים תירוץ לזה זה יעשה את הסדרה יותר מציאותית ואמינה... מרת'ה לא תהיה כ-ל העונה השביעית?? אבל היא אמורה להישאר עם קלארק לפי הסיפור כי היא עוזרת לו עם התלבושת... ואם כבר דברים לא הגיוניים קריטיים- למה לאנה וקלואי פתאום לא באוניברסיטה? XD

sirexrv

New member
../images/Emo58.gif לא,לא משנה מה היו עושים עדיין ...

-עדיין הייתי אוהב את הפרק! גם אם היו עושים את זה רע יותר!!! את האמת אני לא קראתי כלום (סליחה אני יעשה את זה מאוחר יותר) ממה שרשמתם. אבל הייתי חייב לשתף לפני (מצטער... -באמת !). לא יודע אם הפרק היה טוב או לא אני עיוור. כל תחילת עונה אני יושב ואוהב את הפרק אולי בגלל שאני כלכך אוהב את הסדרה אני לא יכול לשפוט.... אז(ממש מצטער על הביטויים -אולי בגלל ששתיתי קצת יין, במהלך הפרק -על בטן ריקה...): קלארק: תזיין כבר את קלואי! -או במילים יפות יותר -כי היא כלכך חמודה וברררררר אני הייתי כבר קופץ על המשימה למרות שזה לא מתאים לי להתחיל סתם ככה עם ידידה. וכל הסיבות שבעולם... או תעשה כבר משהו עם לואיס . שוב כי היא כלכך בררררררררררררררררררררררררררררר והמתח המיני היה כבר הורג אותי (אולי בגלל שאתה סופרמן אתה מצליח לעצור אותך) קלואי: למה את לא מדברת עם החבר הכי טוב שלך על הכוח שלך ?! יאאלה... לקס: כן הבנת כבר שאתה חרא (בפרק היום, ועוד אחד ממזמן) אבל למה אתה שוכח את זה כל הזמן? (אהבתי שקלארק ולקס היו חברים....) לנה: אהבת חייך... ואת בורחת? והוא עדיין אוהב אותך ואת אותו ? מה??? זיין, הייתי מתמודד עם זה איכשהו... (אהבתי חייה ברחה אחרי 7 שנים אז אני יודע מה הם מפסידים ...
) לואיס : אין טענות למי שנראת ככה -גם אם את עושה טעויות....

למעלה