יש לך טעות
אין שום בעית המשכיות עם הבגדים של ביזארו - אלו בדיוק אותם הבגדים. פשוט שבסוף עונה 6 הסצנות צולמו בחושך למטה, וגם אח"כ הוא התרטב מהצינור שהתפוצץ אז הז'קט הכחול והחולצה הבורדו היו נראים לך שחורים, ובעונה 7 הסצנות לחימה שלהם היו באור ואחרי שהוא התייבש והתלכלך כבר... הבגדים של קארה -נו זה רק טלוויזיה חח אבל אולי הם היו בחללית שלה...?
לגבי השוטרים שהיו עם לקס -גם הם נסחפו בסכר שהתפוצץ, הראו את זה שהם בורחים תסתכל שוב.
השמש -כבר כמה פעמיים היה שהשמש מחזקת את קלארק ורק שהוא לא כ"כ היה מודע לזה.. הדוגמא ההכי אחרונה שהייתה אם אתה זוכר בעונה השישית, בפרק שקלארק ולקס נלכדו במבוך הזה מתחת לאדמה והמקום היה ממולכד בפצצה וברגע האחרון הם הצליחו לברוח דרך הביוב. קלארק היה כולו פצוע וחלש ואיך שהוא ייצא משם לשמש הוא התחזק והרגיש כבר הרבה יותר טוב. הרבה התאכזבו מהחיסול של ביזארו לא יודעת למה...
היו הרבה סצנות לחימה בינהם... ובאחרונה דווקא זה היה לא סתם אגרוף... אגרוף-אגרוף חחח שהעיף אותו עד לעננים... משם כבר מרטין טיפל בו כי קלארק (בינתיים...) עוד לא יודע לעוף... אני דווקא אהבתי.
("גם גיבורים יכולים לקבל עזרה", הפרק של ליגת הצדק) מי עוד יכול לספר ללויס על לאנה חוץ מקלארק וקלואי? ובגלל ששניהם היו עסוקים מידי ועד שהם התפנו והכל כבר לויס שמעה ברדיו וזהו.... ותעודת פטירה מנפיקים בבית חולים -לא משנה אם היא הייתה שם או לא... הרי זה לא שאנשים מתים אך ורק בביה"ח -יש גם רציחות, מכות, ופצצות במכוניות...
אם כבר מכוניות -איך אפשר שלא לראות שזאת פעם שנייה שלקס זה שניצל מטביעה בתוך מכונית, והפעם ע"י קארה?
הרי טחנו את סצנת ההצלה מהפרק הראשון והחקירה של לקס לגבי זה מיליון פעם.... אז כן, זאת באמת קריצה כזאת.... היה גם קריצה בסצנה של קלארק & קלואי: קלארק: קלואי אני לא יודע איך לעצור אותו, זה לא שאני יכול פשוט לעוף אחריו... קלואי: הבחור הזה יכול לעוף?!
קלארק אתה חייב ללמוד את זה!! הנשים שולטות ברור חחח אני גם שמתי לב לזה... לא נורא אבל תודה בזה שהדמויות שלהם יותר מעניינות מהשאר....
(תכף יוסיפו גם את העורך החדש, ואוליבר, ופרופ' פיין לשעבר ויהיה איזון מידי פעם...) אגב שכחת בבנים את ליונל!!
ושום מילה רעה עליו!! חבל שלא נראה אותו בתקופה הקרובה.... ללאנה דווקא היה יפה הפאה חחח
אבל ברור שבטבעי היא הכי מדהימה!!
בוקר טוב גל ששמת לב שקריסטין יפה....
וכנ"ל לזה שקלארק חייב מלחתה חדשה... אולי העונה יהיה נס? חח נקווה לטוב...[= אני חוזרת: אחלה פרק פתיחה