6.01 בלבד.

../images/Emo6.gif כן, חשבתי על זה...

במשך כל העונות... כל הטרוריסטים מדברים אנגלית. אפילו שהם הגיעו לפני שבוע מערב-הסעודית.
^^

ravens

New member
../images/Emo58.gifזה ממש בלט

כי לפני זה כשהוא היה בשבי ,אז הם דיברו ביניהם בערבית ופתאום כשחיפשו אותו עברו לאנגלית ,ובכלל איזה כיף לו ,ישר הוא מוצא מכונית עם פלפון וג'י פי אס ,שבמקרה היתה בסביבה.

נו, זו סדרה... ../images/Emo4.gif

יודע כמה פעמים תפסתי אותם על חיתוך סצנה? שבשוט אחד - היד של ג'ק על הראש, בשוט השני - היד למטה.
נו, סדרה. מוותרים להם.

ravens

New member
ברור ואני חולה עליה

היו תקופות שהייתי רואה 3-4 פרקים ברצף עד 4 בבוקר ואחרי זה קם ב-6 וחצי לעבוד ,בגלל המתח האדיר שיש בסדרה.

The Human

New member
השפות זה לא העניין ../images/Emo58.gif

מילא בשביל שהקהל יבין במה מדובר אז הם ישנו את השפה לאנגלית מדי פעם.. על זה עוד ניתן להבליג.. הקטע שהוא משום מקום מוצא מכונית ועוד שיש בה פלאפון וג'י פי אס הזויי ומגוחך לחלוטין...
ויש עוד כמה דברים שהם פשוט פאקים רציניים בעלילה שאסור לעבור עליהם בשתיקה ואם לסכם את זה בקצרה.. הפרק השני הוא אולי הפרק הגרוע ביותר שיצא מאז שהסדרה הזו קמה..

Black Hawk B

New member
../images/Emo58.gif דעות עד 604

ספוילר ספוילר למי שטעה ובטעות נפל פה. שיט. שיט. שיט. הולי שיט. שמישהו יסביר לי מה לעזאזל הלך פה. רביעיית פרקים מדהימה. פשוט מדהימה. אני חייב לציין שנראה לי ב-603 שג'ק ואסד עושים את הטריק לאחד מהאנשים של פאייד היה הקטע הכי קורע בסדרה כולה:שג'ק גונב את המיני ואן הוא זורק את הנהג של הרכב על הרצפה ואומר לו: Don't get up. אחד מהדברים הכי מצחיקים שראיתי עד עכשיו בסדרה הזאת. תודה לאל שבעונה 6 אנחנו סוף סוף מקבלים את העומק והנפח שמגיע לדמות של ג'ק. מדהים שמוות של אשתו,סמים, ושהבת שלו פגשה פומה לא הוציאו ממנו שום תגובה כמו מה שקרה לו עם הסינים. אני רק מעריך עכשיו יותר את הדמות של ג'ק. רק חבל שרוב העונה עכשיו תתמקד בארבעת המזוודות האלה, כי ברור שינטרלו את כולם ואז הכל יסתובב סביב האחרונה. דבר שמבחינתי חובה, ויפתיע את כולם ואפילו אותי - ג'ק נהרג\מתאבד מפרק האחרון של העונה. הוא לא יכול יותר לעמוד בנטל של מה שנמצא על כתפיו, או שזה משפיע עליו בזמן פעולה מבצעית והוא נכנס לאיזור של פצצה\מחבלים עם רובים. זה חייב לקרות, זה בלתי נמנע, וזה יכניס את כולם לשוק (עאלק עונה שביעית. תפסנו אתכם בביצים!)

ITSIK86

New member
איזה פרק קטלניייייייי(פרק 4)|ספוילר

פאקקקקקק אני פשוט לא מאמין לכל מה שקרה שם זה הי פשוט מדבים אבל גם עצוב... וזה בטוח שקארטיס מת? אני ממש מקווה שהוא רק נפצע לא מגיע לו למות בגלל אסד המטונף הזה... וואאיייייי וכל כך אהבתי ת'פיטריה הגרעינית זה היה כל כך יפה,סוף סוף סידרה אכזרית כמו שצריך בקיצור מתי יביאו אות פרק 5?? מהקטע שקארטיס נפגע ועד סוף הפרק,הייתי כל כך מרותק אפילו לא מצמצתי!!

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif 6x04- ודעותי לגבי העונה

אכן המוות הפוטנציאלי של ג'ק היה קיים שם לדעתי מהפרק הראשון, אפילו תהיתי ככה בקטנה האם יעזו להרוג אותו אולי אפילו על הפרק הראשון :) , אבל כשראיתי שאין אלטרנטיביות הרואיות לדמות שלו , הנחתי שלא. לא לשכוח שבסך הכל עם הכל, הדבר שהכי חשוב ליוצרים שיראו את הסידרה, ואם הרייטינג וההזדהות היא ג'ק - יהיה צריך בחוכמה רבה להרוג אותו . ת'אמת, היו עונות שממש לא התחברתי לדמות של ג'ק - אהבתי את המתח, אבל הוא אישית לא הזיז לי , וסוף סוף , בעונה הזאת - החולשה שלו עושה לי את זה , ופתאום לא הייתי רוצה לאבד אותו ,הוא נהיה מעניין, מעבר לדמות האמריקאי הגיבור המיתי שאומר "אמן" על כל מה שאמריקה מייצגת. בכלל למרות האמריקאיות הלפעמים קצת שטחית של הסידרה , חייבים לציין שהיא כל כך אקטואלית ומי שעבר את השנים האחרונות עם הסידרה, יכול פשוט לראות איך העמדות הטבעיות בעולם משתלבות בסידרה, אנשים שפעם לא היו בכלל מדברים עם טרוריסטים ,מבינים שאולי זו הדרך היחידה להשיג שלום. הדיבור פתאום על "שלום" ולא רק על הפסקת טרור , תשומת לב לזכויות הצד השני.. .הכל מאוד מייצג את השיח בחברה האמריקאית ובעולם בנושאים הללו. מצד אחד שלום עושים עם אויבים, ומצד שני - האם אפשר לשבת למשא ומתן עם מישהו שדם של המון על ידיו , ואם כן - האם זה לא יהיה זילות לגבי אלו שמתו. ומצד שני ,אם נהרוג אותו , לא נמשיך לנצח את מעגל הדמים, וכן מספר העונות של הסידרה יגדל ללא קץ ? :)

Black Hawk B

New member
הגאונות שתצא מזה ../images/Emo58.gif 604

היא שכל ההודעות על עונה שביעית בעצם יהיו שגויות, ובעצם הסדרה תסתיים בעונה הזאת ובמותו של ג'ק. ולזה בהחלט קוראים סוף שאף אחד לא ישכח. לתפוס את כווווווולם בביצים, זה שם המשחק.

BeN ShaDe

New member
דעה על שני הפרקים הראשונים.

פרקים פשוט אדירים לעונה הכי טובה שהולכת להיות לדעתי. הרבה עניין , הרבה אקשן , הרבה מתח והרבה דרמה הובילו לפתיחה על הצד הכי טוב שיש ומצפה מאוד כבר לראות את פרקים 3 ו-4.
גדול.

juanes

New member
../images/Emo58.gif0601 ../images/Emo12.gif../images/Emo9.gifWOW

אני צריכה להסדיר את הנשימה, רגע, שניה... סיימתי לראות את הפרק הראשון וכולי קופצת מאושר. סוף סוף קבלתי לוריד את מה שחכיתי לו 7 חודשים. יופי של פרק! כל כך הרבה קווי עלילה, ג'ק שבוי, ואז ג'ק מסופר ומקולח (ונקי וחתיך הורס
), ואז ג'ק מדמם וכואב ואז ג'ק ערפד (אביאל - אהבתי את התיאור...). that's my boy!!! מחר אני מקווהשכל מה שצריך להגיע - יגיע ואני אוכל לקבל את מה שאני צריכה

למעלה