6.01 בלבד.

../images/Emo58.gif 6.01 בלבד.

ההודעה מכילה ספוילר לפרק הראשון בעונה השישית של 24.
וואו, ג'ק הוא ערפד!!!1
הייתי בשוק כשהוא נשך את המוסלמי ההוא בעורק הראשי בצוואר!
זה היה מדליק... וחוצמזה, משהו שהפריע לי... הנשיא החדש, ווין פלאמר, לא רואה את עצמו כראוי להיות בתפקיד הזה. קצת לא מזכיר את צ'ארלס לוגן?!
וראינו גם מה צ'ארלס לוגן עשה בסוף העונה החמישית...
ראינו את דיוויד פלאמר במשך כל שלושת העונות הראשונות [המשובחות, יש להדגיש] - והוא תפקד ממש מעולה, בלי התלבטויות בקשר ליכולת שלו לנהל את המדינה הזו, ולמרות שווין היה לרוב לצידו - הוא עדיין לא מבין את החומרה של התפקיד הזה... והוא חושש שהוא לא מוכן לזה, משום שהוא הושבע לנשיאות רק לפני חודשיים... אתם באמת חושבים שווין פלאמר הולך להיות נשיא כ"כ טוב, מאשר אנשים אחרים שיכולים לעמוד בנשיאות בצורה יותר תקיפה, והחלטית ממנו? [והאם לא נמאס לכם משחזור השחקנים בסדרה? הו, יש המון שחקנים חדשים העונה - שאפילו לא אמרו את שמם!!!
- אבל ווין פלאמר בנשיאות??? קארן הייז יועצת לביטחון לאומי. ביל ביוקנן נשאר ב-C.T.U, וגם קרטיס... לא קצת נמאס?! שלא לדבר על קלואי... חתמה קבע ב-C.T.U מאז העונה הראשונה!!!1

קלואי רק מעונה שלישית בסדרה

לא בראשונה ולא בשניה כך שממש לא נמאס ממנה

אע, הו. ../images/Emo12.gif

הו, רייט. בעונה הרביעית קלואי סגידה. משתמשת ברובה כדי להרוג את הטרוריסט שרדף אחריה!
זה היה אדיררררר!!!1
^^

Y. Welis

New member
Youre a hottie...

כך אומר לה מוריס, האקס שלה ותופס לה את התחת... זה היה שווה בשביל זה.

הו, רייט.

עם הבחורה שחשבנו שהיא התאבדה... ומסתבר שנינה רצחה אותו!
רייט.

Y. Welis

New member
וגם היה החבר המסומם של הבת

מ'עמוק באדמה' בעונה הראשונה.

עכשיו גם 6.02 ../images/Emo58.gif

אחות... למשפחת פלאמר?! אעאעאע, זה כ"כ שולתתתת!!!1
^^ ו... לא הבנתי. מי מנהל את CTU? ביל ביוקנן? אז למה הוא לא העביר לנשיא את המידע שקלואי הביאה לו לגבי ג'ק באוור [שברח עם אסד]?? הרי יש לו את החובה להעביר לנשיא ראיות חדשות בנושא האדם שאותו הם מחפשים להרוג, לא?
"איזה חברים? אתה אפילו לא יודע לאיית את השם שלי... זה לא אהמד, זה אחמד!
"
הזכיר לי את ה-ח' של התימנים.
^^ אסד חתיך.
^^ *בורח*

donatello

New member
יש כבר ברשת עד S6E04

מסכנים FOX גנבו להם את ה-4 שעות הראשונות.. :)

אני יודע... ^^

פשוט ראיתי עד פרק 2. עכשיו ממשיך ל-3 ול-4... סיימו להגיע אליי.
^^

נממ, לא.

העונה השישית רשמית תעלה ב-14 לינואר - פרקים 1 עד 2, וב-15 לינואר - פרקים 3 עד 4 ב-FOX. העונה תגיע ב-3 לפברואר להוט אקסטרא בישראל, אך הפרקים כבר עכשיו נמצאים על הרשת!!!1
^^

נממ,

FOX משדרת את ארבעת הפרקים הראשונים ביומיים... ולאחר מכן, בכל שבוע פרק אחד ביום א'. זה אומר שפרק 5 יגיע ב-21.1, ופרק 6 יגיע ב-28.1.

../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif6.04!!!!!!!../images/Emo18.gif

OMFG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ז-ה ל-א ה-י-ה צ=פ=ו=י!!! גאדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!! הולי פאקינג מאדר אוף גאד!!!!!!!1 מעולם לא צרחתי ככה, בגלל פרק של 24.
הידיים שלי רעדו, FGS!!!!!
ספוילר מ=ט=ו=ר=ף לסיום פרק 4 בעונה השישית: פצצת... אטום... התפוצצה... בלוס אנג'לס... ואני... בשוק!
אעאעאעאעאעאע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

../images/Emo58.gif6.04 - ווין וסנדרה פלאמר!

הרבה פעמים ראינו שבעיות אישיות של דמויות בסדרה, בסופו של דבר, מסתכמות בפעילות הטרור המרכזית של המחבלים, באותה עונה... לדוגמא: החטיפה של קים בעונה הראשונה, הקשר של נינה לנגיף הקורדילה בעונה השלישית. *עוד כמה דמויות שהתגלו כמושתלים ומרגלים* ועוד הרבה דוגמאות לכך שבעיות אישיות של דמויות... מתקשרות לטרוריסט הראשי...
לכן חשבתי על סנדרה פלאמר. נראה שהיא מגנה על החבר שלה, וואליד, אבל בסופו של דבר יתגלה שהוא בעצם ב-א-מ-ת עובד לטובת המחבלים. למרות שזה יראה ממש מגעיל בעיני הצופים... שכל מי שהוא מוסלמי - מיד הופך לחשוד במעשי טרור. ועל זה בעצם סנדרה גם פועלת נגד!~ על זכויות האדם, ובמיוחד המוסלמים... אם [וכאשר...
] יתגלה שוואליד עובד בשביל הטרוריסטים... סנדרה תהיה בהלם.
^^ ראיתי את פרק 3, ובאתי לכתוב בפורום שאני שונא את קרטיס... ואז החלטתי לראות ישר אח"כ את פרק 4. ראיתי את פרק 4... והוא מת. :|

ravens

New member
../images/Emo58.gif 6.02

נחמד מאד מצד הטרוריסטים בתכנית ,לדבר ביניהם באנגלית צחה תוך כדי חיפוש אחרי ג'ק באוור ,כך שהוא יוכל להבין מה שהם אומרים , מאד מתחשב מצידם.

למעלה