../images/Emo58.gif 6x04- ודעותי לגבי העונה
אכן המוות הפוטנציאלי של ג'ק היה קיים שם לדעתי מהפרק הראשון, אפילו תהיתי ככה בקטנה האם יעזו להרוג אותו אולי אפילו על הפרק הראשון

, אבל כשראיתי שאין אלטרנטיביות הרואיות לדמות שלו , הנחתי שלא. לא לשכוח שבסך הכל עם הכל, הדבר שהכי חשוב ליוצרים שיראו את הסידרה, ואם הרייטינג וההזדהות היא ג'ק - יהיה צריך בחוכמה רבה להרוג אותו . ת'אמת, היו עונות שממש לא התחברתי לדמות של ג'ק - אהבתי את המתח, אבל הוא אישית לא הזיז לי , וסוף סוף , בעונה הזאת - החולשה שלו עושה לי את זה , ופתאום לא הייתי רוצה לאבד אותו ,הוא נהיה מעניין, מעבר לדמות האמריקאי הגיבור המיתי שאומר "אמן" על כל מה שאמריקה מייצגת. בכלל למרות האמריקאיות הלפעמים קצת שטחית של הסידרה , חייבים לציין שהיא כל כך אקטואלית ומי שעבר את השנים האחרונות עם הסידרה, יכול פשוט לראות איך העמדות הטבעיות בעולם משתלבות בסידרה, אנשים שפעם לא היו בכלל מדברים עם טרוריסטים ,מבינים שאולי זו הדרך היחידה להשיג שלום. הדיבור פתאום על "שלום" ולא רק על הפסקת טרור , תשומת לב לזכויות הצד השני.. .הכל מאוד מייצג את השיח בחברה האמריקאית ובעולם בנושאים הללו. מצד אחד שלום עושים עם אויבים, ומצד שני - האם אפשר לשבת למשא ומתן עם מישהו שדם של המון על ידיו , ואם כן - האם זה לא יהיה זילות לגבי אלו שמתו. ומצד שני ,אם נהרוג אותו , לא נמשיך לנצח את מעגל הדמים, וכן מספר העונות של הסידרה יגדל ללא קץ ?