5x12 פרק ה100!

mihs

New member
../images/Emo58.gif

עוד מישהו חושב שהזיכרון מהמשחק כדורסל שלוקאס אומר לפיטון "זאת את שאני רוצה לצידי" די מיצה את עצמו?! חוץ מזה לא הבנתי אם ניילי נפרדו, והאם ברוק בהריון????

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif

ניילי לא נפרדו סופית, היא העיפה אותו מהבית אחרי מה שהיה עם הנני. ברוק לא בהריון אבל היא רוצה להיות.

לוידעת

New member
|ספויילר|

חחח....זאת הייתה היציאה הכי מוזרה שלה עד היום בסדרה נראה לי.......ועוד פייטון עושה לה כזה:"איתי??"

Elsewhere

New member
וואי כלכך.../images/Emo58.gif

הזכרון הזה מיצה את עצמו אי שם בפרק השני של העונה הזו :| כמה חופרים איתו, כמה!!!!11

prinsezayuli

New member
אופס...שוב : זיהוי שיר ../images/Emo58.gif

מה השיר שבסוף הפרק שכולם דואגים לג'יימי ודן בא? תודה מראש[:

Elsewhere

New member
כל שבוע מחדש,../images/Emo58.gif

אני רואה טרי היל ונזכר כמה אני אוהב את הסדרה הזו. אתמול סתם ישבתי בסלון בבית ונזכרתי בתחילת עונה 2, ובכל עונה 3 וכזה... אני ממש אוהב את הסדרה הזו.
הייצוגיות הייתה קצת יותר מדי obvious, של פייטון וה-comet. כאילו, הם עשו את זה טוב, אבל לוקאס לא כזה מפגר, שהוא יכתוב ספר שבאופן כל-כך מובהק מדבר על פייטון. (אפשר להתחיל לחפור פה על תת מודע, אבל עשו לי טובה... P:)
ברוק רוצה להיכנס להריון. אה, מה? נו טוב, אני מתנדב
.
אוי אנדי, כמה שאתה השמנת. והתכערת. ואתה כל כך מיותר. ולילי הזו, ה' ישמור, איזו יצורה.
קארן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111
עכשיו חסרה רק דב (והחזה העצום שלה) ואני אהיה מאושר.
העונה אני נזכר שוב ושוב כמה שהיילי הדמות האהובה עליי וכמה שאני מעריץ את בת'אני. אם רק יכולים להיפטר מהתסרוקת טיירה-בנקס-עונה-7 הזו אני אשמח.
ג'יימי כזה נש! ^^
המוזיקה של טרי היל פשוט מעולה. אין, הם פשוט טובים בזה.
ואגב מוסיקה, מה לעזאזל קורה עם מיה? ועם הלייבל של פייטון?
אני רוצה שרייצ'ל תחזור
. בוהו
. שבוע טוב ונתראה ב... אמאל'ה, 14 לאפריל.

sabagsapir

New member
ואייי להתאהב בכל פרק מחדשש!!! ../images/Emo58.gif

אז ככה.. קצת חפרו בקטע של פייטון לוקאס ולינדזי אבל אף פעם לא נמאס.. טוב שפייטון בסוף לא קמה ולא התנגדה לחתונה שלהם כי הנה.. לוקאס באמת אמר i do.. זאת לינדזי שלא הסכימה.. אהבתי את הרעיון של קומט- יעני האוטו של פייטון אבל למה לוקאס בכזה פיצול?!?! בן אדם - תלך כבר לפייטון ונגמור ת'סיפור.. הקטע שהראו את פייטון ולוקאס עם האוטו.. לגמרי נוסטלגיה - רק מזכיר למה התאהבתי בסדרה מהפרק הראשון... ניילי.. אמממ נחמדים ביותר אהבתי בעיקר את הקטע בגשם שהם התנשקווו כזה רומנטי והיא חייבת לקחת אותו בחזרההההה גם אהבתי שנייתן מוכן להתאבד לפני ניידת כדי שיחפשו את הבן שלו.. ציפיתי שדן יתפס כשהוא מנסה לעזור לגיימי החמוד או שלפחות יהרוג את הנני... אבל סוף יפה ביותר.. ברוק.. רוצה תינוק?? אמממ טוב.. העיקר שיהיה יפה כמוהה חחח זהו.. נחכה.. עד ה14 לאפריייייייייייל... אמאלההההה

../images/Emo24.gif../images/Emo58.gif../images/Emo24.gif

איזה פרק יפה!!!!! אני חולה על ג'יימי! (מי לא?!) הוא כזה חמוד.... אני רוצה שניילי יחזרו! משולש האהבה פייטון-לוקאס-לינדזי סופסוף נשבר (או שלא (?) חחח) ...יפה איך שלינדזי הבינה שזה קומט של המכונית של פייטון...דווקא אהבתי אותה... נני קרי --- לכי לפסיכולוג! דן דן דן .... עדיין ישנאו אותו... לילי- קצת מוזרה לא? בפנים? אבל היא חמודה.... קיצר....נחכה מה יהיה ב-14 לאפריל P:

Self Reliable

New member
../images/Emo58.gif

אחלה פרק,אבל הייתי אומרת שהוא דיי צפוי. חוץ מברוק שרוצה להיות אמא. לא הייתי אומרת על הסדרה שהיא מעניינת יותר מסדרות כמו: אבודים, גיבורים, האנטומיה של גריי. אבל בהחלט סדרה קלילה ונעימה לצפייה. בהחלט מחכה לפרק הבא.

Elsewhere

New member
אם יורשה לי, אני לא מסכים.../images/Emo58.gif

אבודים אולי השתפרה בעונה הזו, אבל הבה לא נשכח את עונות 2 ו-3. לגיבורים הייתה עונה אחת טובה, וזהו. האנטומיה... עם כל אהבתי לסדרה, הם פשוט איבדו את דרכם. העונה הרביעית נראית כאילו הם היו עסוקים מדי במשהו אחר מכדי להשקיע בסדרי. קווי העלילה נהיו נוראיים ומופרכים, וגם העונה השלישית לא כזו מדהימה. ובשלושת הסדרות הנ"ל, יש כל כך הרבה דגש על העלילה שאי אפשר לראות מה קורה עם הדמויות (או במקרה של האנטומיה - כל כך הרבה דגש על הדמויות שאין עלילה, וכשיש עלילה אז שוכחים שהדמויות צריכות להיות הגיוניות). בתכלס, הדמויות הן שעושות סדרת טלויזיה לאחת טובה. למה שאת קוראת "צפוי" אני קורא "מעניין". בטרי היל זו לא העלילה שמשנה, אלא הדמויות שמתפתחות איתה. Elsewhere

Self Reliable

New member
... ../images/Emo66.gif

אני אישית נהנתי מאוד לצפות בעונות 2-3 של אבודים, מצאתי את עצמי רואה 5 פרקים ביום [כמובן שאחר כך הצטערתי על הזמן המבוזבז אבל זה לא קשור]. לעומת זאת העונה הראשונה לא כל כך משכה אותי. האנטומיה, אוקי בזה אני מסכימה איתך.. באמת היא איבדה את דרכה בעונה האחרונה. גיבורים, אי אפשר להגיד שום דבר רע על העונה השניה מאחר והיא רק התחילה ובסצנות האחרונות שצולמו התחילה ההתפחות האישו של העונה. הדמויות ממש לא הגיוניות במגרש ביתי, ממש לא משקפות את המציאות למרות שסדרה כמו מגרש ביתי כן אמורה לעשות את זה [אני לא יוצאת נגד הסדרה, למרות שזה נראה ככה]. רוב הסיטואציות שבהן היו הדמיות ממש מופרכות. לחשוב על הקלטת הזמן [שכחתי מה שמה] שהתפרסמה, לחשוב על החתונה של היילי ונייתן, על העובדה שלוקאס מאמן קבוצה בגיל 22. ובכלל על החוויות שהם עברו כבוגרי תיכון. אבל כמובן שאפשר להבין את זה, כי זה מה שמקדם את הסדרה בעצם, אבל אי אפשר להגיד שזאת סדרה הגיונית כי היא רחוקה מלהיות כזאת.

Elsewhere

New member
יש ספוילר בהודעתך... בכל אופן.../images/Emo58.gif

כשאני אומר "הגיוני" אני לא מתכוון ל"תואם את המציאות". אני מתכוון קו עלילה הגיוני מבחינת הדמות. מבחינת היילי, מתאים לה שיהיה לה קו אדום שבו היא לא מוכנה לוותר לניית'ן ולנסות לתת לאהבה שלהם לגבור על המכשול - וזו בגידה. מבחינת ניית'ן - כל כך, כל כך אופייני לו לא לספר להיילי כל מה שנני קרי עושה. אני מדבר על משהו שנשאר נאמן לדמות, לא למציאות. (סדרות הנעורים, וביניהן טרי היל, דוסון קריק, בוורלי הילס וכו' אלה לא סדרות שנאמנות לעולם המציאות. לכן הן סדרות טלויזיה.)

למעלה