5x12 פרק ה100!

CarmitF

New member
הוא היה בעונה השנייה נראה לי..

הוא היה המרצה של קרן והוא טס לניו זילנד.

TaMiRMo

New member
מזל טוב ! פרק 100!

לא כל הסדרות מגיעות לזה ממש לא! האמת שזההישג די יפה
ותהיה אפילו עוד עונה חח בכלל שווה! בלי עין רעה! טפו טפו טפו!

prinsezayuli

New member
../images/Emo58.gifשיואואוו --לא חפיררה--../images/Emo58.gif

מה שאני הכי אוהבת במגרש ביתי זה שהם יכלו לעשות את הפרק הזה מה זה קיצ'י אבל הם לא יש כבר חמש עונות וזה עדיין סידרה מעולה מאווודדדדד ורוב הסידרות פשוט נהיות כבר צפויות ומשעממות בעונה ה-5 הפרק היה מעולה והיו מלא דברים שלא ציפיתי להם [ טוב אבל יש גם כמה דברים שכן] אני חושבת שזה היה רעיון מצוין לעשות שלינדזי אומרת לא ולא לוקאס... כל הכבוד דן
נני הזאתי פשוט כלבה מפגרררת ואני שונאת אותהה!! אשכרה משעמם לה בחיים אז היא באה וחוטפת ילד, טיפשה^^ בכל מקרה אני לא יודעת מה פייטון הולכת לעשות עכשיו ואני חושבת שלוקאס יצא שרמוטה עם הוא ילך לפייטון אבל זה די צפוי שזה מה שיהיה [?!] אני פשוט מתה מתתתתתתתתתה להמשיך לראות והם פשוט אוהבים להתעלל בנו ולהשאיר אותנו במתח עד ל 14 לאפריל!! יש עוד 24 ימים כוסאאמממקקק טוב אמרנו לא חפירה ויצא חפירה

o R it

New member
כן..אני גם אהבתי אותם../images/Emo13.gif הם נשמעים אחלה...

../images/Emo58.gif מישהו יכול להסביר לי כמה דברים? :)

התחלתי לקרוא את הספוילרים לפרק 512 ולא הבנתי ממש מה קרה... האם קרי חטפה את ג'יימי ודן הציל אותו או משהו? האם ניילי יודעים שהיא חטפה אותו? ניילי חזרו זה לזו? פייטון ולוקאס ביחד? תודה.

o R it

New member
תשובות../images/Emo58.gif

כן קרי חטפה אותו ודן הציל אותו... ניילי לא יודעים שהיא חטפה אותו הם בטוחים שזה היה דן.. ניילי לא חזרו...וגם פייטון ולוקאס לא ביחד..

Bleed for Me

New member
וואו..פרק מעולה!|חסר ספוילרים|

ממש אהבתי פה הכל.. מתי הפרק הבא? שמעתי שעכשיו נצטרך לחכות תקופה? מישהו יודע מתי הוא יעלה?

כRיש

New member
זיהוי שיר.

מה השם של השיר שלינדזי אמרה ללוקאס בחופה מה המילה הראשונה שהוא אמר לה ואז יש סרטון של לוקאס ופיטון מהעונה הראשונה שהוא גורר לה את האוטו .. שיר חזק ביותר

למעלה