5x12 פרק ה100!

פרק המאההה ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

וואו איזה צפוי זה היה שהם לא יתחתנו!! האמת שאני שמחה, כי לינדזי לא באה לי טוב והייתי בשוק שברוק רוצה תינוק! כמה תינוקות אפשר בסדרה הזאת?? והיילי ממש מעצבנת וכל הכבוד לדן על מה שהוא עשה אבל עדיין ישנאו אותו... בקיצר פרק נחמד!!

Self Reliable

New member
../images/Emo58.gif

דן עושה את מה שהוא עושה לא מטוב לב, אלא כדי להראות שהוא "השתנה" וכדי שיקבלו אותו כביכול בגלל ג'יימי.

Dark and Twisty

New member
טוב.. אז יש חפירה בנקודות חח../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif

זה כתוב בנקודות לפי הסדר שזה מופיע בפרק, אז אתם תבינו כבר חח... (כתבתי במהלך הפרק): -ג'יימי כל כך מצחיק!@$#@% -איזה כיף שאנדי חזר
אני אוהבת שדמויות ישנות חוזרות חח.. -לילי וג'יימי ביחד.. איזה מתוקים! לאכול אותם חח -אני שונאת את דן@$@#^$@! הקטע שהוא שרק היה :/. -לילי טיפה מכוערת? ברוק צריכה להופיע יותר!#$@# די נמאס כבר מלינדזי-לוקאס-פייטון -הסצנה של הנשיקה של היילי וניית'ן עם המים מהתקרה הייתה כל כך נוסטלגיה לפרק מהעונה השלישית בגשם -אני היחידה שלא זוכרת את הסצנה של ברוק ולוקאס שהיא מספרת לו למה היא חזרה לטרי היל? -שפייטון תמות כבר! (אופס, זה היה בכאילו.
) [זה היה בסצנה שהיא כאילו מונעת מהם להתחתן]. הנני הזונה הזאת!$@#%# (מותר בכלל לכתוב זונה בפורום? או שצריך לצנזר?) -מאיפה מוכר לי השוטר הבלונדיני?! -הסיפור עם ג'יימי היה כל כך עצוב! לראות איך היילי דואגת לו! ולחשוב שזה קורה כל כך הרבה בארה"ב -למי אכפת מלינדזי ולוקאס עכשיו?! ג'יימי נעלם! סוף סוף סיפור שונה בעלילה מהמשולש החפור הזה! -סקילס היה כל כך חמוד ומצחיק כמו תמיד... במיוחד עם הרגשות אשם שלו
-השירים בכל הפרק היו מעולים... ציטוטים שאהבתי: "oww! you look like cinderella!" "you are so far from OK, you aren't even in the same area code" "Lucas you cant!" קרע אותיXD "I cant marry you Lucas" לא נמאס לו לשמוע את זה מבחורות?
"I want to have a baby" - וואו! מאיפה זה הגיע?! "I will be your mama now" "people always leave, you know that" - גם את זה לא נמאס לו לשמוע? ועוד מאותן בחורותXD "I killed my brother in cold blood, I have no problem killing you" גאוני.
.

*superstar*

New member
../images/Emo58.gifהיא אמרה

שאחת הסיבות שהיא חזרה לטרי היל זה בשביל ללדת

sabagsapir

New member
באיזה פרק זה היה??

בבקשה.. איזה פרק ברוק אמרה את זה ללוקאס.. שהיא באה ללדת בטריי הייל או משזה לא יהיה...

o R it

New member
../images/Emo58.gif בפרק הזה..5X12

לא היה את הקטע הזה בפרקים קודמים..וכשהיא אמרה את זה לפייטון בסוף הפרק הבנת שזה גם מה שהיא אמרה ללוקאס..וחוצמזה היא אמרה לפייטון שגם לוקאס הגיב כמו שהוא הגיבה

dana22222222

New member
5X12../images/Emo58.gif

איזה פרק טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחח הכי מצחיק שהקטעים של ניילי עם ג'יימי הקטן היו הרבה יותר מעניינים מכל החתונה/ לא חתונה הזאת של לוקאס ולינדזי+ הסיפור שלו עם פייטון.....

Beyonce Knowles

New member
פרק אחלה ../images/Emo58.gif

ידעתי שנני תחטוף את ג'יימי בסוף! היא הייתה ממש מפחידה. איזה חמוד דן
אהבתי את היילי בפרק!!! איזה כיף שלוקס ולינזי לא התחתנו...למרות שזה היה צפוי. הייתי רוצה שברוק תהיה אמא שלי! יש עוד פרקים אחרי הפרק הזה?

John L

New member
ווווווואוווווווו ../images/Emo58.gif

פרקקק מדהיייםםםם . במהלך כל הפרק כמעט , מהנקודה שקארי חטפה את ג'יימי הייתי בפחד מדבר אחד . ידעתי שדן יבוא להציל את ג'יימי , זה היה כל כך ברור אבל הפחד שלי היה שכשאחרי שהוא היה מציל אותו איכשהו צדק פואטי היה נעשה ודן היה מת . חשבתי שכשהוא יביא את ג'יימי לא תהיה לו הזדמנות להסביר שהוא הציל אותו ונייתן יהרוג אותו . אני שמח אבל שזה נגמר בדרך הצפויה ... אני כבר לא יכול לחכות ל 14 באפריל !!! אהה ודרך אגב חברה ... אתם מאמינים שצפינו בפרק המאה של מגרש ביתי ??? אני לא מאמין .. זה מדהים , מאה פרקים ואני מאחל עוד מאה !!! שמחתי שאנדי חזר , זה היה נורא מרגש . וכמובן קארן שאין מילים לתאר את שמחתי בנושא חזרתה .. אין מצב שיתנו לה לעזוב אחרי סיום פרק כזה דרמטי ומחייב המשך יבוא איתה . אני רק מקווה שיחזירו אותה בתור שחקנית קבועה בסדרה . חשבתי שהפרק יפתח בפתיחה הרגילה שהסדרה התאפיינה עד עונה 5 (חוץ מכמה פרקים טראגיים כמובן ופרק 13 עונה 4 שלא היה טראגי ). פרק המאה רבותיי .... ועכשיו כל מה שנותר זה ההמשך המדהים שמחכה לנו עד לסיום עונה 5 ... אהה כן .. האם הזכרתי גם את עונה 6 ? (חפרתי)

Self Reliable

New member
../images/Emo58.gif

למה שנייתן יהרוג את דן? מה האינטרס של המפיקים לעשות דבר כזה? עכשיו תהיה כל הסמטוחה של דן VS. קרן/נייתן/לוקאס. דיי צפוי מה יקרה, ג'יימי ירצה להתראות עם סבא'לה בזמן שכל השאר ינסו להעיף את דן מהעיניים.

אנה92

New member
ואווו מדהיםם מכל הבחינות ../images/Emo58.gif

מדהים מדהים מדהים! פרק כזה הממ צפוי אבל גם לא צפוי, נגיד עם לוקאס יש לי בעייה! דייייייי תחליט כברררררר!!!!!!!!!!!! לינדזי כל הכבוד! אבל למה דווקא עכשיו נזכרת? ואיך זה שאת מוותרת כ"כ מהר?! ניראה לי ברק היכה בה 0_0 והיילי שיחקה מצויין! איך שג'יימי נאבד.. ואי ניית'ן ממש כמעט נדרס זה היה מפחיד ברמות =|||| פחדתי שדן יחזיר אותו אבל כולם יתנפלו עליו.. אני שמחה שג'יימי השלים עם סבא שלו XD

DotCom05

New member
../images/Emo58.gif איך הם יכולים לעשות לי את זה?!

איך אני אוכל לחיות עד ל14 באפריל!? אני במתח!!!!!!!!!!!! טוב תתכוננו לחפירה ע-נ-ק-י-ת. אז ככה: אנדי חזררררררר וקרןןןןן אייייי כל כך אהבתי את אנדיי איזה יופי שקרן איתו!! הוא כל כך כל כך חמודדד אבל זה מוזר כי הוא נראה יותר כמו אח של לוקאס מאשר סוג של אבא חחחח...לילי גם חמודה היא דומה לקית'! קרן פשוט חמודה היא כל כך מוסיפה לסדרה שהרי כל הסדרה הזאת הייתה בנויה על הסיפור שלה ושל דן. ואם כבר דן, עד כמה שהוא רשע, הוא חמודדדדדדדדד! חחחח הקטע שהוא שרק היה מלחיץ כל כך...הוא כזה מרח על עצמו בושם ואז שרק איזה קטע ממש מוכר מסרט אימה או משו...מפחיד. ושהוא בא להציל את ג'יימי מהזונה אז שג'יימי התחבא כזה בצד מזה פחדתי שהוא לא יכניס אותו!! חשבתי שדן יציל אותו ויחשבו שהוא חטף אותו ושוב יכניסו אותו לכלא. הכל בגלל הנני הזונה! עלק רצתה לצבוע לו תשיער!! איזה חולה בנפשששש טוב נעבור לברוק. תינוק?! היא רוצה פאקינג תינוק?! מה יש לה?! היא רק בת 22 מה לחוץ לה..משועממת! כמובן שהיא תהיה אימא מדהימה ואני מנחשת שבטח היא כבר תלד בסוף עונה או משו חחחח...מזה הדמויות משריצות ילדים בקצב לא נורמלי. ונעבור למשולש לוקאס-פייטון-לינדזי. הקטע עם ה"קומט" היה מגניב! לא הבנתי כל הפרק על מה הם מקשקשים על "הילד שראה כוכב שביט" בלה בלה בלה...ובסוף הבנתי!!! שלמכונית של פיטון קוראים כוכב שביט! אהבתי שהראו תסצנה מהעונה הראשונה זה נוסטלגיה לגמרי. יאללה שפייטון ולוקאס יהיו כבר ביחדד כמה אפשר למרוח תקטע?! והנושא הבא: ניילי. הסצנה עם הגשם הייתה מהממת! בכלל כל ההתחלה הייתה יפה!! וזה כ"כ שקוף שהם לא יתגרשו! הם פשוט מושלמים ביחד מה לעשות. זה היה ממש עצוב שהיא בכתה לנייתן...גם אני בכיתי איתה!!! חחח טוב והסוף...הסוף היה מדהים. שהוא אמר "סבא דן הציל אותי" ואז דן נכנס...וכולם בהו...זה היה מהמם! ולסיום, אהבתי תקטע שברוק ופייטון יצאו מהמכונית וברוק אמרה "איזה גבר לוקח את מדריך הטיולים שלו לטיול בהרים?!" ואז פייטון אמרה "ג'ייק ג'ילנהול" חחחח או משו כזה. טוב זהו =]

למעלה