5X06

לירן36

New member
את יכולה לעזור לי??

אמרתי שראית פרק חמישי נכון? מאיזה תוכנה את מורידה? אני יש לי סבבהדיסי והוא לא מוריד לי תפרק.. ואני מתה לראות..

McMuffin

New member
אני צריכה להשלים 3 פרקים../images/Emo122.gif../images/Emo115.gif../images/Emo203.gif

efif1212

New member
איזה פרק../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

וואי פשוט פרק מעולה!! נתחיל עם הקטע שלינדסי שמעה את פייטון אומרת שהיא לא אוהבת אותה. אאוץ'. אחר כך הקטע עם הנני. וווואי בא לי לחנוק אותה! "זה שלמישהו יש היסטוריה עם אדם זה לא אומר שזה האדם שהוא אמור להיות איתו"... קנאיתתתת! שונאת אותה!!! ושהיא הלבישה לנייתן את המכנסיים..מה היא חשבה לעצמה?? והקטע הכי חזק בפרק- פייטון ולוקאס צועקים אחד על השני. הייתי בטוחה לרגע שהוא ינשק אותה. -" את ויתרת עליי, את לא חשבת שאני אצליח לפרסם את הספר שלי!" -"אה כן? אז למה כל פעם שעברתי ליד הספר קניתי אותו????" ואיך שהיא זרקה עליו את הספרים. זה היה פשוט פרק מעולה! העונה רק הולכת ומשתפרת!!

Dark and Twisty

New member
../images/Emo58.gif

הנני ה**** הזאת!
אין לי יותר מידי מה להגיד.. ברוק מדהימה כמו תמיד ואמא שלה פשוט... לא

N e r d y

New member
אוף אני רק בפרק 503 יש לי הרבה להשלים :/

בצפר מחורבן

efif1212

New member
../images/Emo58.gif

חלום, בטח שחלום! אוי ואבוי אם זה היה אמיתי...

dana22222222

New member
../images/Emo58.gif 5x06

אני שונאת את הנני המטומטמת הזאת... מה אין לה בית? אני לא מבינה מה היא קושרה לארוחה הזאת שהייתה.. למה היא נדחפת בכל מקום? זה נראה כאילו יש לנייתן שתי נשים, היילי והנני המפגרת הזאת... שהיילי תעיף אותה כבר...!!!! והנייתן הזה... שלא יעשה שטויות... (למרות שצריך שיהיו שטויות אחרת לא יהיה אקשן.... :) )

DotCom05

New member
אעע!!!!!! ../images/Emo58.gif

אני כל כך שונאת את הנני הזאת!!!!!!!!!!!!!!! אם ניית'ן יעשה משהו..אני הולכת להחרים אותו לנצח נצחים!!!! ואני חייבת לציין שהקטע בהתחלה עם דן והחלום של ג'יימי...היה מפחיד!! ממש נבהלתי!!!!! המריבה של לוקאס וייפטון הייתה טובה..כילו הם שיחקו ממש טוב שם. סופסוף לברוק גם יש בחור חדש! והרג אותי שסקילס סיפר לג'יימי שדן נכנס לכלא כי הוא סידר תחדר

efif1212

New member
../images/Emo58.gif

סקילס בכלל הורג אותי כל פעם שהוא רק פותח את הפה

GalFilan

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעולה!! וואו היה פרק ממש טוב העונה הזאת רק הולכת ומשתפרת מפרק לפרק! סקילס כרגיל הרג אותי הוא כזה כלי! הקטע שלינזדי שומעת את פייטון והיילי מדברות.. היה.. אווץ' חח ועוד משהו שהרג אותי שהיה קטע שכזה לינזדי נשכבת על המיטה "Peyton is a bitch!" ואז היה עוד משהו עם ביץ' *שכחתי* ואז פייטון נכנסה לחנות של ברוק "Your mom's a bitch!" חח זה היה ענק! הקטע עם ברוק ואמא שלה היה ממש מרגש, ואז כשגילו שזה חלום.. די היה ברור שהיא כזה תגיד לה שהיא אוהבת אותה והאמא תהיה bitch חח. זה היה ממש עצוב וה-סצנה של הפרק היא בלי ספק הריב של לוקאס ופייטון. וואו! הייתי בטוחה שהם הולכים להנתשק או משהו.. אבל זה היה כל כך חזק!! איך שהיא זרקה עליו את הספרים.. וואו הם שיחקו פשוט מעולה! אני בדר"כ לא מגיבה פה על הפרקים אבל הפרק הזה היה פשוט כל כך טוב שהייתי חייבת! סורי על החפירה חח

למעלה