5X06

John L

New member
../images/Emo58.gif וואווווו

הפרק היה מדהייייייםםםםםםםם ..... האמת כל הפרקים של הסדרה הזאת מדהימים . העונה החמישית נעשית בדיוק איך שאני הייתי עושה אותה .. נקודה אחרי נקודה .. התפתחות הדמויות והעלילה... פשוט מדהים . כל פרק בעונה הזאת ראיתי לפחות 5 פעם . את הפרק השישי ראיתי גם 5 פעמים כבר... הוא מדהים . אני סומך על נייתן .. מה ששונה בין האומנת לרייצ'ל שניסתה להתחיל איתו בעונה הרביעית הוא שקארי לוקחת לא רק את נייתן , אלא גם את ג'יימי .. אבל אני סומך על נייתן ולא מאמין שיהיה משהו .. ואם כן אז.. נו אני סומך על מארק שמקרב אותנו לפרק המאה , שבו אני מאמין יהיו כל הדמויות מהעבר של הסדרה , כולל את לילי החמודה ברמות ובטוח איכשהו יכניסו את קרייג (קית') לעלילה של הפרק ולא רק ידברו על הדמות שלו ... מתקרבים לפרק המאה חברה ... מה יותר טוב מזה !!! דרך אגב האם מישהו עקב על הרייטינג אחרי שני הפרקים הראשונים של העונה ?

לוידעת

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

הפרק בהתחלה היה פסדר...כל הקטעים עם הנני הזו היו הזוייים בטירוף!!יותר מדי הזויים.........
וברור שה-סצנה של הפרק זו המריבה של פייטון ולוקאס....זה היה ממש טוב!! וגם הקטע שלוקאס מציע ניושאים ללינדזי ואז רואים כזה את פייטון זוכבת על המיטה וזה....זה היה ענק!!
ברוק הייתה מהממת כרגיל(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) וניית'ן היה חתיך כרגיל!!!!-ד"א-מזה לעזאזל המקל סבא הזה שתקעו לו שם???
פרק טוב!!!!!:)

לוידעת

New member
2 sneaks peek-5x07../images/Emo58.gif

nathan &carry->http://www.youtube.com/watch?v=onGbJPxZSWw lucas &payton& lindsay->http://www.youtube.com/watch?v=Vse4lYoAjEo&feature=user I h8 this stupid Nany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Dark and Twisty

New member
למה לנצלש פה? כל הקטע של נצלוש

זה לקחת שרשור לא פעיל, וזה די שרשור פעיל

אבירם 16

New member
../images/Emo107.gifטוב אז איתמול בפרק היה רשום בYES.....

פרק סיום העונה ולא פרק סיום. וגם אלברט נישאר חי ואם הכסף אז זה אומר שיש עונה 2???...... ואם אתה יודע מתי היא תיצא?......

McMuffin

New member
איך שמחתי שאלברט לא מת../images/Emo13.gif../images/Emo115.gif../images/Emo203.gif

לא רוצה לאכזב אותך.. אבל קראתי שאין עונה שנייה.. בהתחלה אמרו שיש ואז בגלל שביתת התסריטאים החליטו לא להחזיר אותה לעוד עונה =[ אני מקווה שהם יתחרטו אבל מה הסיכויים?

אבירם 16

New member
../images/Emo107.gifפשש מהפרק הראשון ידעתי שזאת הולכת....

להיות סדרה טובה אפילו יותר מנמלטים וכל אלה.....ממש אהבתי!!

McMuffin

New member
לא יצא לי לראות ביס תמיד פיספסתי../images/Emo115.gif../images/Emo203.gif

אז השגתי את הפרקים (
) וראיתי אותם אחד אחרי השני חח באמת סדרה טובה..

Beyonce Knowles

New member
פרק נחמד ../images/Emo58.gif

אני רוצה להרוג את נני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שונאת אותה!!!!!!!!! אני שונאת אותההההההההה!!!!!

Bleed for Me

New member
../images/Emo58.gif

הנני מעצבנת אותי! אמא של ברוק כלבה! ושיהיה כבר שיר פתיחה!! אבל סה"כ אחלה פרק כמו תמיד

רבההה

New member
../images/Emo58.gif506!! ../images/Emo58.gif :|

גאד!! שונאת ת'נני הזאת! ידעתי שהיא סתם משחקת אותה טובה!! כלבה!!! (אבל ככה העונה רק משתפרת :) ) ודוגרי, כמה אפשר לחפור בין היילי לניית'ן?? כל עונה זה חוזר מחדש =// הקטע בין לוקאס לפייטון.. 3> כשהראו את לוקאס מציע נישואין ללינדזי לרגע באמת האמנתי והתפללתי שזה חלום.. מעצבנת אותי זאתי.. שימצא כבר מישהי נורמלית!! (ברוק!) אמא של ברוק (נו, ברח לי השם) גם כן כלבה.. כמו כולן חחח אבל היא בצורה מוגזמת. מממ מאות',סקילס, ג'יימס (נו.. הילד.. ככה קוראים לו נכון?.. אני גרועה בשמות) וניית'ן 3>3>3> ובקיצור, היה מדהים!! אבל אני כל-כך מתגעגעת לעונות הקודמות.. נראה לי אני אוריד אותן :p וממש חסר השיר פתיחה.. מה נסגר עם זה?! פףף וסורי שאני כותבת פעם ב.. וכאלה. וגם כשאני כותבת זה נראה כמו בלאגן אחד גדול.. אין לי זמן לנשום. לילה טוב!! :]

למעלה