האמת..זה די הגיוני אחרי שקראתי תגובות של אנשים אחרים-->> בטח כל הקטע עם הנשיקה של הנני ושל ניית'ן היה חלום של היילי.....בגלל שהיא דואגת שזה מה שיקרה בגלל שהיא ל נמצאת כל הזמן בבית וכו' וכו'.... למרות שעדיין זה שהנני הזו אמרה לג'יימי שהיא לפעמיים היא חושבת שהוא הבן שלה?? כאילו וואט דה פאק??? הזוי!!!אבל נראה פרק מעולה!!אני חייבת לראות אותו כבר!!!!!!אני מתגעגעת לניית'ן החתיךך!!!!!!!!! איך תקעו פרק רק על פוקאס (נכון חזק??חחחח.....)(וקצת ברוקאס) בלי לשים סצנה אחת עם ניית'ן???(כאילו בעיקרון הם כן שמו...אבל לא משו רציני...אתם יודעים למה אני מתכוונת!!!
לא יודעת מה אתכם אבל לי כבר די נשבר מכל הפוקאס הזה!!!!!
לקטע עם האומנת, למרות שנראה לי שכל הקטע עם נייתן היה רק חלום של היילי, כי ראיתי תמונות מפרק 12 ועדין רואים את האומנת אז כנראה שלא קרה שום דבר ביניהם... מזל
דייי!!!לא נכון!!!!!! אוף!זה היה כ"כ ברור שהנני הזאת תעשה בעיות!!!עד שהם מתחילים להסתדר..מה היא באה והורסת הכל?!?!?!?! אוךךךך עכשיו לחכות עד שבוע הבא=////
וואי!!כמעט בכיתי כשפייטון לא אמרה לו כן...אני לא מאמינה שזה מה שקרה שם! יוווו זה היה פרק כ"כ טוב!!!ממש אהבתי שהם שילבו כל מיני קטעים מהעבר..זה ממש מוסיף!!
אמרתי לכם שזאת ברוק! לא מאמינה שלא זיהתם אותה. גם אמרתי שזה יהיה פרק פלאשבקים! גם אמרתי שברוק ולוקאס יתנשקו כי הם יהיו שיכורים אחרי שפייטון סירבה ללוקאס! אני חוזה עתידות!!! ולגבי הפרומו אומייי פאקינק גודדדדדד!!!! ידעתי שהנני הזאת תעולל רע לבסוףףףףף!!! אבל קצת לא הגיוני שהם הראו בפרומו שניית'ן ומיסטר נני מתנשקים..אולי זה דימיון של היילי או משו?? לא יודעת פשוט לא נראלי הגיוני
תסתכלו טוב!!! זה בכלל לא ניית'ן! אני יודעת שהוא מאוד דומה לו. אבל כמו שחלכם חשבו שזאת לינזי וזאת הייתה ברוק, הגיוני מאוד שבכוונה כדי למשוך צופים הם ישימו מישהו שממש דומה לו! כי מה ההגיון שפתאום ניית'ן יבגוד בהיילי? ואם זה לא נכון 100 אחוז חלום של היילי! גם איזה הגיון יש שאם זה באמת היילי וניית'ן הם יראו את זה בפרומו???