5x05

Dark and Twisty

New member
../images/Emo58.gif5x05../images/Emo58.gif

היום! או יותר נכון, מחר
בכל מקרה, לא לשכוח לסמן ספוילרים...
ואם זה ספוילר לפרקים מתקדמים יותר, אז לכתוב מספר פרק(בכותרת!)

DotCom05

New member
ואוווו איזה פרקק ../images/Emo58.gif

אחד הפרקים הטובים!!!! קודם כל אני לא מאמינה שזאת באמת הייתה ברוק שנישקה אותוווווווווו איך לעזאעזל ההפקה לא הבינה אחרי הפרק הזה שברוק ולוקאס אמורים להיות ביחד!?!? זה כל כך ברורררר ומובןןן!!! הם ממש מתאימים והקטע שויקטוריה נכנסה וראתה אותו מציע לה נישואים קורעעע!! וזה שהם הרוויחו מתנות על זה חחחח ענק ולוקאס באמת אדיוט מה הוא מציע לפייטון נישואין ברו שהיא לא תסכים הם רק בני 19 למה להתחתן בסגנון ניילי...יש להם את כל החיים לפניהם! ג'יימי התינוק ממש חמודדדדדדדדדדדדד שחקן מעולה! חחחח והיילי ונייתן..אין עליהם :] פשוט חמודים. ומי הכי חמוד בכל העניין!? וייטיייייייייייייייייייייייייייי
פשוט חמוד!!!!! ואהבתי שהראו בפרק כל מיני קטעים מעונות קודמות כמו הניצחון באליפות או הקטע של "האחת שאני רוצה שתהיה לצידי שכל חלומותיי יתגשמו..." אבל אני מקווה שכל העונה לא תהיה בנויה על לוקאס ופייטון..כי ביינתים נראה שזה הסיפור העיקרי טוב ואחרי החפירה הזאתתתת.... אני מתה כבר שיגיע הפרק הבא!

רגעעעעעע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ל-א-ט י-ו-ת-ר../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif

כמה שאלות
1.ברוק נישקה את לוקאס
מההההההה
כאילו אני הכי שמחה בעולם כי אני רוצה אותם ביחד אבל התסריטאים דיי הבהירו שפייטון ולוקאס נועדו להיות עוד מהעונה הרביעית... אז מה קרה
2.מה קרה עם ויקטוריה וההצעת נישואים... לא הבנתי. ומה הרוויחו מתנות
דייי לוקאס ופייטון!!!! טו מאצ' בלונד אין וואן קאפל...
ויש למישהו ספוילרים להמשך העונה....

Dark and Twisty

New member
תשובות../images/Emo58.gif(כולל פרק 5x12 עם רווח ואזהרה)

1.ברוק ולוקאס השתכרו ואז היא הביאה אותו לחדר במלון והוא משך אותה לנשיקה. אבל זה היה הכל. 2.לוקאס הראה לברוק את הטבעת שהוא הציע איתה נישואים לפייטון וכרע על ברך אחת, ואז בדיוק ויקטוריה נכנסה והייתה בטוחה שלוקאס מציע לברוק והם היו באיזה מסעדה ואז המלצרית ראתה את ברוק מחזיקה את הטבעת ואז היא הייתה בטוחה שהם התארסו ונתנה להם שמפניה על חשבון הבית ואח"כ נהג כרכרה ראה אותם עם טבעת (את ברוק) ונתן להם נסיעה בחינם
המשך העונה ראיתי תמונות של פייטון ולוקאס בחתונה ושל לינדזי ולוקאס

אאמממ הנה ../images/Emo58.gif ענקקק

אממ כידוע לי יש ספוילר אחד.. שרוב רוב הסיכויים שהוא בטוח.. לגבי סוף 512... אני הרסתי לעצמי... לך יש אפשרות לבחור:
לוקאס מציע נישואין ללינזדי. כשהיא מגיעה למזבח (בחתונה, כן?) היא עוזבת אותו... ואז לא בטוח, אבל נראה לי (כי אני לא הבנתי מי יודע מה מהאנגלית) שהיא אומרת לו שהוא אהב את פייטון כל הזמן הזה והיא ידעה את זה אבל לא רצתה להאמין ובלה בלה בלה... ואז... טוב לא בדיוק זוכרת... (אופס)

מההההההההההה../images/Emo35.gif../images/Emo58.gif

לא רוצה לוקאס פייטון
חוץ מזה שהיא יכלה להסכים להצעה ופשוט להיות מאורסים המון זמן.. בשביל זה לאבד אהבה
אוףף... ברוקאס לנצחחחחחחחחחחחחחחח

DotCom05

New member
אני אסביר לךך ../images/Emo58.gif

לוקאס הציע נישואין לייפטון לפני 3 שנים והיא לא הסכימה והוא להך לבית של ברוק וסיפר לה הכלל והדגים לה איך הוא הציע לפייטון נישואין..בדיוק ויקטוריה נכנסה וחשבה שלוקאס מציע נישואין לברוקקק ונבהלהה זה היה ממש מצחיק!!! ואז ברוק ולוקאס יצאו לפאב כזה וכולם שמה חשבו שהם התחתנו אז הם הרוויחו שמפניה בחינם ונסיעה בכרכרה חחחחח ואז לוקאס השתכר ונישק את ברוק!! והיא אמרה לו להפסיק והפסיקה את זה בגלל פייטון!! בקיצור עדיין רואים בבירור שכל העונה הולכת להתבסס על זה שפייטון ולוקאס צריכים להיות ביחדדדד

אז רגע ../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

אחרי שהוא הציע לפיטון נישואים הוא הלך לברוק ואמר לה או שאחרי 3 שנים הוא סיפר לברוק את כל הסיפור ואז כביכול הציע לה
חחחחחחחחחחחחח יאאאאאא.... הלוואי וזה יגשים את עצמו
שיתחתנו
ןלמה לוקאס נישק את ברוק
כאילו כל הכבוד אבל למה הם עושים לנו את זה
זה כמו העונה הרביעית... לוקאס מתחנן לאהבתה של ברוק ומנסה ומשתדל ואז בוםםםם.. פייטון היא אהבת חייו אחרי פרק וחצי אני במקום ברוק היית הולכת ומתחילה לקטול אותו בשאלות אבל כנראה שזה לא ממש הפריע לה... אני רוצה אותם ביחד
ואיך לוקאס הגיב אחרי הנשיקה לברוק

DotCom05

New member
לאא בילבלת הכל לגמרי חחח../images/Emo58.gif

כל הפרק היה כילו מה שקרה לפני 3 שנים...ולוקאס לא הציע נישואין לברוק! היא שאלה אותו "איך הצעת לפייטון?" והוא עמד על ברך אחת ורק הראה לברוק איך הוא הציע לפייטון..בטעות ויקטוריה נכנסה וחשבה שלוקאס באמת מציע לפייטון אבל זה לא נכון! אח"כ ברוק ולוקאס סתם יצאו כי הוא היה מבואס מפייטון והוא השתכר ונישק את ברוק אבל סתם כי הוא היה שיכור אין לזה שום משמעות.... בסוף הפרק כילו זה חזר חזרה למציאות ולוקאס בא לברוק ואמר לה "את זוכרת את הערב ההוא שהצעתי נישואין לפייטון ונפרדנו ובלהבלהבלה?" והיא אמרה שכן ואז היא שאלה אותו אם הוא עדיין אוהב את פייטון והוא לא ענה על זה...אז בקיצור: לוקאס אוהב את פייטון ובטוח בסוף הם יהיו ביחד וברוק תהיה בטח עם אזיה אחד אחר

אהההה... אוףףףף../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

כל הפרק היה כאילו 3 שנים לפני.. הבנתי אותך
יש מצב שהוא שאל אותה בגלל הנשיקה שלהם
לא בגלל פייטון ואז היא הכניסה את פייטון לשיחה אז הוא שתק..
הלוווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאיייייייייייייי
רוצה ברוקאס ופיטון עם.. ג'ייק!!! מצידי שיחזור!!!

DotCom05

New member
חח אין מצב! ../images/Emo58.gif

גמני רוצה שברוקאס יחזרו =\ למרות שהתחלית לאהוב את פייטון..אין לי בעיה איתה פשוט שלא תהיה םעם לוקאס ג'ייק הרבה יותר התאים לה חחח אבל הגיע הזמן להתמודד עם העובדה המרה שברוק ולוקאס לא יהיו ביחד :(

לעולם לא../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif חחחחחחחחחח

כל עוד ישר סדרה יש תקווה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (אני סתם חיה באשליה.. תנו לי
)

DotCom05

New member
אה ושכחתי להגיד! ../images/Emo58.gif

אהבתי תקטע שלוקאס הוא זה שהביא ללינדזי את הבמבו שמביא מזל!!!! חחחח

לוידעת

New member
omfgg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!! לא נכוןןן!!!!!!!!!!!!!!!!! ידעעתתיייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הנני הזווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אררגגגג!!!!!!!!!!!!!!!!
אבל זה לא יעזור-כמה שהוא מתנהג כמו טמבל-ניית'ן הזה כזההה חחחאאתתיךךךך!!!!!!!!!!
ssooo dammm hooott!!!!!!! אני מתה לראות ת'פרק הזה כבר!!!!!!!!!!הללואי שכבר שבוע הבא יגיע !!!אמן!!!!

Beyonce Knowles

New member
השערה ../images/Emo58.gif

נני תהיה קצת כמו סיכו דרק ובפרקים היותר מאחורים תחטוף את ג'יימי
כה השערה קצת מטורפת.. |

למעלה