504

Beyonce Knowles

New member
../images/Emo58.gif חחח סורי אבל צריך להיות כזאת מיצאותי

כאילו ניית'ן פתאום יתרפא בפלא פלא ווויטי פתאום יחזור וניית'ן פתאום ישחק? ופתאום ברוק ולוקאס יתנשקו? ופתאום לוקאס יציע נישואים לפייטון? לא נראלי ><

D e l i l a h

New member
צודקת ../images/Emo58.gif

עכשיו שחושבים על זה יש סיכוי למרות שלא ראיתי את לוקאס וברוק מתנשקים :0 אה בעצם אויל כן אבל לא זיהיתי שזו היא! לא ראו אותה כ"כ ראו רק את השיער.. מעניין למה הם היתנשקו 0: וגם שוויטי אמר ללוקאס שהוא יכול ליהיות מאמן כאילו להגיד להם מה לעשות כי הרי עכשיו הוא כן אומר להם מה לעשות וזה ואז הוא עוד פחד ולא היה בטוח בעצמו קיצר 99% שזה פלאשבק.. גם אמרו שיהיה הרבה פלאשבקים ל4 שנים שהפסדנו כיביכול

Beyonce Knowles

New member
ברור שזאת היא...

תעצרי את זה ואת ישר תזהי. אם זה לא פלאשבקים לגבי ברוק ולוקס הם בטח היו שיכורים או משו ><

D e l i l a h

New member
../images/Emo58.gif למעלה וגם פה..

כן אבל סופיה אמרה בכמעט כל ראיון אפשרי שהיא במהלך כל ה12 פרקים שהם צילמו לא התנשקה אפילו פעם אחת

Dark and Twisty

New member
../images/Emo58.gif

זו נראית לי ללינדזי לא ברוק! וזה פלאשבק בטוח, כשרואים את היילי מעודדת את ניית'ן היא עם ג'יימי תינוק, לא ג'יימי מתוק בן ארבע
וראינו כבר שלוקאס רק תכנן להציע נישואים לפייטון, הוא לא הציע לה ואז הם די נפרדו כשהיא לא באה להשקה של הספרים (כאילו באה, ראתה אותו וברחה)

Beyonce Knowles

New member
../images/Emo58.gif

זאת ברוק, בדוק. כל הפרק זה פרק פלאשבקים של ה-3 שנים שהיו...(לדעתי)

Beyonce Knowles

New member
../images/Emo58.gifאפשר ממש לראות שזאת ברוק (מוסיפה תמונ

אני מופתעת שאתן לא מזהות

Beyonce Knowles

New member
אולי...

אחרי שלוקאס הציע נישואים לפייטון והיא לא הסכימה הוא הלך לברוק, הם השתכרו והתנשקו. (כל זה לפני 3 שנים)

Dark and Twisty

New member
../images/Emo58.gif

ברוק בניו יורק! וזו נראית לי יותר לינדזי, אבל נחכה עד יום שלישי/רביעי ונראה

D e l i l a h

New member
אני חושבת כמוך ../images/Emo58.gif

למרות שזה לא נראה כמו האף של לינדזי, אבל לא נראה לי שזו ברוק כי כמו שכבר אמרתי סוםפיה אמרה שבכל 12 הפרקים שהם צילמו היא לא התנקשה אפילו פעם אחת

DotCom05

New member
../images/Emo58.gif דווקא לפי התמונה...

ממש רואים שזאת לינדזי!!! היא אפילו לא דומה לברוק חחח לא בשיער...שהוא בכלל ארוך וחלק ושל ברוק קצר ומסולסל כזה...גם בפנים הייתי מזהה את ברוק ישר אבל זאת ממש לא היא...וגם לפי ההיגיון אין סיבה שםה יתנשקו בכלל חחחח

D e l i l a h

New member
יאייי../images/Emo58.gif

ווייטיייייי איזה כיף חיכיתי ליראות אותו העונה!

DotCom05

New member
../images/Emo58.gif זה הולך להיות פרק מעולה!!

אם זה באמת פלאשבקים...אז הגיע הזמן באמת! לפני שאני אאבד את עצמי בעונה הזאת! אין על וייטי :]

mihs

New member
עוד מישהו שם לב לזה

שלפיטון היה חבורה כחולה על הצוואר? מעניין מה קרה לה?

WatchMeWatchYou

New member
../images/Emo58.gif

זה בסך הכל צבע. כולם היו שם ועזרו לסדר ולצבוע את החנות של ברוק לפני הפתיחה.. הצבע שעל הצוואר של פייטון זה בדיוק אותו צבע שבו צבועים הקירות בחנות.. חוץ מזה שאם אני לא טועה גם על החולצה של לוקאס אפשר לראות צבע כזה

mihs

New member
צודק

בדקתי, וזה באמת באותו הצבע ויש לה את זה רק בקטע הזה. תודה

למעלה