504

dana22222222

New member
../images/Emo58.gif אני לא מבינה משהו...

החברה הזאת של ברוק היא של ברוק לא? אז למה היא חייבת לדפוק לאמא שלה חשבון... היא יכולה לעשות מה שהיא רוצה....

D e l i l a h

New member
במשך כמה ימים אני כבר מנסה להוריד כל פעם זה נ

נקתע לי אולי עכשיו יצליח אני מקווה

D e l i l a h

New member
סוף סוף ראיתיי../images/Emo58.gif

פרק חמוד... מה שהיה מוזר זה הקטע עם השיער של ניית'ן.. סצנה אחת יש לו שיער יותר ארוך ממני [טוב, לא יותר ארוך ממני אבל ארוך] שניה אחרי זה שיער קצר.. כאילו רוצה להסתפר אז לפחות או שתראו לנו סצנה או שתעשו את זה בין פרק לפרק... חץ מזה אהבתי את הפרק ממש אהבתי את הסצנות עם ברוק והעוזרת שלה.. מה זה הדר הכחול והמוזר הזה שהיה תקוע לפייטון על הצאוור?! היה מצחיק הקטע שפייטון והיילי מדברות וג'ייסון שם מאחורה צועק ומתעצבן ומדבר אליהם וכזה רואים רק תנועות ידיים חחח מיה הזו שרה ממש יפה!! לוקאס באמת היה רע כשהוא אמר לפייטון "מגיע לך הרבה יותר" בקשר לבחור ההוא..מה הוא חושב שהוא?! זה היה ממש רע..

לוידעת

New member
טוב...זה די ברור....../images/Emo58.gif

כנראה שבפרק הזה הולכים להיות הרבה פלאשבקים..... אני יודעת שזה נראה ארוך..אבל תקראו!!!!
אני אגיד לכם מה אני חושבת-> פייטון באה לבקר בטרי היל ואז היא הייתה אצל לוקאס וראתה את הטבעת... היא נכנסה לפאניקה ואמרה שהיא חושבת שזה מוקדם מדי בלה בלה בלה...ואז היא עזבה בחזרה לאל אי... ואז אחרי כמה זמן לוקאס ביקש ממנה לבוא לזה של הספרים שלו ואז היא באה וראתה אותו עם לינדזי ואז היא חשבה שהוא המשיך הלאה.....מה שמסתבר אחריזה כנכון...בערך....למרות שלוקאס-אז-לא המשיך הלאה והוא ראה שפייטון לא באה אז הוא חשב שהיא "וויתרה עליהם" ואז עכשו הוא עם לינדזי...... וההצעת נישואין שרואים בהצצה השניה זו ההעצעת נישואין של לוקאס לפייטון לפני כמה שנים... וכל הקטע עם ניית'ן זה די ברור שזה היה לפני שלוש שנים או שנתיים ענאא ערף...לפני שהוא ניהיה נכה וכו'.... גם רואים שלוקאס אומר לוויטי "קואץ' (מאמן...) וגם ג'יימי הרבה יותר קטן.....וגם ניית'ן לא יכול לחזור לשחק..ובכלל הצבע של המדים הוא לא של הרייבנס.... סורי על החפירה!!!!!!!

ואו ניסיתי../images/Emo58.gif

מלא לגלות אם זאת ברוק בפרומו!! לא הצלחתי כולי תקווה שהם יחזרו למרות שהמפיקים לדעתי ויתרו לגמרי עליהם!! אני שונאת את לייטון!!!! וההצעת נישואים בטוח פלאשבק, איזו טיפשה היא !!!

Beyonce Knowles

New member
זאת ברוק. זה בדוק!

אולי זה פלאשבק בכלל מהעונות הקודמות לא יודעת אבללללל אני בטוחהה 10000000 אחוז זאת ברוק אני יכולה להתערב על החיים שלי XD!!! אני לא מאמינה שאתן לא מזהות

היה פרק מקסים!! ../images/Emo58.gif

אוף..רק עכשיו ראיתי.. בכל מקרה - העונה הזאת באיזהשהו מובן מאוד שונה מארבעת העונות הקודמות, אבל גם מאוד דומה. ואני חושבת שזה מה שעושה אותה כל כך יפה, ונוגעת. קוונטין הזה חתיכת חוצפן מעצבן, אבל נראה לי שנייתן יצליח להשתלט עליו איכשהו בסוף.. ג'יימי פשוט מתוק, ומעניין לראות איך יתפתח כל העניין עם קרי הנני. ורק שתי הערות לסיום - סופיה בוש פשוט נהיית טובה יותר מפרק לפרק!! בכלל, היא שחקנית כל כך מדהימה, והיא נותנת לדמות של ברוק פשוט משהו...בלתי נשכח כזה. ועוד דבר אחרון - השיר בסוף היה פשוט יפהפה! הזמרת הזאת מוכשרת בטירוף! אני מחכה לשבוע הבא! ( וסליחה על החפירה חח
)

D e l i l a h

New member
טוב אז כנראה זו באמת ברוק - ../images/Emo58.gif לפרק הבא

http://www.youtube.com/watch?v=lfw6Ofb6Izc&eurl=http://www.sophia-b.org/ סצנה של ברוק ולוקאס מ505... שימו לב לשיער של ברוק ואז לכו לפרומו ששמו כאן וסתכלו זה אותו שיער... אז כנראה שזו באמת היא

Dark and Twisty

New member
הגיוני לגמרי../images/Emo58.gif

יכול להיות שגם הנשיקה עם פלאשבק... והכי הגיוני גם.. ברוק ממש לא בקטע של לוקאס עכשיו (עכשיו
)

למעלה