416

sexyvampire

New member
שרשור פרק 4x18~../images/Emo58.gif

עוד שעה וחצי משודר בארה"ב~ תקציר באנגלית: It will be an unforgettable Prom at Tree Hill High when Lucas (Chad Michael Murray) discovers who was in the hallway when Keith (Craig Sheffer, who does not appear in the episode) was killed. Meanwhile, Peyton's (Hilarie Burton) decision to skip Prom leads to dire consequences. Nathan (James Lafferty) and Haley (Bethany Joy Galoetti) vow to be romantic teenagers at Prom, while Dan (Paul Johansson) tries to win Karen's (Moira Kelly) affections, as the witness to his murder closes in. Barbara Alyn Woods, Danneel Harris and Lee Norris also star. Tom Wright directed the episode written by Terrence Coli [אני אתרגם עוד שניה.] |תופים~| http://www.cwtv.com/shows/one-tree-hill ואני נשאר ער עד שאני רואה את הפרק.

sexyvampire

New member
אאאאווורייייקה../images/Emo58.gif

תרגום בעברית: זה יהיה נשף בלתי נשכח בתיכון 'טרי היל' כשלוקאס (צ'אד מייקל מוריי) מגלה מי היה במסדרון כשקית' (Craig Sheffer, שלא מופיע בפרק) נהרג. באותו הזמן, ההחלטה של פייטון (הילארי בורטון) לוותר על הנשף, מוביל למסקנות מפחידות. ניית'ן (ג'יימס לאפרטי) והיילי (באת'אני ג'וי גלוטי
) נשבעו להיות זוג רומטי בנשף, כשדן (פול ג'ונסון) ניסה לשוות את חיבתה של קרן (מוריה קלי), כשהעד לרצחו סוגר עליו.

sexyvampire

New member
אוקי, ממש ממש מצטער..

הפרק רק עוד יום ושעה גאאאד דאמממט האתר אמר עוד 5 דק' ואז קפץ ליום ושעה.

שירני123

New member
זה רק אני או ש..

השעון סופר הפוך- כלומר הזמן לא יורד יותר.. הוא עולה.... קודם הוא הראה כמה זמן נשאר עד לשידור הפרק. מה זה אמור להראות עכשיו?

0RainGirl0

New member
2 דברים..

1. פרק 16 [: 2. זה לא עוד רבע שעה חחח זה עוד יותר מ6 שעות אבל בכל זאת, יאי! חח

רבההה

New member
פרק 16 ../images/Emo13.gif

ויאאא היום היום היום הוא משודר.. אחרי חודשיים ארוכים..מאדדדד אבל מאאאאדד!! :]:]:] אני בהתרגשותתת :p חחחח

J u s t M e 1 8

New member
מישהו יכול לתת קישור לאתר?

אני יודעת שזה אסור.. מי שישלח במסר אני אודה לו מאוד. אה ובאיזה שעה זה משודר בשעון שלנו?

*superstar*

New member
אין קישור עדיין כי זה לא שודר עוד....

וזה ישודר מחר לפנות בוקר.

yanir89

New member
אפשר אולי לדעת באיזה אתר מדובר?

ומה לא חוקי בו? תודה רבה.

mikmik000

New member
איזה פרק ../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

אני בד"כ לא רושמת פה, אבל היה פרק כ"כ טווווב :O אהבתי כ"כ את הטוויסט בסוף, בחיים לא הייתי חושבת שזו הנערה הזו [איך קוראים לה? P: שכחתי..]. כל הקטעים עם דרק, ברוק ופייטון, היו פשוט ענקיים! ומאות' כ"כ חמוד P: אני מקווה שזה שהוא הולך עם ריצ'ל לא אומר שלא נראה אותו יותר.. בקיצור, פרק ממש מעולה.. 10 מתוך 10.

למעלה