416

mikmik000

New member
הא ומי שעוד לא ראה ורוצה קישור..

..להורדות ישירות מוזמן לפנות אלי במסרים ואני אשלח לו לינק. :]

sexyvampire

New member
ראיתי בבוקר../images/Emo69.gif../images/Emo58.gif

אהבתי את הפרק. זה היה ברור שהסוד שדן הרג את קית' יתגלה בסופו של דבר. למרות שאני מוצא את זה אדיוטי שלוקאס חולם על קית' והוא אומר לו שזה לא ג'ימי. הילארי בורטון שחקה מעולה. איזה מצחיק זה היה כששניהן צרחו

מישהו יודע איפה אפשר למצוא כתוביות לפרק ?4X16

אם אסור לכתוב את זה כאן... אני לא ממש יודעת אז
ואם מישהו יודע אז בבקשה שיישלח לי במסר=)

Breakable

New member
וואו ואה ../images/Emo58.gif../images/Emo221.gif

אני בד"כ לא כותבת פה אבל אחרי פרק שכזה =] קודם כל פייטון - WOW הדרק <האמיתי> באמת עשה לה טוב וסוף סוף היא נלחמה בחזרה והקטע שהיא וברוק עשו אמבוש על פסיכודרק היה מעולה ניילי - מדהימים כמו תמיד
אבל לא הבנתי, למה האיש הזה הסתכל על היילי שותה את האלכוהול ולא אמר כלום? נוא עשה את זה בכוונה? פרשיית דן וקית' - נראה לי קצת הגזימו עם המסרים הנסתרים האלה, אבל בקטנה ובדוגרי, עד שקרן סוף סוף סולחת (?) לדן ואומרת שזה לא בלתי אפשרי בשבילה לאהוב אותו מחדש זה מתפוצץ. גם ככה אני לא רואה איך שניהם יכולים להיות זוג. רייצ'ל - וואו בפרק הזה ממש רואים עד כמה שהיא השתנתה מתחילה עונה 3 ועד עכשיו ואני יותר אוהבת אותה עכשיו =] ואני נורא מקווה שמאות' לא יסע איתה כי אני רוצה לראות אותו עוד פרק נחמד++. דב הזאת קורעת אותי מצחוק ><

mayaorr13

New member
פרק 416!!!!! + שאלההה...=/

אומיגדדדד אימאלללהההההההההההההההה!!! ראיתי ת'פררקקקק הזה לפני השינה עכשיו אני לא מצליחה להירדםם כוססססעמקקק.!!! וואייי אבלל פרקקק מותחח ממשש....=)) מתי 417?!

mayaorr13

New member
מה?!?

מזאת אומרת פרק 417 ישודר ביום רביעים החמישי ליולי?!? בטוחח?!?

רבההה

New member
416 ../images/Emo58.gif....

היה פרק מעולללההה!! לגמרי מעולה!!! באמת היה שווה לחכות לו חודשיים חחח אבל רק דבר אחד מאכזב אותי.. למה פייטון לא מתה לעזאזל?!?!?!?!?! =// אבל נחמד שהיא וברוק חזרו להיות חברות וכל זה.. חחח

0RainGirl0

New member
../images/Emo58.gif ראיתי.

טוב אממ אז לדעתי, היה פרק נחמד + הרעיון שלו היה מצוין, אבל הם עשו את זה לא משהו.. מישהו מוכן להסביר לי איך אחרי דקירה עמוקה בלב [!!!!!] + בוקסים + שוקר חשמלי + מכה מברזל בגב הוא עדיין לא מת!? שיהיה. הקטע של דן וכל ההודעות לדעתי היה מצוין ואת זה הם דווקא עשו טוב.. סופיה שיחקה כ"כ אבל כ"כ טוב!! [היא תמיד משחקת טוב אבל בפרק הזה במיוחד] וכנ"ל להילארי. בכללי היה טוב אבל יכל ליהיות יותר טוב .

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo58.gifראיתי...

פרק נחמד באופן כללי, לא התעלפתי... הסצנות עם פייטון ברוק ודרק היו טובות, הילארי שיחקה כ"כ טוב! וכנ"ל סופיה. לשם שינוי לא רציתי שברוק תמות
ניילי
ויאללה, שיפטרו כבר את סוגיית קית'...

למעלה