416

LindZiv Cohan

New member
איזו הגזמה...../images/Emo58.gif

בקשר לברוק ופייטון, ברגע שעוברים דבר כזה, מה שהן עברו, שוכחים מכל הדברים הקטנים כמו הריב שלהן. שמעת על האח שירה בטעות באחותו בחדרה? קיצור האבא הפסיד 40 אלף שקל [משהו כזה] בחברה שלו, ובכלל לא אכפת לו מזה, כי זה רק כסף, לעומת הבת שלו שכמעט מתה. ובקשר לילדה ההיא מהחלון, כל העונה היא משאירה לדן מסרים כאלה שהוא הרוצח, זה לא היה רק היום

Alaithlos

New member
../images/Emo58.gif

כן, אבל רק היום התחילו האסמסים. עד עכשיו זה היה על קירות, במקומות שאין דרך להגיב או לגלות מי זה. בפתאומיות זה הפך לסמסים ולהשארת טלפון במסדרון. זה כמו שעד עכשיו היא שלחה לו מכתבים אנונימיים ופתאום החליטה על SMSים. תלוש מדי בהקשר של הנשף..

Alaithlos

New member
אה, ועוד משהו../images/Emo58.gif

בקשר לברוק ופייטון -(איכשהו פיספתי את זה בקריאה ראשונה) זה לא נראה לי מספיק. כשברוק נכנסה פייטון עדיין הייתה חמה עליה בטירוף, ואיכשהו ברגע שזה הגיע לחיים של ברוק (שברור שפייטון לא הייתה משתפת פעולה עם פסיכודרק, גם אם זו לא הייתה ברוק, פשוט כי פייטון אנושית טיפונת ולא תרצה להרוג אף אחד) פתאום הן חזרו לשתף פעולה. שזה אחלה, הן היו בסיכון. אבל פייטון ברחה, והשאירה את ברוק במרתף (אמנם הסכנה הייתה על פייטון, אבל עדיין, מי יכל לצפות אולי פסיכודרק יחליט פתאום להכנס בברוק כשהוא הבין שפייטון בצד שלה), אחרי כל הבלאגן והאלימות, אין אפילו שניה של מחשבה, הן קופצות להיות בסט-באדס וזהו. כאילו כלום. הולכות לנשף, אפילו לא מחליפות את השמלה הקרועה והמוכתמת של פייטון. מה קרה? אין לה בגדים בארון? בכל מקרה, חזרה לנושא (קצת גלשתי
) הן יושבות להן על המדרגות, אומרות את כל המילים היפות האלה על איך כל מה שהן אמרו בצהרים לא משנה ולא חשוב, כשבצעם -הן אמרו דברים נוראים. אבל ממש. פייטון הייתה כ"כ פסיכוטית בסצנה של המריבה שלהן, היא הייתה מלאת שנאה, על כל מה שברוק עשתה עם נייתן, על איך שהיא דיברה על אמא שלה וwhat not. ברוק נמחקה מבחינתה, ועכשיו זה פתאום "לא משנה"? לא בכזאת קלות, גם אחרי הטראומה שהן עברו. וגם אם כן, איך שפייטון הניחה את הראש שלה על ברוק במן "תחושת ביטחון" כזו, לא מציאותי.

LindZiv Cohan

New member
קודם כל,../images/Emo58.gif

"ועכשיו זה פתאום "לא משנה"? לא בכזאת קלות"- בכזאת קלות?
אחרי מה שהן עברו זה ברור שזה כבר לא משנה מבחינתן, ולא מבחינת אף אחד, כל הריב שלהן הוא נמלה ליד כל העניין עם דרק. זה שהן מדברות יפה אחת אל השניה, ואומרות שמה שקרה בצהריים כבר לא משנה [וזה ברור והגיוני], וצוחקות אחת עם השניה, לא אומר שהן בסט פרינדס שוב. הן פשוט חברות. הן הצילו אחת לשניה את החיים, זה ברור שהריב הסתיים אז... עצם זה שהיא ברחה, היא הצילה את ברוק. הרי אם היא היתה נשארת, דרק היה הורג את שתיהן... אז היא ברחה, כדי שהוא ירדוף אחריה. ואני בטוחה שאם היא היתה רואה שהוא נשאר שם ומתקרב לברוק עם הסכין היא הייתה חוזרת ועוזרת לה. כשברוק נכנסה, פייטון לא היתה חמה עליה, היא רק נהיתה ממש קרירה אליה, אבל בתוך תוכה זה הרי היה ברור שהיא שמחה שהיא הגיעה לעזור לה.

Bleed for Me

New member
וואי ../images/Emo58.gif

את לוקחת את זה יותר מידי ברצינות..אם תזכרי שזאת סידרה אמריקאית קיצית טיפוסית תוכלי להנות ממנה יותר.. ברור שכל הדברים שרשמת מעצבנים (כמו זה שפייטון וברוק חוזרות להיות חברות אחרי כל זה ועוד הולכות לנשף ושלוקאס פתאום קולט שהייתה שם בחורה בחלון) כן זה דיי בולשיט וקיצי ברמות אבל אז מה?! תהני מהסדרה! חחחח

LindZiv Cohan

New member
איזה פרק!!!../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

כל כך התגעגעתי
נתחיל מהמכות שברוק קיבלה מפייטון
העהעאהעאה כל כך רציתי להרביץ לפייטון הזאת, סתומה.
והמפגרת מרביצה לדרק שעה, במקום פשוט ללחוץ לו איפה שהיא דקרה אותו עם הסכין
אבל נורא אהבתי את הקטעים של ברוק פייטון ודרק... סופיה שיחקה מדהים
מאות' ורייצ'ל קוקים ביחד

אנה92

New member
פרק מהמםםםםם

מתוח וממש ממש מעניין, היה ברור שכל שאר הדמויות סתם משכו את הפרק בזמן שפרוק ופייטון נלחמוו... בפרק הזה לומדים שאי אפשר לזלזל בכוח הנשי
שמחה שברוק ופייטון חזרו להיות חברות

Bleed for Me

New member
סופסוף ראיתי!../images/Emo58.gif

אחלה פרק! ת'אמת שקצת ציפיתי ליותר כי אחרי הכל חיכינו לפרק הזה כל כך הרבה אבל סך הכל פרק תותח! סחטיין על פייטון וברוק שכיסחו את דרק..עיצבן אותי שלוקאס לא היה מעורב בעניין אבל בקטנה,לפחות עכשיו הוא גילה שאבי הייתה שם וראתה מה שהוא לא ראה.. מחכה לפרק הבא!

shiraz cohen

New member
ראיתי... היה... טיפה הזוי!../images/Emo58.gif

הסוף היה די הזוי... כאילו... אחרי כל מה שעובר עליהן באותו ערב,הן מחליטות ללכת לנשף... עם שמלות קרועות ודם בכל מקום? לאדעת,הפרק הזה לא היה משו. אהבתי את הקטעים עם ניילי.

רק עכשיו ראיתי../images/Emo58.gif

לא אהבתי. איכזבו אותי! אולי גם התרגום הדפוק שנאבקתי איתו כל הפרק (להוסיף שניות, להוריד שניות) תרם להרגשה המבאסת. די, כבר קיבלנו פרק אחד של מכות ודם עם דרק, למה היו צריכים להגזים בעוד אחד? שפייטון תעיף לו כמה בוקסים ושיילך! למרות שהיה מגניב שהוסיפו את ברוק לסיפור. הקטע עם דן ולוקאס, באמת נראה חיפשו איזה משהו כדי לקדם את העלילה, יצאו מזה בסדר. קרן מעצבנת אותי. שכחת מה שהוא עשה לקית'? שכחת איך הוא התנהג לבנים שלו? שכחת איך הוא התייחס לאנדי?? גאד... תכף הכל יתפוצץ לה בפרצוף. ניילי היו חמודים, הדבר הנורמלי היחיד בפרק הזה... אני בכל מקרה מתחילה להתייאש, אולי אני כבר אחכה שזה יגיע לYES וזהו... קראת? שרשר/י

OנעמיO

New member
אני אוהבת את הכיוון האפל שהסדרה תפסה העונה...

פרק מצוין...לא אכזבו

למעלה