ווא ווא ווי ווא! ../images/Emo58.gif
אחרי השיעמומון שהיה פרק 11, הדריכה במקום של פרק 12, סוף סוף הגיע פרק *אמיתי* של באטלסטאר. בלי חרטוט דתי, בלי big picture, בלי נבואות. אקשן מד"בי טהור עם הרבה אנושיות. אני מניח שרובכם לא תסכימו איתי

אהבתי את הפרק מאוד, בעיקר בגלל מה שרשמתי למעלה וגם בגלל שהוא הראה הרבה מהשינוי שעבר על הצי. רוזלין מתאוששת לאט לאט מהטראומה של הנבואה של פית'יה, הצי האזרחי רואה את הפרצוף האמיתי של זאראק (בתור פאנט תאב כח), גייטה מאבד את הצפון והמצפון (זוכרים שנאמר בסוף העונה ה-3 שהסיילון החמישי מביא כאוס לעולם? זה בדיוק מה שגייטה עושה - לדעתי הוא עדיין מתמודד חזק על התפקיד). אהבתי מאוד את הסיום של הפרק - גם סצינת הנשיקה של רוזלין וביל היתה במקום (היא לא אמריקאית צ'יזית - היא באמת מתארת את התחושות שנבנו ביניהם בפרק הזה ובפרקים הקודמים) לעומת הזאת הנשיקה של קארה ולי היתה טפשית - אבל המטרה שלה היתה טובה, להראות שסטארבאק הישנה (של עונות 1,2) חזרה. קארה שעושה מה שבראש שלה ומה שהיא חושבת שנכון לעשות כדי להצליח במשימה שלה, אפילו עם הממונים עליה לא מסכימים (סצינת "הוא לא החייל שלך יותר הוא האוייב") קשה לי להאמין שסול טיי מת וביל לא. אין הגיון בזה כיוון שהרימון אמור היה להרוג את שניהם (מהמרחק שבו הם עמדו ובפרק הזמן הקצר טיי לא היה יכול לקפוץ ולספוג את כל הרסיסים ושכלום לא יפגע בביל). בכל מקרה אם סול ימות אני אתבאס מאוד

הפרומו לפרק הבא נראה מאוד מבטיח, במיוחד העימות של טורי ורוזלין, והמשפט "i'm comming for all of you" שהיה נראה מגוכח בפרומואים לתחילת העונה, נראה עכשיו הרבה יותר מבטיח ובמקום.