4 x 13 "The Oath"

• פותח הנושא tsou
  • פורסם בתאריך

MIDNIGHT SKY

New member
What the frak is wrong with the fleet?

דאמט! האנשים שם התחרפנו! אהבתי פעם את גייטה הוא היה במחתרת,עזר,הציל אנשים. ועכשיו? הוא רוצח! חושב שזה הדבר הנכון בשביל הצי. אני לא רוצה שאדמה ימות וגם לא רוזלין! גייטה מטומטם! בסוף אני בטוחה שגם הוא ימות בסוף. - פרומו לפרק הבא Blood on the Scales אומג! סול מת?! I'm coming for all of you!

tsou

New member
../images/Emo58.gif

מול האיום של הברית עם הסיילונים התחזקו דפוסי החשיבה הישנים של שחור-ולבן, וכל הדמויות נראות פתאום שטוחות כתוצאה מזה, בעיקר סטארבאק "הוא לא חייל שלך הוא האויב"- פתרון פשוט הרבה יותר מאשר לחיות במצב של אי וודאות לגבי הישות שלה עצמה זה בטוח.. עדיין, זה כבר פרק אקשון שני שלא נוגע בתמונה הגדולה, נשארו ממש מעט פרקים, איך לעזאזל הם יובילו את העלילה הזו לסיכום משכנע? אני מתחילה לדאוג קלות

tsou

New member
נכון. שמי חצות נא לשים אייקון ספוילר בעתיד!

The Human

New member
../images/Emo58.gif גם לפרומו - לפעמים נראה לי

שהדבר היחיד שיותר גרוע מלראות את אלן טיי יוצאת ערומה מתוך אמבט זה לראות את סאל טיי יוצא ערום מתוכו..
טוב, לפחות העין שלו תחזור למקומה. בנוסף, אל תשכחו שהיא אמורה עכשיו להופיע ב-7 מתוך 7 הפרקים הקרובים..
פרק די שטוח לטעמי, הרבה יריות, הרבה אקשן, הרבה פחות אישיות (היחידים שהפגינו משהו ייחודי וסרקסטי היו בלטאר ורוזלין) ויותר קטעים אמריקקיים דבילים כמו הנשיקה של סטארבק ללי וההתמזמזות של ביל עם רוזלין.. חבל רק על לאירד, היו יכולים לפתח את הדמות שלו קצת יותר אם היו נותנים לו הזדמנות, במיוחד אחרי כל מה שהוא עבר עם המשפחה שלו בסילה. מעניין רק איך הדבר הזה ייפתר.. כלומר, הם לא יכולים להוציא להורג חצי מהצי, נכון?

MIDNIGHT SKY

New member
סאל טיי יוצא ערום XD כנסו..

זו תהיה טראומה לכל החיים XD - לפני שהעונה עלתה,בתכנית של דיויד לטרמן,הגיעו צוות השחקנים של בס"ג ועשו "טופ תן ליסט" של למה כדאי לך לצפות בעונה החדשה של בס"ג וזה בהחלט מצחיק כדאי לראות. Caprica 6: Theres a chance you'll get to see me naked Saul: There's a chance you'll get to see me naked

tsou

New member
נכון

אבל הכותרת מטעה בהקשר של האשכול הזה...

rawk16

New member
לא נראה לי שהייתי פותחת את זה רק בגלל הכותרת

אבל אני מכירה את הסרטון. :) זה מצחיק נורא. במיוחד הקטע שאפולו אומר משהו ואז כזה"... אין לי מושג על מה אני מדבר..".חמוד.

tsou

New member
../images/Emo58.gif

אמרנו כבר שנגמר מלאי האמבטים מרגע שהופצצה ספינת ההחייאה

The Human

New member
../images/Emo58.gif

אמבטים עבור 7 הדגמים של המושבות.. אין זה אומר שאין אמבטים אחרים עבור 5 האחרונים.

tsou

New member
../images/Emo58.gif

אין סיכוי, אתה רק התקבעת על האמבט מפני שבסתר לבך אתה בכל זאת רוצה לראות את טיי ואלן יוצאים ממנו..

duron

New member
דווקא מתאים אמבטיה עכשיו (ספקולציה)

תרחיש אפשרי : השבט ה-13 (כולו סיילונים) מותקף ע"י הסנטוריונים שהוא עצמו בנה. במקום להלחם או לברוח, הם בונים ספינ(ו)ת החייאה לכל הפלנטה ומאפשרים לסנטוריונים להשמיד אותם פיזית. אחת הספינות מגיעה לקפריקה (מאוכלס או לא..) והשאר היסטוריה... שחוזרת על עצמה שוב ושוב.... מתיישב טוב עם התאוריה שכתבתי פה פעם. ועוד דבר ! צריך למצוא שיטה לסמן ספויילרים של פרומואים ! ממש הרסתם לי !!

tsou

New member
../images/Emo58.gif ספקולציה אחרת

(לזו שלמעלה דוקא לא היה נחו. אייקון ספוילר) שקראתי בינתיים : זארק יתגלה כסוכן של קאוויל, ויגיש לו את האנושות על מגש. מה שמוצא חן בעיני באפשרות הזו : אם היא תתגלה כנכונה, אז זארק מלוהק בתפקיד של באלתר הבוגד המקורי מהאייטיז. מה שמחזיר אותי לצילום הסעודה האחרונה המפורסם ולשני המועמדים לתפקיד יהודה איש קריות

duron

New member
תארי לעצמך

מה זה יעשה לגיידה הוא לא יצא מזה הפעם (לא שפוי בכל אופן) !

Ambious

New member
היה מהפך מסוים בדמות של באלטר מאז העונה ה- 3

עד עונה 3 באלטר היה לא בדיוק 'גיבור טראגי' אלא נבל טראגי - בדומה מאד לדמותו של לאנדו מולארי בבאבילון 5, שדאג לאינטרסים הפרטיים שלו בזמן שמשכו בחוטים שלו והפכו אותו לבוגד הגדול ביותר של האנושות - כמעט לגמרי בעל כורכחו. מתחילת עונה 4 באלטר נהיה די לא רלוונטי מאחר ואין לו שום כח ושום השפעה, ואת מקומו - כך נראה - תפס גייטה, בהבדל אחד משמעותי: גייטה יודע טוב מאד מה הוא עושה, ועושה את זה ממניעים שבעיניו לפחות נראים מוצדקים, אבל למעשה הוא בסך הכל הבובה של זארק. מה התפקיד של זארק במשחק הזה עוד לא ברור במיוחד, אבל אני מאמין שממש בקרוב נגלה. אה, ולגבי בלטאר - הוא יהפוך לרלוונטי ברגע שנגלה מה הקשר שיש בינו לבין שש, שמרגע הפיצוץ בקפריקה הוא מופיע בראש שלה והיא בשלו. יש לי כמה תאוריות משל עצמי - שהעיקרית מבינהן מאד מטרידה אותי מאחר ואם היא נכונה היא תהיה ממש מעצבנת, אבל תאוריה נוספת שיש לי היא שש מסמלת כמובן את 'יצר הרע' - השטן - שבמיתולוגיה הנוצרית מנסה להוליד את ה- Antichrist, התינוק שבעצם 'יכיל' את הנשמה שלו בתוכו ובכך יעלה את השטן והגהנום ביחד איתו אל האדמה, ובגלל זה שש בראש כלכך מחוברת להרה, והדיבורים שלה על אלוהים הם בעצם 'שקרים' שהיא מספרת לגאיוס, כשהיא בעצם 'עובדת' של השטן, ושכל המשחקים האלה בין טוב לרע, סיילונים ובני אדם, המחזוריות של יצירה והרסנות לאורך ההסטוריה שחוזרת על עצמה שוב ושוב - זה בעצם הכל המאבק הנצחי בין גן עדן לגיהנום, בין אלוהים לשטן, טוב לרע - תקראו לזה איך שתרצו.

tsou

New member
אכן

מעניין למה מועידים את באלתר כעת משתפקיד הבוגד עבר לצמד גאייטה/זארק ואיך שש "שלו" תחזור לתמונה אם בכלל לגבי שש המקורית שאחרי-הפיצוץ כשילוב של מדונה/שטן, כן זה בוודאי מרכיב אחד שלה, אבל מרכיב שמור שכתב ועדכן באופן מדב"י ואני מניחה שעניין הרזורקשון של החמישה+קארה בכד"הא מתקשר לזה... המדהים הוא שאחרי ארבע וחצי עונות שש היא עדיין האניגמה שאולי הכי מסקרנת אותי בסדרה

למעלה