3X16

• פותח הנושא Ulong
  • פורסם בתאריך

lunabrava

New member
316 ספויילר

אני לא מאמינה הוא כזה בן $#@@%$#$ הדן הזה!! אבל אין מצב שקית' מת כאילו הוא צריך להיתחתן עם קארן זה גם חלק חשוב סדרה זה עלילה כזאת שנמשכת כבר מהתחלת הסדרה... נראה לי שבקשר לנשיקה של לוקאס ופייטון אז לא יהיה מזה סיפור לא נראה לי שיזכירו את זה אם בכלל.. ולמה אוי למה צריך לחכות עוד שלושה שבועות הם עושים יותר מידי הפסקות בין פרק לפרק זה מעצבן!!

Ulong

New member
תלמד לשרשר קודם כל ודבר שני

יש הפסקה ארבעה שבועות ולא שלושה, הפרק הבא ב-29/3.

G Baby

New member
../images/Emo58.gif316

אני עדיין בהלם מהסוף..אני לא מאמינה שדן ירה בקית'! כל טיפת חמלה שהיתה לי לגביי דן לפניי כן, נעלמה אחרי שהוא בכלל כיוון אקדח לעברו...איך בנאדם יכול להיות כזה קר לב?!?!?! יואו למה הרגו את את קית'??? ברגע שג'ימי כיוון לעצמו וירה חשבתי זהו אבל כשדן הרים את האקדח הבנתי משהו לא בסדר. הייתי לחוצה לאורך כל הפרק ובכללי היה פרק מעולה ומרגש, בכיתי כמעט בכל קטע..רק עצוב שקית' מת

G Baby

New member
סתם המלצה..../images/Emo58.gif

לדעתי בכותרת עדיף לכתוב רק את מספר הפרק ו
ולא להוסיף תגובות כמו "אני לא מאמינה" ו"למה הוא מת???" כדי לא להרוס לאלה שיראו את הפרקים האלה בטלויזיה. ובתוכן כבר לכתוב מה שבא לנו. סתם עצה..

3X16../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

הפרק הכי טוב בתולדות הסדרה עשוי כל כך מעולה! אבל באמת שהוא עצוב ממש בכיתי וק'ית יש מצב שהוא לא מת נצטרך לחכות שלוש שבועות... נ'ייתן והיילי:always and forever איזה חמודים!!! ופייטון ולוקאס איזה מרגשים... מסכן ג'ימי סך הכל הוא לא אשם... אני מאוד מקווה שהיה רייטינג טוב לפרק הזה

Ulong

New member
../images/Emo58.gif

הנה, דעות כמו שלך מעלות בי גועל- מה מסכן ג'ימי? למה צריכים לרחם עליו? הוא ירה לפייטון ברגל והחזיק 7 תלמידים כבני ערובה, שום דבר לא מצדיק את זה, אבל באמת ששום דבר.

Kajol

New member
אחד הפרקים הטובים העונה

נהניתי מכל רגע. הופתעתי מהסיום.אבל נחכה ונראה אם קית' בחיים או לא. רק חבל שעד הפרק הבא יעברו 3 שבועות! Mark Schwahn (הכותב ויוצר הסדרה) חוזר לעצמו בפרק הזה. והחלק הסוגר את הפרק: Does this darkness have a name? This cruelty, this hatred, how did it find us? Did it steal into our lives, or did we seek it out and embrace it? What happened to us? That we now send our children into the world like we send young men to war... Hoping for their safe return... But knowing that some will be lost along the way. When did we lose our way? Consumed by the shadows, swallowed whole by the darkness. Does this darkness have a name? Is it your name? המשפט האחרון נשמע בדיוק כשדן יורה בקית'!! מצמרר ועשוי נהדר!

G Baby

New member
../images/Emo58.gif מעליי..

וכן, החלק הזה היה בהחלט מצמרר

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif|שוסי|מה?????????../images/Emo58.gif

כרגע סיימתי לראות! אמא!!!!!!! אני לא מאמינה!!!!! זה סוף רע!!! רע!!!!!!! וג'ימי דביל אבל אני מרחמת עליו!!!! דן דפוק!!!!!!!!!!!! לגמרי!!!!!!!!!!!!! פרק מפתיע.

LIADOSH

New member
חבל"ז..

אני עדיין לא מאמינה שקית מת!!! מסכנה קרן!!! דן הזבל!!! איזה מתוקים היו נייתן והיילי!!!! NALEY FOR EVER!!!!! ואם יתחילו להיות עכשיו סיבוכים עם לוקאס, פייטון וברוק אני אתחרפן!!!! סתם זה מצחיק שמה שקרה במציאות בין סופיה (ברוק) לצ'אד (לוקאס) קורה בסידרה... הם נפרדו כי הוא בגד בה עם פאריס הילטון הסתומה!!!

shujiko

New member
|ספויילר|

פרק טוב אבל יש כמה דברים שעיצבנו אותי. לוקאס מצא את פייטון עם כדור ברגל,למה הוא מחכה?! שיוצא אותה. Oם כל זה יכל להגמר מאוד. והקטע של ההתאבדות היה מאוד צפוי. לגבי הסוף שדן יורה בקית',לא נראה לי שהוא באמת מת. לא. הוא לא. הוא מת? :-\ ומתי הפרק הבא ישודר?

G A L 17

New member
../images/Emo58.gif316

כשן אדם עם רובה מסתובב במסדרון להוציא אותה לא האופציה הראשונה שעוברת לך בראש אהבתי בטירוף את הפרק , את הבימוי , התסריט , הכל , במיוחד את זה שהם ניסו להוציא את הרוצח כמה שיותר טוב ולעשות אותו כקורבן , הם הראו את זה הכי טוב במשפט שהוא אר , לא זוכר איך זה הלך בדיוק... "ספרי ההיסטוריה ישפטו אותי כרוצח , אבל איך הם ישפטו אותכם" אהה וכן וקית אומנם ווירד אבל מי היה מאמין שגם הוא היה כזה קרוב למעשה פסיכופטי כזה

Ulong

New member
../images/Emo58.gif 316

פרק מעולה. הבנתי קצת את ג'ימי אבל הוא ממש נסחף עם האקדח והכול, הוא פגוע ברמות קשות אבל לא צריך להתנהג ככה. שברוק בכתה זה היה כל כך מרגש שהיא הבינה שהיא עסוקה כל כך בעצמה שהיא לא מכירה אפילו ילדים שנמצאים איתה בכיתה. פייטון ולוק היו חמודים ביחד אבל שוב, אין לי כוח למשולשי האהבה האלו עם ברוק שיהיו סיפורים- הייתי עושה שזה יהיה הסוד הקטן שלהם ושזה לא יוודע אבל ברור שיהיה סיפור גדול סביב הנשיקה הזאת (או שיפתיעו הפעם). אולי יש מצב שקית' לא מת, לא מגיע לו למות- הוא בן אדם טוב בסך הכול. דן הבן זונה הזה תיכנן את הכול- שקית' יכנס ואז זה יראה כאילו ג'ימי רצח אותו, הכול הוא הספיק לתכנן בשניות.

oriane5

New member
אהבתי בטירוף../images/Emo58.gif

אוו מיי גוד! מה לעזאזל קורה שם? ג'ימי- מה יש לך? אני יודעת שלא מתייחסים אליך אבל ברצינות, זה לא צריך להגיע לרמה של אקדח והכל... חוץ מזה אפשר לפתור את זה בלי האקדח. תעבור בצפר או משהו או שתחפש לעצמך חברים. יודע מה אפילו אתה לא צריך לחפש, בן אדם כוסון (לוקאס) ומאות' רצו להיות חברים שלך, תקשיב להם אכפת להם ממך! ממש אהבתי את ניית'ן והיילי בפרק הזה הם היו ממש חמודים.
ופייטון זה לא היה נחוץ, ברוק חברה שלך, את אוהבת אותה ומעריכה את מה שיש בינה לבין לוקאס אז למה להרוס? ולמה אלוהים למה?!?! כל כך הייתם חייבים להרוס, קית' היה כל כך מאושר. עד שהסתדרו לו החיים להרוג אותו?
אוף אני ממש עצובה הספיק בן אדם אחד מת בעונה! תודה! מצטערת על האורך פשוט הייתי חייבת להוציא את המחשבות\הרגשות איפשהו, אני שמחה שהייתם לי לכתף.

../images/Emo58.gif 306

פרק מדהים...השאיר הרגשה רעה בבטן...אני לא מאמינה...הפייטון הזאת ממש כלבה, לא מספיק פעם אחת תקעה לברוק סכין בגב וברוק סלחה לה, עכשיו שוב? אני בהלם ממנה ועם כל הכבוד שהיא הולכת למות...זו לא סיבה לשחק ככה באנשים ולבגוד בחברה הכי טובה שלך.

למעלה