316 ../images/Emo58.gif-וואווו
היה פרק מעולה, באמת מדהים. הפרק היה כל כך חזק, ומצמרר.הפרק הזה גם ממש גורם לך לחשוב...כמה ילדים שמרגישים ככה יש מסביבינו? וכמה פעמים אנחנו הרגשנו ככה?(למרות שלא הלכנו רחוק עד ללהשיג אקדח ולירות באנשים כמו משוגע)כי כשג'ימי דיבר, אני יכולתי להזדהות עם כל מילה שהוא אמר,ואני בטוחה שכולם יכולים, אבל אני יודעת שאני בחיים לא הייתי הולכת לקיצוניות הזו שהוא הלך. אני מאוד התאכזבתי שירו בפייטון כי עכשיו עוד פעם תתחיל עלילת ה"פייטון קורבן מסכן" בפעם ה...1000000000 רק בעונה הזו ובאמת שנמאס לי מזה, אבל חוץ מזה- פרק מושלם! הכל- המשחק, הבימוי, התסריט, המוזיקה המושלמת ברגעים הנכונים...פרק מדהים. היו 2 הפתעות נעימות במיוחד בשבילי בפרק הזה: 1-2 דמויות שקודם לא הייתי משוגעת עליהן אבל עכשיו מאוד התחבבו עליו- רייצ'ל ומאות'. קודם ממש שנאתי את רייצ'ל אבל היא הייתה ממש חמודה וחכמה בפרק הזה, ומאות' היה מושלם(כמה פעמים השתמשתי במילה הזו ב-5 שורות האחרונות?..חח). כל כך חמוד ורגיש...פשוט-מושלם(איזה בחירה לא צפויה של מילים). 2-סופיה ממש הפתיעה אותי עם המשחק המצויין שלה. היא הייתה מעולה בפרק הזה. במיוחד בקטע עם העיתונאית. בכל מקרה- אני לא יכולה לחכות לפרק הבא. אני מקווה שפייטון תהיה בסדר כי אין לי סבלנות לעוד עלילת פייטון-מסכנה, פעם היא הייתה אחת הדמויות האהובות עלי אבל ההפיכה הבלתי פוסקת שלה לקורבן הפכה אותה לממש בלתי נסבלת. בקשר לקית'- קשה לדעת אם הוא ימות או לא. לפני שראיתי את הפרק כתבתי כאן שאני חושבת שקית' יהיה זה שימות אבל אני לא יודעת...בעצם- נראה לי שכן... חח...