316
>>

edlyn

New member
הסקרנות הורגת אותי

לראות הודעה שלמה נוטפת ספוילרים
ולא לקרוא אותם ;-[ חחחח זה מתסכל!!!

חח את רואה את זה ביס?

בכל מקרה תדעי שהעונה השלישית מעולה ושההתפתחויות מסעירותתתתת אני בכל אופן מאוד נהנה!!

קאטי22

New member
חושבת שכמעט כולם חושבים כמוך!

העונה השלישית פשוט מצויינת!!!!!!!!!

../images/Emo58.gif316

זה לא אשמתו של ריאן ולא אשמת מריסה... הם פשוט לא באמת אוהבים אחד את השני... אולי הם סתם נמשכים... לא יודע אבל אם הייתה אהבה הוא לא היה אומר לה "ניפגש בביצפר" או הוא היה עונה לה כשהיא התקשרה והוא עמת לשחק ת'פוקר הזה... בכל מקרה כואב לי על מריסה כי זה כואב לה והיא מרגישה הרוסה מכל המצב... היא מרגישה אשמה בכל מה שקרה עם ג'וני... ועכשיו ראיין לא בדיוק איתה... הוא נעלם לה באחד מסופי השבוע היותר קשים שהיו לה ועד שהוא חוזר הוא לא נפגש איתה אפילו סתם בשביל לראות אחד את השני ולתת חיבוק... אני במקומה הייתי נשבר מזמן! לא פלא שכשהם ניתקו את השיחה היא התחילה לבכות... לה יותר איכפת מזה שלא הולך להם... לו כניראה פחות איכפת... הוא העדיף לשחק שוב פוקר עם מישהי שהוא מכיר בדיוק 2 פרקים
אישיות מעצבנת ומגעילה... תמיד הוא היה כזה.. אדיש

../images/Emo58.gif316

אני לא מסכימה, אני חושבת שהם אוהבים אחד את השני. ריאן ומריסה עברו אירוע מאוד טרמאטי במהלך הקיץ (כל הקטע עם טריי), מריסה מרגישה שהיא צריכה לדבר על זה ולהרגיש את הכאב, ואני בהחלט מבינה אותה, אבל ריאן הוא טיפוס שונה לגמרי, הדרך שלו להתמודד עם המצב היא לא לדבר על זה. ואני מבינה אותו לחלוטין, המקום שממנו הוא בא, זה לא בדיוק מקום שבו מדברים על רגשות, חוץ מזה אני חושבת שעבור ריאן לדבר על מה שקרה עם טריי זה פי 1000 יותר מסובך, בגלל שהם אחים. החוסר יכולת לתקשר, היא הסיבה העיקרית לפרידה בינהם, ראיין לא אדיש וחסר רגשות, הוא פשוט פחות מחצין את הרגשות שלו לעומת מריסה. אני מבינה את האנשים שהגיבו לבכי של מריסה מייד אחרי שראיין והיא נפרדו, ונראה כמו שבאמת כאב לה, העובדה שראיין לא הראה רגשות ונראה שהוא ממשיך הלאה עם סיידי, לא אומרת שהוא חסר רגשות, אלא שהוא לא מחציין את הרגשות שלו. אני חושבת שהסצנה בפרק 17 שראיין רוצה להתקשר למריסה אבל מרגיש שהוא לא יכול, מוכיחה את טענתי, הוא אוהב אותה, הוא רוצה אותה, נשבר לו הלב אחרי שהוא נפרד ממנה, אבל הוא פשוט לא מסוגל לעשות את זה. נכון שראיין כביכול לא נמצא שם עבורה והיא נמצאת במקום לא טוב עכשיו אחרי שג'וני מת, אבל אתה צריך לזכור שראיין מתמודד עם שדים משל עצמו, הוא היה עד למוות הנוראי של ג'וני, הוא כשל בנסיון להציל אותו, ואחר כך מריסה האשימה אותו בכך שהוא רצה שג'וני ימות. שניהם נמצאים במקום לא טוב, ושניהם לא נמצאים שם רגשית אחד עבור השני, הפרידה של ראיין ממריסה היתה רק חותמת רשמית על מערכת יחסים שנגמרה לפני כמה וכמה פרקים, מאז שמריסה התחילה להסתובב עם ג'וני, אם יש לי ביקורת כל שהיא כלפי ראיין היא שחבל שהוא לא עשה זאת מוקדם יותר. יש לי עדיין אמון בראיין ומריסה, ואני מרגישה את האהבה, אבל לבינתיים עד שג'וש יחליט שהם יחזרו, אני עם ראיין וסיידי.

../images/Emo58.gif

טוב אממ... עזרת לי להסתכל על זה קצת אחרת בכל זאת אני לא מתחבר לטיפוסים שלא מחוברים לכאב שלהם ומנסים לברוח ממנו... אני אישית בן אדם שמאוד מרגיש את הכאב ונותן לעצמי לחוות אותו ואפילו להיכנס לסרטים ממנו... אני חושב שזה בריא וזה מחשל. להתעלם ממנו רק גורם לך לצבור יותר ויותר מטענים... אולי בגלל זה ראיין לפעמים יכול להיות כ"כ אלים לא יודע... טוב חפרתיייי בקיצור אני מתחיל להבין יותר את ראיין ממה שאמרת אבל אני לא מקבל את זה. זה שהם היו צריכים להיפרד כן אבל לא רק בגלל הרגשות המעורבים של מריסה... הרי לראיין לא חסר! כל בחורה שבאה מסובבת אותו ואני לא מבין למה לא עושים מזה סיפור כמו שעושים סיפור מזה שזה קורה עם מריסה? למה מי כבר היה לה? היה לה את ג'וני, את אוליבר ואת אלכס... היה עוד מישהו? לא שאני זוכר... לראיין תמיד הייתה עוד מישהייייי כמה זמן הוא כבר מכיר את סיידי הזו? 25 דק' זמן מסך בלחץץץ... מריסה בחנה את אוליבר מכל הכיוונים לפני שהיא קפצה לבריכה וגם אז היא לא ממש הייתה שם! גם עם ג'וני היא בקושי הייתה... טוב אני יכול לכתוב על זה עוד פיסקאות שלמות אבל אני ארד מהעניין חח אני רק אגיד עוד דבר אחד- מה את שמה לי
לפרק 317?????? חח לא ראיתי אותו עדייייןןןןןןןן
מזל שזה לא כזה רציני חח

../images/Emo58.gif

קודם כל, הרשה לי להצדיע לך עבור הבגרות שהפגנת בפרסום ההודעה שלך, בניגוד לאנשים אחרים שפירסמו פה שהראו אפס בגרות ואפילו לא מוכנים לראות משהו מהצד השני וחושבים שזה הכול באשמת אדם אחד. כמו שאמרתי, כל אדם הוא שונה, העדתי על עצמך שאתה בן אדם שצריך להרגיש את הכאב, אבל כל אחד הוא שונה, אני מניחה שעם העבר הבעייתי של ראיין של אבא אלים ואמא לא מתפקדת, הוא הרגיש מספיק כאב בחיים שלו, ואולי זאת הסיבה שהוא לא רוצה להתמודד עם זה. אבל אין לי ספק שבסופו של דבר הוא יצטרך להתמודד עם זה, כמו שאמרת, לא לדבר על זה זה לא בריא, לא רק למערכת היחסים שלו ושל מריסה, אלא גם לבריאות הנפשית שלו. אמרת שכל בחורה שבאה מסובבת את ראיין, אני לגמרי לא מסכימה, סיידי היא לא הסיבה שהוא נפרד ממריסה, מריסה היא הסיבה שהוא נפרד ממריסה, ועד עכשיו לא היו בין ראיין לסיידי רגשות רומנטיים, הוא רק עוזר לה ואולי הסיבה שהוא עוזר לה היא כי הוא מנסה לכפר על כך שהוא לא הצליח להציל את ג'וני. לראיין היו עוד 2 אהבות חוץ ממריסה, הוא פנה לתרזה אחרי כל הסיפור עם אוליבר כי הוא היה פגוע ממריסה וזאת היתה הדרך שלו להתמודד עם הדברים (נכון שזאת לא הדרך הנכונה, ובסופו של דבר המעשים שלו פגעו בו, אבל אני יכולה לומר אותו דבר לגבי ההתנהלות של מריסה) חוץ מתרזה בעונה השניה היתה את לינדזי שהוא התחיל לצאת איתה כמה וכמה פרקים אחרי שהוא ומריסה נפרדו, אז זה לא שהיא סובבה אותו או משהו כזה, הוא אפילו לא רצה לצאת איתה לפגישה, זה סת' ששיכנע אותו לצאת. אם כבר אני רואה שכל בחור/בחורה מסובב את מריסה. היא התאהבה בראיין בשעה שהיא היתה עם לוק, ואם הוא לא היה בוגד בה היא היתה עוזבת אותו ועוברת לראיין בקלות, אחרי זה היא נתנה את כל האמון שלה באוליבר ולא האמינה או בטחה בראיין. בעונה השניה היא שיקרה גם לראיין וגם לדי.ג'י ובסופו של דבר גרמה לשניהם חעזוב אותה, ומערכת היחסים שלה עם אלכס, היתה רחוקה מאהבה, היא היתה איתה למרות שהיא עדיין היתה מאוהבת בראיין ולא הנידה עפעף כאשר זרקה אותה לטובת ראיין. גם בעונה השלישית היא שיחקה בראיין, כל המשולש הרומנטי בין מריסה ג'וני וראיין (למרות שהיא לא אהבה את ג'וני) היה לא מכובד מצידה, אני חושבת שכל בחורה נורמלית, שמישהוא אומר לה שהוא אוהב אותה והיא לא מרגישה אותו דבר עבורו צריכה להתרחק מהבחור לאט ובזהירות, ולא לקנות לו עץ לחג המולד, ולבוא לתחרויות שלו, ולארגן לא ניתוח. ממש לא!!!. סליחה על הספוילר ל-317
חשבתי שבגלל שהוא לא ממש היסטרי וחושף את העלילה (כי הפרק הוא הרבה יותר מהסצנה הקטנה הזאת) לא יהיה אכפת לך.

../images/Emo58.gif

בואנה אנחנו יכולים ללכת לאיזה קורס לספרות באוניברסיטה עם הניתוחים שלנו... חח בכל מקרה יש הרבה במה שאת אומרת... זה מראה את הצד של מריסה שאני לא הצגתי/ לא ראיתי... אנחנו לומדים מזה שגם מריסה וגם ראיין אשמים בפגיעה במערכת היחסים שלהם השאלה היא למה הם עושים את זה כי כניראה שתמיד שהם עם מישהו אחר הם חושבים אחד על השני... אבל כשהם ביחד זה כבר לא מרגש אותם... כאילו הם נהנים מהרצון להיות ביחד וזה מה שנותן להם סיפוק... כשהם יחד זה מאבד את הקסם ובגלל זה קל להם לבגוד וזה קורה בלי לשים לב... טוב חפרנו... ובקשר לספויילר שטויות לא באמת כזה איכפת לי חח כל עוד זה לא משהו רציני כמו "ג'וני מת" חח
אהה... ובקשר לבגרות... אני יודע חח אני בן אדם בוגר
ד"א בת כמה את?

אם.. ילדה/גברת משהו

אני חושבת שאת לוקחת את זה קצת יותר מדי ברצינות, אני כולה חושבת שריאן הוא חרא חבר ואני רואה את זה מצד שונה משלך, את לא צריכה לקחת את זה כ"כ קשה ולהעלב, ואני מזכירה לך שגם את נשארת מקובעת בצד שמריסה אשמה, אנחנו מדברות מצדדים שונים. אני מבינה יותר את הצד של מריסה ואת הצד של ריאן, אבל את מתנהגת בדיוק כמוני ביחס לצד שלך. את מנסה להראות לי את הצד שלך, אני קוראת מה שאת כותבת, ואני פשוט לא רואה את זה. אני מצטערת, פשוט לא. לדעתי ריאן חרא חבר ואם הוא היה החבר שלי, הייתי עוזבת אותו מזמן ולא מוכנה לחזור אליו אחרי שכל אחת שהוא עוזב אותי בשבילה עוזבת אותו. אז את אומרת לי איך את רואה את היחסים ביניהם, ואני מנסה להסביר לך שאני רואה את זה מצד אחר לגמרי. ואם את רואה את זה בתור חוסר בגרות, אולי כדאי שתסתכלי עוד כמה פעמים גם על ההודעות שלך. כמובן שאם את רואה את עצמך כלא בוגרת, זה כבר סיפור אחר.

../images/Emo58.gif

זה לא עניין של לקחת את זה ברצינות או לא, מעצבן אותי שמישהו פותח הודעה מסויימת כמו "אני חייבת להגיד משהו" ואז משמיץ לחלוטין דמות מסויימת בלי אפילו לנסות אפילו קצת לראות את הצד השני, או לגלות טיפונת של הבנה. לא לקחתי את זה קשה ובטח שלא נעלבתי, אני פשוט ראיתי את זה כחוסר בגרות מצידך, והייתי חייבת לציין את זה. בנוגע אליי, אני לא חושבת שנשארתי מקובעת, נכון לקחתי את הצד של ריאן במערכת היחסים, אבל ציינתי גם שאני מבינה את מריסה, אני מבינה את הצורך שלה לתקשר ובאותו מקום אני מבינה את הצורך של ראיין לא לתקשר, בעוד התגובה שלך היתה לגמרי חד צדדית ובלתי הגיונית לחלוטין לדעתי. בכל מערכת יחסים יש 2 צדדים, ובעוד שאני רואה את זה כלגיטימי שתיקחי את הצד של מריסה ותראי אותה כפחות אשמה (מאחר ואני מניחה שהיא הדמות האהובה עליך) את לא יכולה להאשים הכול על אדם אחד, מריסה עשתה הרבה דברים שפגעו במערכת היחסים שלהם, ראיין לא נפרד ממנה סתם ללא סיבה. את מעידה על עצמך כמישהיא שהייתה עוזבת אותו אם הוא היה נפרד ממך שוב ושוב כמו בסדרה, אבל אני בטוחה שבחיים האמיתיים מעולם לא האשמת את חבר שלך במוות של מישהו, או עשית את כל הפעולות שמריסה עשתה במהלך העונה הנוכחית ובעונות הקודמות. ראיין ומריסה לא נפרדו כי סיידי פתאום צצה לה,כמו שאמרתי בהודעה קודמת, הפרידה הזאת היתה חותמת רישמית למערכת יחסים שנגמרה מזמן.

אבל תשימי גם לב ../images/Emo58.gif

שקצת לפני שמריסה וריאן נפרדים כל פעם פתאום באורח פלא מגיעה מישהי אחרת שהיא בהתחלה "רק ידידה" אבל רואים שמתפתח שם משהו, גם עם תרזה, גם עם לינדסי.. זה היה ברור לגמרי הרי שיהיה שם משהו. באמת שאחרי שאני רואה את הסדרה הזאת כבר 2.5 עונות, הגעתי פשוט למסקנה שאולי זו לא המטרה הישירה של הדמות שלו, אבל הוא נראה לי כמו עוד ילד חרמן בגיל ההתבגרות. ואני לא חושבת שהוא באמת אהב את תרזה/לינדסי just for the record. אני חושבת שעם תרזה הוא הלך כי זה "פוליטיקלי קורקט", וזה נכון לפי הנורמות החברתיות. את לינדסי הוא חיבב אבל לא באמת אהב אותה.

../images/Emo58.gif

לגבי תרזה וסיידי זה נכון, הם צצו ישר אחרי שריאן ומריסה נפרדו, לגבי לינדזי זה לא נכון מכיוון שראין התחיל לצאת איתה רק בפרק 205 ומריסה בכלל היתה עם די.ג'י באותה תקופה. אני בהחלט מסכימה איתך שיש כאן איזה תבנית מסוימת, ראיין נפגע ואז הוא פונה לבחורה הראשונה בסביבה, אני לא אומרת שזה בריא או נכון, אבל בכל המקרים שציינתי הוא ומריסה כבר נפרדו ולמרות שהדבר היותר הגיוני לעשות ה לתת לעצמך קצת זמן להתמודד עם הפרידה, אני לא רואה בזה משהו לא לגיטימי, זה לא שהוא בגד במריסה שהוא היה עם כל הבנות האלה, הם כבר היו פרודים. אני לא חושבת שהוא סתם עוד ילד חרמן, אני חושבת שיש לו בעייה אמיתית להתמודד עם הרגשות שלו, ולהביע את עצמו, זאת הסיבה שהוא מתנהג בצורה שהוא מתנהג. מריסה מתמודדת עם בעיות בצורה של "הרס עצמי" וחפירה בכאב שלה והוא מתמודד איתם בבריחה מהבעיות שלו, ופתיחה של מערכת יחסים חדשה על מנת להשכיח את הכאב. גם אני חושבת שהוא לא אהב את תרזה, היא עזרה לו להתגבר על כל מה שקרה בעקבות הפרידה שלו ממריסה וכל הסיפור עם אוליבר, היא היתה שם עבורו ונתנה לו נחמה שהוא היה זקוק לה. לגביי לינדזי אני חושבת שהוא אהב אותה, הוא היה לגמרי הרוס שהיא עזבה אותו, ואין שום ראייה אחרת שמצביעה על כך שהוא לא אהב אותה. למרות כל זאת אני חושבת שמריסה היתה מאז ומתמיד האהבה שלו, והבחורה הראשונה אי פעם שהוא אהב ואותו כנ"ל לגבי מריסה.

וואו, ../images/Emo58.gif

התקשתי למצוא את ההודעה שלך כי כתבת בכותרת רק
, חשבתי שמחקו לי את ההודעות. בכלמקרה, אני שונאת את איך שהוא מתנהג למריסה, ואני חושבת שזה טיפשי שהם כל פעם חוזרים ואח"כ נפרדים והוא הולך למישהי אחרת ואז חוזר אליה, אני חושבת שכל הדפוס הזה משעמם ונמאס. חלאס שיפרידו את הזוג או שיתנו לו לחיות בשקט. ד"א, זה היה סיכום! כי זה טיפשי להמשיך להתווכח על זה, אנחנו לא רואות דברים מאותו צד ותכלס זה לא כזה משנה.

למעלה