../images/Emo58.gif
בעוד שאני מסכימה איתך לגבי הצורך של ראיין "להציל עלמות במצוקה" וגם בעובדה שזה לא ממוקד רק במריסה, אני לגמרי לא מסכימה עם שאר הדברים שאמרת. אני חושבת שהוא מאוד נפגע מזה שהיא היתה כל הזמן עם ג'וני, אבל הוא אהב אותה, הוא רצה שמערכת היחסים שלהם תצליח, הוא לא רצה להתנהג כמו חבר קנאי, הוא ידע שג'וני מאוד חשוב עבורה, אבל באיזה שהוא שלב, זה כבר נהיה יותר מיידי. למשל בפרק שראיין וסאמר אירגנו מחאה בבית ספר על מנת שהוא תחזור ללמוד שם, היא היתה לגמרי כפויית טובה, הוא עשה המון עבורה והיא היית לגמרי קרה עבורו, וגם עבור סאמר. נכון שהוא העדיף להיות עם סיידי מאשר איתה, אבל בפרק לפני כן, היא האשימה אותו שהוא שמח שג'וני מת, אז אני לגמרי מבינה אותו. ההשוואה של המערכת היחסים שלך למערכת היחסים הזאת, היא לא ממש נכונה לדעתי, כי אני בטוחה שאם חבר שלך היה מטיח בך שאת רצית במוות של מישהוא אחרי שניסיתי להציל אותו ובסופו של דבר נאלצת לראות אותו מת מוות נוראי, אולי היית מרגישה אותו דבר. נכון שמריסה עוזבת את כולם עבור ראיין ואותו כולן עוזבות ואז הוא חוזר למריסה, אבל שוב זה חלק מהתמודדת שלהם. תרזה, סיידי ואולי גם לינדזי- הם שם בשביל להשתיק את הכאב, והוא דבק בהם לא בגלל שהוא אהב את מריסה פחות, אלא בגלל שהוא אהב אותה הרבה הרבה יותר. לגבי מריסה- היא עוזבת את כולן בשביל ראיין מכיוון שהיא לא ממש אוהבת את האנשים האלה, עם אלכס ודי.ג'י היא יצאה רק בשביל לעצבן את אמא שלה, ראיין תמיד היה מספר אחד בשבילה.