316
>>

אני חייבת להגיד משהו! ../images/Emo58.gif316

למרות שלא הייתי פה הרבה זמן, אני חייבת להגיד שריאן הוא חרא ואני שונאת אותו! ושנמאס כבר ממריסה וריאן. כל שני וחמישי נפרדים וחוזרים. חלללאסססס. ממילא וולצ'ק יותר יפה

Aviad1987

New member
מה פתאום ../images/Emo58.gif

מה זה אשמתו? החברה שלו דפוקה. אם ג'וני היה חי מספיק זמן היא הייתה נפרדת ממנו. אני אישית שונא את ג'וש שהוא חושב שצריך לבסס את הסדרה על הזוג הזה... בלאעח.

../images/Emo58.gif

כנ"ל.. אבל עדיין, זה נראה כאילו מריסה אוהבת את ריאן, אבל ריאן לא אוהב אותה. עובדה שמריסה דבקה בריאן אפילו שג'וני היה שם. ג'וני קצת בילבל אותה, אבל היא הגיעה למסקנה שהיא אוהבת את ריאן (למה היא חייבת כל הזמן לפקפק בזה?!) ונשארה איתו. ריאן כל הזמן עוזב את מריסה והוא בכלל לא אוהב אותה באמת. שלא יחזרו יותר וזהו! זה מגוכך!

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif

כולי תקווה שהם לא יחזרו יותר. נראה לי לג'וש יש אובססיה אליהם. את סאמר וסת' הוא לא מכניס לכאלה צרות כל פעם מחדש, זה באמת קצת (מאוד) מוגזם. נחכה נראה איך יפתרו את זה =\ ולמרות שמריסה החליטה בסופו של דבר שהיא אוהבת את ריאן לקחה לה מספיק בזמן בשביל שהוא יפקפק בכנות שלה ובאהבה שלה כלפיו. הוא נפגע, זה לגיטימי.

../images/Emo58.gif316../images/Emo58.gif

אני לגמרי לא מסכימה איתך, ריאן לא עשה שום דבר למריסה שהיא לא הבינה על עצמה בהתנהלות שלה במשך מרבית העונה. ואם כבר יש מישהוא לשנוא פה אז זו מריסה !! ואני בהחלט שונאת אותה כרגע !!! בהחלט נמאס שמריסה וריאן כל הזמן נפרדים- אני חושבת שג'וש הוא מטומטם ולמרות שאני אוהבת את הזוג הזה הרבה הרבה יותר מאשר את סת' וסאמר המשעממים והחסרי חיים, אני הגעתי לנקודה שאני כבר רוצה שג'וש יגיע להחלטה. או שיפריד בינהם או שישאיר אותם ביחד. נאמס לי כל הזמן לראות את ראיין נפגע מהחוסר רגישות של מריסה. וולצ'ק בהחלט חתיך
והוא יהיה הסיבה היחידה שאני לא אעביר סצנות עם מריסה, אבל אם את חושבת שהוא יהיה חבר יותר טוב מראיין, את לגמרי טועה !

כל אחד ../images/Emo58.gif316

יהיה חבר יותר טוב מריאן. וממש לא נראה לי שריאן נפגע מחוסר הרגישות של מריסה, כי ממש לא נראה לי שהוא אוהב אותה בכלל. היא דרך נחמדה להעביר את הזמן הפנוי שלו עד שמגיעה מישהי שבאמת מעניינת אותו. ככה זה נראה לי. ואיכס מה הסיידי הזאת יוצאת עם מישהו שקטן ממנה P: בחיים לא הייתי יוצאת עם מישהו שקטן ממני.

../images/Emo58.gif 316

את צודקת !!! מישהו שהציל את החיים שלה פעמיים, מישהוא שהיה לצידה שההורים שלה התגרשו, שהיא גנבה מחנויות, שהיא עברה משבר אחרי משבר, מישהוא שהיה לצידה גם כאשר הם לא היו ביחד, מישהו שקיבל בהבנה מטורפת את הצורך שלה להיות עם ג'וני (יאכס) במקום להיות איתו, מריסה היא אנוכית ומגעילה שלא יודעת להעריך לא רק את החבר שלה, אלא גם את החברה הכי טובה שלה, שעשתה את הכול על מנת שהיא תחזור לבית הספר בניופורט, מישהיא שהעזה להאשים את החבר שלה בכך שהוא רצה שג'וני ימות !!! ואם ראיתי את 317, אז את יכולה לראות שלראיין נשבר הלב מזה שהוא נפרד ממנה, והוא מתמודד עכשיו עם שדים משל עצמו, דברים שהוא לא נתן לעצמו לגעת בהם, ראיין הוא לא רק קישוט של מריסה, יש לו מחשבות ורגשות משל עצמו !!! הבריחה שלו אל מישהיא אחרת מייד אחרי שהוא נפרד ממריסה היא חלק מהחוסר ביטחון עצמי שיש לו, ואני מסכימה איתך שזה לא דרך אפקטיבית להתמודד עם המצב, אבל אני אשפוט אותו על כך, כי הוא נמצא במקום לא טוב בחיים שלו כרגע, כמו שאני בטוחה שאת לא תאשימי את מריסה בכך שבטח בפרקים הבאים היא תסתובב שיכורה וחסרת מטרה עם בחור כמו וולצ'אק שרוצה ממנה רק דבר אחד. הוא לא כזההההה קטן ממנה, ואפשר לחשוב !!! נו באמת...אנחנו בימי הביינים ? אולי תמצאי סיבה קצת יותר טובה לשנוא אותה ? אהה ודרך אגב- מריסה התייחסה באותה צורה לכל החברים שלה, גם בלוק, דיג'י ואלכס היא השתמשה ועזבה אותם כאשר היא מצאה מישהוא אחר.

אוקיי, לריאן יש מן ../images/Emo58.gif

צורך כזה להציל עלמות במצוקה וזה ממש לא נראה כאילו זה ממוקד רק במריסה. ואני חושבת שכל אחד היה עושה מה שהוא עשה, ואם לא כל אחד, לפחות החברים שלה. אני לא מאמינה שהוא עשה את זה מתוך אהבה אליה.. והקטע עם ג'וני, ברור שהוא נתן לה להיות איתו כי לא ממש היה אכפת לו, כי הוא לא אוהב אותה!! הוא סתם התעצבן כי רצה לשמור על האגו שלו והיא דרכה עליו שהעדיפה להיות עם ג'וני. ועכשיו הוא לא העדיף להיות עם סיידי מאשר איתה? פאק, הוא אפילו לא ענה לשיחה שלה. אני יודעת שאני בחיים לא הייתי עושה את זה לחבר שלי והוא לא היה עושה את זה לי. ומריסה עזבה את כולם אחרי כמה זמן כדי לחזור לריאן, כי היא כל הזמן מבינה שרק אותו היא אוהבת. אצלו זה הפוך. הבנות עוזבות אותו ואז הוא חוזר למריסה.

שלטון

New member
שמעי../images/Emo58.gif

ריאן לא מדבר הרבה. פשוט לא. הוא גם לא מתבכיין על כל החרא שהוא סבל המשפחה שלו. הוא פשוט לא טיפוס כזה(ואני דווקא מעריך תכונות כאלה). אז אני לא מבין מאיפה את מסיקה שבכלל לא אכפת לו ממנה.זה שהוא לא בוכה או מתרגש מזה שהיה מן קטע בין מריסה לג'וני זה בגלל שהוא פשוט טיפוס ששומר את הדברים בפנים ולא אומר לכל העולם מה הבעיות שלו. וכל הקטע עם סיידי, זה פשוט כמו העניין שהיה בעונה הראשונה עם תרזה... מריסה מתחילה להתנהג כמו מטומטמת, לא מעריכה את חבר שלה ומתנתקת ממנו(למרות שכמובן עם אוליבר זה היה יותר קיצוני אבל עדיין), ולריאן בשלב מסוים נמאס מהעניין הזה(מי יכול להאשים אותו). והנה מסתבר שהוא פגש בחורה שאשכרה יכולה לטפל בעצמה, שיודעת מה היא רוצה. אז אל תסיקי שריאן לא אוהב אותה רק בגלל שהוא לא מראה סימנים גדולים לזה. הבנאדם נפרד מקרובי משפחה לתקופות ארוכות עם ניפנוף ידו. הוא פשוט בנאדם יותר סגור, הוא לא אמור לבכות או להיות רגשן במיוחד. ואם מישהו כבר גורם למערכת היחסים הזאת להתפרק זאת מריסה, שפשוט פעם אחרי פעם יוצרת קטעים עם כל מיני בחורים ונוטשת את החבר שלה.

אוקיי ../images/Emo58.gif

מאיפה אתה מסיק שכן אכפת לו ממנה? הוא לא מראה שום רגש בשום דרך, לא מדברת על לדבר עכשיו, אפילו פרצוף עצוב, כלום! שום סימן שאכפת לו שהם נפרדו בכלל. ואם מה שריאן צריך זו מישהי שיכולה לטפל בעצמה שיהיה לו בכיף, אבל שיפסיק לחזור למריסה אחרי שכל אחת זורקת אותו. נמאס כבר לראות את הזוג הזה נפרד וחוזר ונפרד וחוזר. זה לא מעניין, זה מאוס. ולריאן יש בדיוק את אותו חלק בניתוק הזה כמו למריסה, אמנם היא לא התקשרה אליו, אבל גם הוא לא טרח להתקשר אליה. וכסוף סוף היא כן רצתה לדבר איתו, הוא אפילו לא עונה לה.

שלטון

New member
כי אמרתי כבר../images/Emo58.gif

הוא פשוט לא מראה רגשות... זה הכל זה הבנאדם שהוא. אני מסיק שאכפת לו ממנה כי ככה הוא אומר וככה הוא פועל, וכשהוא כן מדבר על הרגשות שלו מתישהו(כמו למשל אני נזכר עכשיו שהוא מדבר עליה בפרק התשיעי בעונה הזאת נראה לי) הוא מבהיר כמה שאפשר שהיא אחד מהאנשים שהכי חשוב לו מהם בחיים. אבל זה שהוא לא עושה הצגה ולא מבליט ת'רגשות שלו זה לא יכול לסתור את כל הדברים האלה. וכל הדברים שיש להגיד אמרתי כבר, את הסקת מהם מסקנות לא נכונות. לא אמרתי שריאן צריך להיות עם סיידי, למה שאני אדע עם מי דמות מסוימת צריכה להיות. אני אישית מעדיף בנות שהם לא תלותיות, דהיינו העדפה לסיידי מבחינתי, לא יותר(וגם בהודעה הקודמת זה די ברור). בדרך כלל מי שגורם לפרידה זה מריסה, שנסחפת אחרי איזה בחור בלי שום סיבה וגורמת לחבר שלה להרגיש כמו זבל. איך שאני רואה את זה מריסה היא זאת שיזמה את כל שבירת היחסים שלהם, המעשים שלה גרמו לזה שבפרק 15 לריאן כבר נמאס ממנה ומכל ניופורט והוא צריך הפסקה מכולם. די כמו באותם פרקים שהזכרתי בעונה הראשונה. זהו. פחות או יותר חזרתי על מה שאמרתי.

אני לא אמרתי ../images/Emo58.gif

שאתה חושב שריאן צריך להיות עם סיידי. אני רק רואה שלשם זה מתקדם, מן הסתם.

../images/Emo58.gif

בעוד שאני מסכימה איתך לגבי הצורך של ראיין "להציל עלמות במצוקה" וגם בעובדה שזה לא ממוקד רק במריסה, אני לגמרי לא מסכימה עם שאר הדברים שאמרת. אני חושבת שהוא מאוד נפגע מזה שהיא היתה כל הזמן עם ג'וני, אבל הוא אהב אותה, הוא רצה שמערכת היחסים שלהם תצליח, הוא לא רצה להתנהג כמו חבר קנאי, הוא ידע שג'וני מאוד חשוב עבורה, אבל באיזה שהוא שלב, זה כבר נהיה יותר מיידי. למשל בפרק שראיין וסאמר אירגנו מחאה בבית ספר על מנת שהוא תחזור ללמוד שם, היא היתה לגמרי כפויית טובה, הוא עשה המון עבורה והיא היית לגמרי קרה עבורו, וגם עבור סאמר. נכון שהוא העדיף להיות עם סיידי מאשר איתה, אבל בפרק לפני כן, היא האשימה אותו שהוא שמח שג'וני מת, אז אני לגמרי מבינה אותו. ההשוואה של המערכת היחסים שלך למערכת היחסים הזאת, היא לא ממש נכונה לדעתי, כי אני בטוחה שאם חבר שלך היה מטיח בך שאת רצית במוות של מישהוא אחרי שניסיתי להציל אותו ובסופו של דבר נאלצת לראות אותו מת מוות נוראי, אולי היית מרגישה אותו דבר. נכון שמריסה עוזבת את כולם עבור ראיין ואותו כולן עוזבות ואז הוא חוזר למריסה, אבל שוב זה חלק מהתמודדת שלהם. תרזה, סיידי ואולי גם לינדזי- הם שם בשביל להשתיק את הכאב, והוא דבק בהם לא בגלל שהוא אהב את מריסה פחות, אלא בגלל שהוא אהב אותה הרבה הרבה יותר. לגבי מריסה- היא עוזבת את כולן בשביל ראיין מכיוון שהיא לא ממש אוהבת את האנשים האלה, עם אלכס ודי.ג'י היא יצאה רק בשביל לעצבן את אמא שלה, ראיין תמיד היה מספר אחד בשבילה.

למעלה