316
>>

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif316../images/Emo58.gif >>

ההודעה של דרוסילה1 שורשרה לכאן כדי להימנע מספוילרים שהופיעו כשהשרשור התקפל.

f10

New member
../images/Emo58.gif 316

סת' - היה קורע בפרק הזה. כשהוא וסאמר התנשקו על הספה, ופתאום אבא של סאמר בא והוא אומר "רדי ממני, זה מגעיל. אני רוצה לכין שיעורים" הייתה ענקית. וגם הקטע שהוא התגלגל במיטה של ראיין בתחילת הפרק. ג'ולי - הקטע עם אבא של סאמר היה טוב. אני לא מת על ג'ולי, אבל העונה הזאת היא פתאום קצת חביבה יותר. כל הכבוד לג'ולי. בכלל, העונה הזאת היא מספקת רגעים טובים (ע"ע החתימה של אביעד) סנדי - הוא קצת הופך להיות כיילב. טוב שקירסטין שמה אותו במקום. מאט - באסה לו. נקלע למצב ללא מוצא ואכל אותה. וולצ'ק - היה קצת מעצבן. ראיין - גם היה מעצבן כשהוא התווכח עם וולצ'אק. כמה אגו יש לכל אחד מהם. לדעתי זה לא היה בסדר שהוא לא ענה למריסה לפלאפון, ובמיוחד לא היה בסדר שהוא שיחק עם סיידי סטריפ פוקר. אמנם היא זו שהציעה לו לשחק, והוא לא "יזם" כלום, אבל זה לא בסדר. סיידי - כבר אמרתי, להציע למישהו שיש לו חברה לשחק סטריפ פוקר זה לא מוסרי. מריסה - מסכנה. הכל נופל עליה למרות שהיא לא עושה שום דבר רע. אני לא מבין למה ראיין מתעלם ממנה, ולא עונה לה. בפרקים הקודמים היא הייתה קצת לא בסדר שהיא הלכה עם ג'וני יותר מדי, אבל בפרק הזה היא ממש לא עשתה כלום. בנוגע לדיון של מי אשם בפרידה - מצטער, אבל לדעתי זאת אשמת ראיין. הוא פשוט לא מתנהג כמו שצריך. ללכת לשחק סטריפ פוקר ולא לענות לחברה שלך (ועוד לשקר על זה למי שהוא משחק איתה סטריפ פוקר) זה ממש לא במקום. כמה מפה כתבו שמריסה תלותית מדי ובגלל זה היא לא צריכה להיות עם ראיין - אז מה
ראיין ידע מאז ומתמיד שהיא תלותית, ואם הוא נכנס איתה לקשר הוא צריך לקבל את זה. לי אישית אין בעיה עם מישהי תלותית. לחלק יש בעיה להיות עם תלותיות, ולחלק אין, ואם ראיין יצא איתה למרות שהוא ידע שהיא תלותית עוד לפני שהוא היה חבר שלה, אין טעם להאשים אותה.

f10

New member
../images/Emo58.gif 316 ועוד משהו

מי לעזאזל משחק סטריפ פוקר שניה אחרי שהוא נפרד מחברה שלו
ראיין תותח, ואני מת על הדמות שלו, אבל בפרק הזה הוא ממש איכזב אותי בהתנהגות שלו.

../images/Emo58.gif316

מריסה התנהגה לראיין בצורה מגעילה כמעט כל העונה, ופרק אחד שהוא "לא היה בסדר" (אני חושבת שהוא היה בסדר גמור אבל נגיד רק לשם הויכוח שהוא לא היה) ואשמת הפרדה כולה עליו ?. מצטערת, אבל אני חושבת שגם ריאן וגם מריסה אשמים בפרידה.(אני באופן אישי רואה במריסה אשמה עיקרית בפרידה, כי ההתנהלות שלה בכל מהלך העונה ובמיוחד בפרק 315 שהיא אומרת לראיין שהוא שמח שג'וני מת הם הטיגרים העיקים לפרידה לדעתי). אני מסכימה איתך שמריסה מסכנה והכול נופל עליה פתאום, ובהחלט הרגשתי רע עבורה בסצנה שהיא בכתה אחרי שראיין התקשר אליה ואמר לה שהם צריכים להפרד,אבל העובדה שמריסה עצובה לא הופכת את ראיין לאשם, או ללא בסדר, ראיין הוא לא קישוט של מריסה שצריך להיות לצידה בגלל שיהיה לה קשה בלעדיו, גם לו יש תחושת ורגשות וגם הוא עובר כרגע משבר. בקיץ האחרון הוא התמודד עם הכמעט מוות של אחיו, הוא סבל את השטויות של מריסה וג'וני, הוא נכשל בלהציל את ג'וני וראה אותו מת מוות נוראי ואחר כך הוא הואשם בכך שהוא רצה במוות של ג'וני. אני יכולה להבין למה הוא מרגיש מה שהוא מרגיש, ולמה הוא רוצה לצאת מהקשר, אני לא מבינה איך זה עושה אותו לרע בכל הסיפור הזה. בקשר ל"סטרייפ פוקר" הם לא ממש שיחקו סטריפ פוקר, זאת היתה מעיין בדיחה, ראיין ישן על הריצפה והבגדים שלו היו עליו. אני בהחלט מסכימה איתך שזה לא בסדר שהוא עבר לסיידי מייד אחרי שהוא גמר עם מריסה , אבל כמו שאמרת על מריסה שהיא תלותית וראיין צריך לקבל את זה, זה אותו דבר עם ראיין, לראיין יש מעיין דבר כזה שהוא לא אוהב לשקוע בכאב ( הוא עדיין אוהב את מריסה והפרידה שלהם הכאיבה לו) ולכן הוא בורח לבחורה הראשונה שנקראת בדרכו, זה פשוט הוא. אני לא אומרת שזאת התנהגות טובה, או נכונה, אבל אני לא שופטת אותו בגלל שאני מבינה שהוא נמצא במקום לא טוב כרגע. לדעתי ראיין צריך להיות עם סיידי כדיי להבין, שהוא צריך להפתח יותר ומריסה צריכה להיות עם וולצ'אק כי היא צריכה להבין שטיפוסים כמו וולצ'אק לא טובים עבורה. לומר לך את האמת, אני מעולם לא ממש אהבתי או הזדהתי עם הדמות של מריסה, אבל בעונה האחרונה ממש התחלתי לאהוב אותה וממש אהבתי את ראיין ומריסה ביחד, ומתסכלת אותי לעין קץ העובדה שריאן ומריסה נפרדו בעוד סת' וסאמר המשעממים עדיין ביחד. אוחח ג'וש אדיוט !!!

למעלה