../images/Emo58.gif316
מריסה התנהגה לראיין בצורה מגעילה כמעט כל העונה, ופרק אחד שהוא "לא היה בסדר" (אני חושבת שהוא היה בסדר גמור אבל נגיד רק לשם הויכוח שהוא לא היה) ואשמת הפרדה כולה עליו ?. מצטערת, אבל אני חושבת שגם ריאן וגם מריסה אשמים בפרידה.(אני באופן אישי רואה במריסה אשמה עיקרית בפרידה, כי ההתנהלות שלה בכל מהלך העונה ובמיוחד בפרק 315 שהיא אומרת לראיין שהוא שמח שג'וני מת הם הטיגרים העיקים לפרידה לדעתי). אני מסכימה איתך שמריסה מסכנה והכול נופל עליה פתאום, ובהחלט הרגשתי רע עבורה בסצנה שהיא בכתה אחרי שראיין התקשר אליה ואמר לה שהם צריכים להפרד,אבל העובדה שמריסה עצובה לא הופכת את ראיין לאשם, או ללא בסדר, ראיין הוא לא קישוט של מריסה שצריך להיות לצידה בגלל שיהיה לה קשה בלעדיו, גם לו יש תחושת ורגשות וגם הוא עובר כרגע משבר. בקיץ האחרון הוא התמודד עם הכמעט מוות של אחיו, הוא סבל את השטויות של מריסה וג'וני, הוא נכשל בלהציל את ג'וני וראה אותו מת מוות נוראי ואחר כך הוא הואשם בכך שהוא רצה במוות של ג'וני. אני יכולה להבין למה הוא מרגיש מה שהוא מרגיש, ולמה הוא רוצה לצאת מהקשר, אני לא מבינה איך זה עושה אותו לרע בכל הסיפור הזה. בקשר ל"סטרייפ פוקר" הם לא ממש שיחקו סטריפ פוקר, זאת היתה מעיין בדיחה, ראיין ישן על הריצפה והבגדים שלו היו עליו. אני בהחלט מסכימה איתך שזה לא בסדר שהוא עבר לסיידי מייד אחרי שהוא גמר עם מריסה , אבל כמו שאמרת על מריסה שהיא תלותית וראיין צריך לקבל את זה, זה אותו דבר עם ראיין, לראיין יש מעיין דבר כזה שהוא לא אוהב לשקוע בכאב ( הוא עדיין אוהב את מריסה והפרידה שלהם הכאיבה לו) ולכן הוא בורח לבחורה הראשונה שנקראת בדרכו, זה פשוט הוא. אני לא אומרת שזאת התנהגות טובה, או נכונה, אבל אני לא שופטת אותו בגלל שאני מבינה שהוא נמצא במקום לא טוב כרגע. לדעתי ראיין צריך להיות עם סיידי כדיי להבין, שהוא צריך להפתח יותר ומריסה צריכה להיות עם וולצ'אק כי היא צריכה להבין שטיפוסים כמו וולצ'אק לא טובים עבורה. לומר לך את האמת, אני מעולם לא ממש אהבתי או הזדהתי עם הדמות של מריסה, אבל בעונה האחרונה ממש התחלתי לאהוב אותה וממש אהבתי את ראיין ומריסה ביחד, ומתסכלת אותי לעין קץ העובדה שריאן ומריסה נפרדו בעוד סת' וסאמר המשעממים עדיין ביחד. אוחח ג'וש אדיוט !!!