../images/Emo58.gif316
אני לא מסכימה, אני חושבת שהם אוהבים אחד את השני. ריאן ומריסה עברו אירוע מאוד טרמאטי במהלך הקיץ (כל הקטע עם טריי), מריסה מרגישה שהיא צריכה לדבר על זה ולהרגיש את הכאב, ואני בהחלט מבינה אותה, אבל ריאן הוא טיפוס שונה לגמרי, הדרך שלו להתמודד עם המצב היא לא לדבר על זה. ואני מבינה אותו לחלוטין, המקום שממנו הוא בא, זה לא בדיוק מקום שבו מדברים על רגשות, חוץ מזה אני חושבת שעבור ריאן לדבר על מה שקרה עם טריי זה פי 1000 יותר מסובך, בגלל שהם אחים. החוסר יכולת לתקשר, היא הסיבה העיקרית לפרידה בינהם, ראיין לא אדיש וחסר רגשות, הוא פשוט פחות מחצין את הרגשות שלו לעומת מריסה. אני מבינה את האנשים שהגיבו לבכי של מריסה מייד אחרי שראיין והיא נפרדו, ונראה כמו שבאמת כאב לה, העובדה שראיין לא הראה רגשות ונראה שהוא ממשיך הלאה עם סיידי, לא אומרת שהוא חסר רגשות, אלא שהוא לא מחציין את הרגשות שלו. אני חושבת שהסצנה בפרק 17 שראיין רוצה להתקשר למריסה אבל מרגיש שהוא לא יכול, מוכיחה את טענתי, הוא אוהב אותה, הוא רוצה אותה, נשבר לו הלב אחרי שהוא נפרד ממנה, אבל הוא פשוט לא מסוגל לעשות את זה. נכון שראיין כביכול לא נמצא שם עבורה והיא נמצאת במקום לא טוב עכשיו אחרי שג'וני מת, אבל אתה צריך לזכור שראיין מתמודד עם שדים משל עצמו, הוא היה עד למוות הנוראי של ג'וני, הוא כשל בנסיון להציל אותו, ואחר כך מריסה האשימה אותו בכך שהוא רצה שג'וני ימות. שניהם נמצאים במקום לא טוב, ושניהם לא נמצאים שם רגשית אחד עבור השני, הפרידה של ראיין ממריסה היתה רק חותמת רשמית על מערכת יחסים שנגמרה לפני כמה וכמה פרקים, מאז שמריסה התחילה להסתובב עם ג'וני, אם יש לי ביקורת כל שהיא כלפי ראיין היא שחבל שהוא לא עשה זאת מוקדם יותר. יש לי עדיין אמון בראיין ומריסה, ואני מרגישה את האהבה, אבל לבינתיים עד שג'וש יחליט שהם יחזרו, אני עם ראיין וסיידי.