2x16

../images/Emo58.gif2x16../images/Emo58.gif

וואי, זה אולי הפרק הראשון שאני ממש מרגיש סימפטייה כלפי לוגן. כאילו, תקשיבו, הבן אדם מסכן! כמה מכות אפשר להפיל עליו בבת אחת? מה הוא, שרה ג'סיקה פארקר ב-WWE? אני ממש מצטער שאני אומר את זה, אבל זה היה ממש עוד פרק סתמי. היה את שני הילדים האלה מ"משפחה בהפרעה" (בקולג' ממש ממש מגניב, שזה אגב יהיה סט הצילומים של העונה הבאה), טרוי (הוא היה כזה חרא שחקן גם בעונה הקודמת? לא נראה לי
), ועוד תעלומה שורוניקה תפתור תוך 40 דקות. בעלכ, מה קרה לטוויסטים המזוויעים של העונה הקודמת? או לפחות של פרק 9?
ממש צחקתי כשורוניקה בכתה בפני הקופאית הזאת, שזאת אחותה והיא חייבת למצוא אותה. ואז הקופאית אמרה לה שהיא הייתה הוואית.
קירסטן שיקרה (אמרה שמישהו ימות הפרק, באמת תודה רבה על האכזבה), והאנה עזבה, ועצוב לי על לוגן.

irene17

New member
יכול להיות ../images/Emo58.gif 217

יכול להיות שהיא התכוונה לפרק 17?

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif217

אני דווקא אהבתי החזרה של טרוי הייתה... לא מפתיעה בכלל... עם הפלאשבקים שקיבלנו בפריוויוסליס, כאילו, הלו, אם אתם רוצים להפתיע, לפחות אל תזהירו מראש (אבל שילוב נחמד עם זה שלא לפני הרבה זמן היה בערוץ 10 את הפרק שלו וזה היה נחמד) תעלומת השבוע הייתה callback נחמד ל"אונס" של ורוניקה מהעונה ה 1 לוגן והאנה
לב ה LoVe שלי נשבר אט אט לחתיכות קטנות ומרוסקות ג'ייסון בלי חולצה - אחד החלקים היותר טובים בפרק
ורוניקה מנסה להשיג אמי בחנות פיאות
מתי מתחילים בקמפיין קירסטן בל פור דה אמי אווארדס? ועלקקקקקק ורוניקה תלך לקולג' ממש רחוק. עלקקקקקקקקקקקקקקקקקקק.

irene17

New member
עצוב ../images/Emo58.gif 216

פרק מעולה! טרוי, ורוניקה, לוגן, האנה הכל! למרות שאני מעדיפה את טרוי קצת רע כזה והוא היה עסוק בלהיות מסכן רוב הפרק. והאנה ולוגן! אל תקחו לי את כרטיס ה LoVe שלי אבל נהניתי מכל רגע. חוץ ממתי שאבא שלה סחב אותה משם. ופחדתי שהוא עוד שניה מכניס איזה בריונים שיכו את לוגן כמו שצריך. הערה שטחית - לוגן בלי חולצה! לוגן בלי חולצה!! תודה תודה תודה למי שהכניס את זה לתסריט! אהבתי מאוד את הסצינה האחרונה של לוגן והאנה, כמובן שבאמת הייתי רוצה משהו כזה עם ורוניקה, אבל אני נהנית לראות את לוגן כ"מאהב" לא משנה עם מי, בגלל זה גם לא הייתה לי אף פעם בעיה עם קנדל. לוגן ודיק! דיק הזה קורע אותי כל פעם מחדש. לאמב ומדיסון! חחחח זה היה טוב!! ונקרעתי כשורוניקה התחילה לבכות בחנות פאות ואז היא כולה בשיא הדרמתיות "זאת אחותי", ואז כשהמוכרת אומרת שהיא הייתה הוואית, התגובה של ורוניקה קורעת. מאוד אהבתי גם את הסצינה של ורוניקה עם הבחור הדפוק הזה שספר כמה נקודות הוא יקבל עליה! הסצינה של לוגן וורוניקה בהתחלה היתה מאוד חמודה, לשם שינוי זה נראה חברותי ולא עוין. ואני לעומת הרבה מעריצי לוגן/ורוניקה מאוד שמחה שהם עשו שלוגן היה מוכן לסכן את כל המשפט שלו כדי להמשיך לראות את האנה. ועמד לפני אבא שלה ואמר שהוא ימשיך לצאת איתה. אני חושבת שזה הרג כל רגש של כעס כלפי לוגן על זה שהוא בכלל התחיל את כל העניין הזה רק כדי לנצל את האנה. מה שכן אני לא חושבת שהוא ממש התאהב בהאנה, היה לו איכפת ממנה, והוא לא רצה להפסיק את מערכת היחסים הזו כי לשם שינוי היה לו מישהו לצידו שלא ניסה לנצל אותו בגלל כסף (קנדל) או בשביל כיף ובגלל המעמד שלו (לילי), מישהי שרצתה אותו מספיק ולא לקחה את הדרך הקלה ובמקום לנסות לעזור לו זרקה אותו (ורוניקה). הוא בודד ואני מאוד שמחה שהביאו לו את האנה כי הוא היה צריך מישהי כמוה. אז לסיכום פרק מעולה, ואני רוצה את האנה בחזרה! כי כל מה שורוניקה יודעת לעשות זה לצעוק ולבקר את לוגן, כי כשהוא באמת היה צריך חבר היא ואף אחד אחר אף פעם לא לצידו...

SuperGirl82

New member
לא יודעת דווקא 216../images/Emo58.gif

לפרק הזה היה הרבה יותר פוטנציאל ממה שהיה במציאות... ממש חיכיתי לאיזה מתח בין טרוי לורוניקה ולא היה כלום. ובסוף הוא סתם נעלם. האם הוא יהיה בעוד פרקים? האנה חמודה, אבל היא מתוקה מידי, ולוגן עם כל הצער שבעיניין באמת לא בחור כזה מתוק... הסצנה בחנות פאות הייתה גדולה!

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 216

אוקי, איפה ה"מוות בפרק 216"? איזו אכזבה! חוץ מזה - הפרק היה נחמד. התעלומה לא הייתה משהו, לא היה פתרון אמיתי לבסוף. מי היה האנס בסופו של דבר? הגורדון הזה שגם אותו גילחו, או מה? אהבתי במסיבה כשורוניקה עברה ליד הבחור המטומטם ואז חזרה כדי לחשמל אותו!
גדולה! ובחנות הפאות - "בבקשה! זאת אחותי!!" ואז המוכרת אומרת לה שהיא הוואית. "אה.. אוקיי" מסתובבת והולכת.
למה לא אמרה שהיא מאומצת? טרוי לא היה משהו הפרק. איפה כל ההערות השנונות שלו מהעונה הראשונה? ולוגן-האנה (אל תדאגי אירנה, לא אקח לך את כרטיס ה LoVe, כי אז אני אצטרך לתת גם את שלי..) או מיי גאד! הוא היה כ"כ חמוד! נכון שזה נחמד לראות את לוגן כמאהב בכל מקרה, אבל עם קנדל זה היה שונה. איתה הוא היה בשביל הכיף. אבל עם האנה, היה בזה גם רגש, במיוחד אחרי שהוא סבל כל הפרק בגלל שהיה חייב לעזוב אותה, וזה מה שהיה יפה בזה...טוב, זה עונה על השאלה האם הם שכבו פעם קודמת או לא... בכל מקרה, עשו מזה יותר מדי סיפור של רומאו ויוליה, ועכשיו צריך לחזור ולהתמקד שוב ב LV. ו.. לוגן בלי חולצה! תודה תודה תודה!
אפשר עוד?...
חוץ מזה, אנחנו יודעים שוואלאס כבר הולך לקולג' הרצוי. עכשיו רק נשאר שגם ורוניקה תתרצה ולוגן איכשהו יגיע לשם גם ויהיה שמח! חוץ מזה שמתי לב לעוד משהו. סצינת הסיום של פרק 215 (עם האהבת אמת ומכונת הקפוצ'ינו) לא התקשרה בשום צורה לפרק 216. הוא לא בא אליה לבקש עזרה ולא שום דבר. לא הייתה לזה שום המשכיות בפרק, ואני מתחילה לחשוב שכל הסצינה הזאת נכתבה בשביל השורה שורוניקה אמרה על אהבת אמת - וזה מאוד משמח אותי!

irene17

New member
אני חושבת ../images/Emo58.gif 216

אני חושבת שלא היה להם משהו ספציפי לעשות בסצינה הזאת של לוגן וורוניקה (שהייתה אמורה להמשך מסיום הפרק הקודם) אבל הייתה לה משמעות אז הם כאילו הראו לנו שהייתה שם שיחה אבל לא הראו מה היה. כי פתאום בתחילת פרק 16 הם חברותיים אחד לשני ורואים שורוניקה יודעת על כל המצב, אז זה היה בעצם להראות שהיא מודעת למצב. והחלום שלי הוא שוואלס ולוגן שניהם יהיו בהארסט ויהיו במעונות או משהו באותו חדר, ואז יהיו לנו הרבה סיבות לסצינות לוגן/ורוניקה. היא באה לבקר את החבר הכי טוב ומי עוד שם?? אבל אין מצב שזה יקרה, כי ממתי רוב ת'ומס מגשים חלומות למעריצי LoVe? בקשר ללוגן והאנה, אני מודה שכל הסיטואציה של אבא שלה תופס אותם קצת הצחיקה אותי, איך שהוא התחיל לצעוק לה "תתלבשי". וג'ייסון הזה עם אימוני הכושר שלו! בזמן האחרון כל הבגדים נראים כ"כ צמודים עליו (או שזו רק אני?). לפחות את זה שג'ייסון הוא "הכוסון" של הסידרה רוב מבין. מתי כבר הוא יבין מי הזוג של הסידרה, זה מה שאני רוצה לדעת...

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 218

ג'ייסון - אכן הכוסון של הסדרה!
אני רק רוצה כבר לראות אותו בסיטואציה דומה עם ורוניקה (למעט החלק שבו קית' נכנס וצועק לה "תתלבשי" ואז שולח אותה לאיזה קולג' רחוק...
) אבל די, זה נמשך זמן רב מדי בלי סצינות ורוניקה-לוגן וזה מתחיל לעצבן. עכשיו שהשטח פנוי מהאנה, ורוניקה יכולה להיות שם בשבילו כדי לנחם אותו. וזה לא שהוא היה כ"כ מאוהב בה או משהו, הוא פשוט באמת מצא סוף סוף מישהי שתהיה שם בשבילו בלי שאלות. אולי הגיע הזמן שגם ורוניקה תעשה את אותו הדבר.. נו טוב, עדיין מחכים לנו פלשבקים בהמשך, לא?..

M r s J o n e s

New member
../images/Emo58.gif216 אני הייתי בטוחה

שהמדריך שלהם הוא האנס,משהו בו היה חשוד. זה היה מוזר לאללה שלא חשפו מי האנס,די מעאפן אפילו.

inbalinbal1

New member
פרק מצוין ../images/Emo58.gif 216

וכל מילה מיותרת אבל בכל זאת אני אדגיש את רגעי השיא 1. ורוניקה שופכת שתייה על החמור ששכתי את שמו ואז עוד פעם ואומרת לו שהמשחק מתחיל לשעמם חחחח ענקית הבחורה 2. את האנה בפרק הזה אהבתי במיוחד את העוגה עם הפצירה ושהיא היוותה סיבה לראות את לוגן בלי חולצה ( יאמי ) 3. התעלומה של טרוי קצת מעפנה כי בסוף לא גילינו מי אנס את סטייסי (אבל יש לי תחושה שזה יתקשר לאחת התעלומות בעונה ה-3) 4. ורוניקה והערה שלה לקית' "הזונה שלך הגיעה" ( חחח ענק) 5. כולם כבר דיברו על הקטע בחנות הפאות אבל זה רק אני או שזה היה ברור שזאתי עם השיער הורוד זה לא זאת שנאנסה 6. והאמת חשבתי שזה המשטרה שבאים לעצור שוב את לוגן הופתעתי לראות את הד"ר פרק ענק ומצוין אחד הטובים של השנה ובסדרה וגם אני יוצאת בקריאה ליוצרי הסדרה יותר סצינות משותפות לורוניקה ולוגן ואם אפשר שהוא יהיה בלי חולצה זה בכלל יהיה נפלא

irene17

New member
AWWW ../images/Emo58.gif 216

השניים מחזיקים ידיים, איזה חמודים הם ביחד, לא?

למעלה