דבר ראשון, ../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif
איך שראיתי את הסצינה של לוגן והאנה וכשהוא הוריד את החולצה, עברה לי בראש המחשבה, "אוי ווי, הבנות בפורום הולכות לעשות שירשור פרק השבוע מאד מעניין...
" וצדקתי.
טוב, נו, אני מבין אתכן, כנראה שגם אני הייתי מגיב ככה אם ורוניקה או האנה היו מתפשטות.
למה זה לא קורה באמת? מה זו האפליה הזו? האנה כולה הייתה בגופיה. העיקר הוא צועק עליה להתלבש, "I am!", זה היה כה משעשע.
ממש אהבתי את דיק בפרק הזה, הוא ממש הצחיק אותי בקטע עם העמוד שידרה במשחק, אני פשוט שם את זה בריפיט, זה היה כלכך משעשע, "It's me your spine!"
והחולצות שלו.
אהבתי את הדין הזה, הוא נראה כזה טיפוס חנוני מגניב שחטף מכות ביסודי.
אני אוהב אנשים כמוהו, הם הכי מצחיקים.
ו... טרוי. אך. לא אוהב את טרוי. הירגו את טרוי. אל תחזירו את טרוי. הסצינה במסיבה עם הבחור והבירה הייתה כל כך טובה, ורוניקה כל כך שווה.
כל עלילת האונס... זה לא שהיא לא הייתה טובה, אבל זה היה טוב יותר כשקראתי את זה. זאת אומרת, זה לא שזה לא היה טוב, זה סתם לא עניין אותי עם כל שאר הדברים שהיו בפרק. אבל, זה היה שווה בשביל הקטע בחנות הפיאות שורוניקה(או שמא קירסטן?) עשתה בשביל האמי
. איזו שחקנית איכותית. "היא הוויאנית
". "או. *מגרדת סנטר* *הולכת*".
הדין הזה בהחלט מוצא חן בעייני(בתור דמות
), אני מקווה שאם היא תלך ללמוד שם בקולג' נזכה לראות אותו הרבה, מצידי בתור קבוע. השריף וקית' וכל זה, פחות מעניין. אבל פ'סדר.
"אבא, הזונה שלך כאן" , שוב,
. לורניקה יש את היציאות הכי טובות בעולם.
אמממ, באסה ללוגן והאנה. מבאס. מעניין אם הם כתבו על זה בבלוג שלהם.
וולס שוב דיי עציצי, בעיקר בתפקיד הסיידקיק של ורוניקה, נו טוב. היה גאוני כזה שהוא פתח לה את החלון. וורמנט... נשמע מוכר. למה זה מוכר לי? כן, זה מקום, אבל הוא מצלצל לי מוכר מאיפשהו. אוף.
נתראה שבוע הבא.