ב נ ד ה ל ה
New member
../images/Emo58.gif2x16../images/Emo58.gif
וואי, זה אולי הפרק הראשון שאני ממש מרגיש סימפטייה כלפי לוגן. כאילו, תקשיבו, הבן אדם מסכן! כמה מכות אפשר להפיל עליו בבת אחת? מה הוא, שרה ג'סיקה פארקר ב-WWE? אני ממש מצטער שאני אומר את זה, אבל זה היה ממש עוד פרק סתמי. היה את שני הילדים האלה מ"משפחה בהפרעה" (בקולג' ממש ממש מגניב, שזה אגב יהיה סט הצילומים של העונה הבאה), טרוי (הוא היה כזה חרא שחקן גם בעונה הקודמת? לא נראה לי
), ועוד תעלומה שורוניקה תפתור תוך 40 דקות. בעלכ, מה קרה לטוויסטים המזוויעים של העונה הקודמת? או לפחות של פרק 9?
ממש צחקתי כשורוניקה בכתה בפני הקופאית הזאת, שזאת אחותה והיא חייבת למצוא אותה. ואז הקופאית אמרה לה שהיא הייתה הוואית.
קירסטן שיקרה (אמרה שמישהו ימות הפרק, באמת תודה רבה על האכזבה), והאנה עזבה, ועצוב לי על לוגן.
וואי, זה אולי הפרק הראשון שאני ממש מרגיש סימפטייה כלפי לוגן. כאילו, תקשיבו, הבן אדם מסכן! כמה מכות אפשר להפיל עליו בבת אחת? מה הוא, שרה ג'סיקה פארקר ב-WWE? אני ממש מצטער שאני אומר את זה, אבל זה היה ממש עוד פרק סתמי. היה את שני הילדים האלה מ"משפחה בהפרעה" (בקולג' ממש ממש מגניב, שזה אגב יהיה סט הצילומים של העונה הבאה), טרוי (הוא היה כזה חרא שחקן גם בעונה הקודמת? לא נראה לי