27/07/07 - 03:17

Bakura

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo58.gif אני בספק

אם רגולוס אהב את קריצ'ר במידה של להקריב את חייו כדי לדפוק את וולדמורט רק כי הוא כמעט הרג את קריצ'ר. גם איך הוא הבין שזה הורקרוס? הוא בן _16_ וזה קסם אפל שאפילו קוסמים מאוד מבוגרים לא יודעים עליו. זה גם לא "תאם בערך", זה תאם באופן מושלם, וזה היה אמור להיות מושלם, או שוולדמורט היה שם לב.

בלינקה

New member
נו באמת ../images/Emo58.gif

רגולוס כן אהב את קריצ'ר מספיק, כן הבין כמה וולדמורט רע, וקריצ'ר נתן לו את הכלים לפרוץ לשם, כי הוא כבר היה שם קודם. וולדמורט לא מרגיש כשפוגעים בהורקרוקס שלו, ולכן זה לא משנה שהתחליף לא זהה. ולגבי השאר? יש עיקר ויש טפל. לא לכל דמות שהוציאה מילה מהפה איפשהו במהלך הספרים יש חשיבות.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif כן, סנייפ ממש זניח ../images/Emo58.gif

זה לא באמת חשוב מי הגיע להלוויה שלו ודברים כאלה, או איפה הוא נקבר.

LiRs Lullaby

New member
מסכימה../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

כל כך הרבה שאלות לא נענו.... בדיוק בשביל זה יש אפילוג מעורפל ואנציקלופדיה בדרך

Bakura

New member
../images/Emo96.gif ממש, אבל ממש, לא קטנות. ../images/Emo58.gif

זה שרא"ב זה רגולס זה טוב ויפה, השאלות "למה? איך?" עדין עומדות.

YaYa07

New member
Are you kidding me?!

תמצאח לי ספר אחד, שיש בו כל כך הרבה פרטים כמו בסדרת ה"פ, שאין שאלה אחת שלא נענתה. את לא חייבת לדעת הכל. תני לדמיון שלך להשתולל. למי איכפת עם מי דראקו התחתן? סביר להניח שטד היה אצל סבתא שלו, כי בכל זאת- הארי עוד לא היה פאקינג בן 18 אפילו!!! הרמיוני ביטלה את הקסם על ההורים שלה, מין הסתם. ושוב- למי איכפת מכל אלה מסלית'רין? מירטל המיללת? היא כנראה נשארה לרדוף את השירותים בהוגוורטס. ברצינות, היא רוח, מה כבר יכול לקרות לה? לגבי השאר- גם אני הייתי שמחה לקבל קצת פירוט על חלקם, אבל אני גם יכולה לחיות בלי זה. אמברידג' הייתה בהלם בסוף החמישי. היא התגברה על זה. זה ישנה לך אם חדר הנחיצות נהרס? ישנה לך מי שר הקסמים? בסופו של דבר, לספרים קוראים "הארי פוטר", לא עולם הקסמים, לא הוגוורטס ולא שום דבר אחר. את שואלת שאלות בעיקר על דברים שלא ישנו כלום לאף אחד. רולינג סיימה את הספר על הארי, על המשפחה שלו, על החיים שלו. על החיים הטובים שלו. כל השאר לא באמת חשוב... כן, יש כמה דברים שכולם היו שמחים לקבל עליהם תשובה (מחלקת המיסתורין למשל, איך התמודד ג'ורג') אבל זה לא באמת באמת חשוב לעלילה. הסיפור הסתיים. רולינג סגרה אותו.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo58.gif אני לא יכולה לערוך כזאת השוואה

כי אף פעם לא קראתי סדרה של שבעה סדרים חוץ מהארי פוטר. אבל עדין, כשסוגרים סדרה , _סוגרים סדרה._ _לי_, וכנראה לעוד הרבה מעריצות דראקו (שאינני נמנית ביניהן) אכפת עם מי דראקו התחתן, במיוחד אחרי כל הפוצי מוצי עם פנסי. מאיפה הוא מצא מישהי, בהנחה שזו לא פנסי, שרצתה להתחתן עם אוכל מוות לשעבר? _לי_ אכפת מהאלה מסלית'רין, כי למה לציין סתם שנוט רואה ת'סטראלים, לקישוט? למה להכניס את בלייז בספר השישי אם אחרי זה הוא לא עשה כלום חוץ מלהיות בן של מישהי כוסית שהרגה את הבעלים שלה? ישנה לי מי שר הקסמים, במיוחד כי פרסי חשק במשרה הזאת ולארתור היה פוטנציאל להשיג אותה. ומירטל המיללת, זה משהו שנשאר לי מאיזה פיק שקראתי. למרות שבספרים מציגים אותה כדמות מעצבנת, מירטל היא בעצם ילדה בודדה ומאוד מסכנה, שמאוד צמאה לחברה ולאנשים לדבר איתם. היא מתה מזמן, ההורים שלה בטח כבר מתו, ולא היה לאף אחד ממש אכפת. זה היה נחמד אם הארי היה מתבגר קצת ומבין את הצורך שלה בחברה, במיוחד כי גם הוא היה מבודד הרבה. אז אל תגיד שזה לא ישנה כלום לאף אחד. לי זה משנה, ולעוד הרבה מעריצים אחרים. אם לספרים קוראים "הארי פוטר", למה בכלל עירבו אותנו על ההיסטוריה של דמבלדור? עזוב את זה, למה אמרו לנו בכלל איך הוגוורטס נראה? הרי זה לא "הוגוורטס- תולדות"! שיגידו שהארי הלך באיזו טירה מאבנים וזהו.

למעלה