27/07/07 - 03:17

LiRs Lullaby

New member
אני בכלל לא חשבתי ../images/Emo58.gif

שהייתי תוקפנית. בסך הכל ביקשתי שתשרשרי נכון, זה מציק ללכת ולבדוק מה הנושא שאת מדברת כשאין לו שום רלוונטיות בהודעה האחרונה שלי. למה זה קטנוני לרצות לדעת איך דמבלדור סיים את הקרב שלו נגד גרינדלוואלד? הוא כבר הולך ומסביר עליו ועל כל העבר שלו, ופתאום כל הקטע הזה נעלם. כל הרעיון במציאת חורים שכאלה, הוא שאלה דברים קטנים, מן הסתם אם זה היה משהו גדול אנשים היו שמים לב אליו.....

s o f 1

New member
זה לא ../images/Emo58.gif

קטנוני לרצות לדעת איך הוא הביס אותו, זה קטנוני להגיד שבספר יש חורים בגלל כל הדברים האלה , כאילו שרולינג עשתה משהו לא טוב... וזה לא קטנוני לדון בזה ולהעלות אפשרויות איך הוא באמת עשה את זה, ואולי אנחנו גם נדע את התשובה אם רולינג באמת תפרסם את האנציקלופדיה הזאת...

LiRs Lullaby

New member
אבל זה לא רק זה ../images/Emo58.gif

זה המכלול.... וכבר ניתנו פה דוגמאות להמון שאלות לא פתורות..... שהשאירו מבחינתי ריק בסיום הספר...... ואני לא אמרתי שרולינג עשתה משהו לא טוב, רק שהיה עדיף שאם כבר ניתן ההסבר עם דמבלדור, אז למה לא לתת אותו עד הסוף? זו הייתה יכולה להיות שורה, משפט, העיקר לנסות להבין את הדברים הקטנים האלה..... זה פשוט מצער שלספר המסיים יש שאלות שהתשובות עליהן לא מספקות. למשל - דמבלדור עבר לצד של הטובים אחרי המוות של אריאנה. למה? כי היא מתה. זהו? זה מה שהחזיר אותו לדרך הישר ולהפסיק לתכנן השתלטות על המוגלגים? זה מה ששינה אותו וגרם לו לסלוד מכח ותהילה? נראה שרולינג, בנסיון לגמור את הספר הזה מהר, קצת חיפפה בפינות.

Sheepy boy

New member
אני מת לדעת מה היה../images/Emo58.gif

בקרב!!! תכלס אבל... כמו שהגלימה לא ב-א-מ-ת גורמת לך להעלם, והאבן לא ב-א-מ-ת מחזירה לחיים השרביט הזה לא באמת בלתי מנוצח... הוא עוזר מאוד, הוא השרביט הכי חזק... ןהוא בטח מגביר את כוחות מי שמשתמש בו... אבל כתוב שדמבי היה קצת יותר מוכשר.. ובטח גם פוקס עזרה

s o f 1

New member
יש בזה משהו! לא חשבתי על זה.. ../images/Emo58.gif

כאילו כן חשבתי שזה כי דמבלדור פשוט יותר מוכשר אבל כנראה שהשרביט לא באמת בלתי מובס...

GalHarold

New member
לדעתי ../images/Emo58.gif

יש הבדל בין המציאות (בספר) לאגדת הילדים. כמו שדמבלדור אמר שלדעתו לא באמת המוות הביא להם את החפצים האלה אלא שפשוט מדובר היה בשלושה קוסמים חזקים מאוד. השרביט לא בלתי מנוצח, הוא פשוט מגביר עד מאוד את הכוחות של הקוסם שישתמש בו... הוא יכול לעשות דברים ששרביט אחר לא יכול (כמו למשל לתקן את השרביט ההרוס של הארי). כנראה שגם עם בכיר השרביטים- דמבלדור היה פשוט יותר חזק.

GalHarold

New member
אז לא קראתי את התגובה שלך לפני שהגבתי!שוט מי!

אני רק אנושית!
(אגב, בוא נשים
שוב- אנושית, לא אנושי!!!) ו... אחרי שקראתי מה שהגבת- אתה צודק 100%! זו גם דעתי... אתה לא אדון הדעה...שים
צודק- אבל לא אדון הדעה! תפסיק להיות שתלטן!

יכול להיות שיש הסבר נוסף

אם שני קוסמים עורכים קרב ומטילים אחד על השני קללה באותו הזמן, ינצח הקוסם החזק יותר, אבל דמבלדור לא ניסה לחסום את ה "אקספליארמוס!" אלא ניצל את הזמן לשתק את הארי. לכן מאלפוי הצליח לפרוק אותו מנשקו. אם הוא היה חוסם את מאלפוי או מטיל עליו קללה נגדית, אז סיפורינו היה מסתיים אחרת

masters haifa

New member
גם נכון.....אולי ../images/Emo58.gif...

דמבי רצה להציל את הארי וזה היה לו יותר חשוב מלהציל את החיים שלו...שגם ככה הוא ידע שהוא הולך למות...

אני לא אפסיק שום דבר. ../images/Emo13.gif

מי שבא בגישה של "רולינג היא חובבנית וולא הסבירה שום דבר"... יקבל את זה. אני באמת לא מבין למה צריך הסבר על כל דבר - גם אם זה הדברים הכי מובנים בעולם, או לא. מה רע בסוף פתוח? מה רע בפרט לא מושלם? אף אחד לא לימד אתכם.. לחשוב? לדמיין? זה ספר, זה לא דו"ח.

Hinamori

New member
אני לא עונה על זה

מה זה ההערה האחרונה? יש לי אחלה דימיון, אני חושבת מצויין, זה שאני לא אומרת "ניחא" על פגם בספר במקום לבקר אותו ולא נהנית כשמשאירים לי שאלות לא אומר אחרת. מה זה הזלזול הזה?

מצטער אם פגעתי בך, לא התכוונתי

אבל זה באמת נראה כאילו את מצפה ממנה שהיא תביא לך את כל התשובות לכל השאלות במקום שקצת תחשבי ותפתחי תאוריות בעצמך. מה הבעיה שמשאירים שאלות? זה כל הכיף. אני ממש לא רואה את זה כפגם. ושוב, מצטער אם פגעתי. את גם לא חייבת לענות.

s o f 1

New member
לא צריך להגיד "ניחא" אבל גם לא צריך

לבקר את רולינג... לא מסכימה עם זלזול, מסכימה עם האמירה שזה בסדר להשאיר דברים לא סגורים... אפילו צריך..

Hinamori

New member
מה זאת אומרת לא צריך לבקר את רולינג?

לא, כי... יש ערך כזה, ממש מגניב... חופש הביטוי $%&^$%^@ מותר לי להגיד שאני חושבת שרולינג לא מושי-מושלמת-שיואוווווו כמה שבא לי |: מי אתה שתגיד לי לא?

s o f 1

New member
אוקיי תרגעי...

קודם כל, אני בת, דבר שני כמו שבהחלט יש דבר כזה חופש הביטוי אז אמרתי את דעתי! סליחה חשבתי שבפורום אפשר לא להוסיף את המילה "לדעתי". וכמו שאת תגידי מה שאת רוצה אז גם אני ולא צריך להגיב ככה...

Bakura

New member
../images/Emo96.gif בהחלט, לבקר את רולינג?!

מי שמע על כזה דבר?! דבריה של רולינג הם קודש, היא לא טועה ומושי מושלמת באופן כללי! סוף פתוח זה גרוע, של אדם שלא יכול לסגור את הדברים כי הוא לא רוצה שיתלוננו אחר כך במקרה שלא יאהבו את הסוף והרבה יותר פשוט להגיד "תדמיינו!" מאשר לסיים את היצירה כמו שצריך. אני _שונאת_ סופים פתוחים.

למעלה