1x19 - Deux Ex Machina

I Love Paige

New member
../images/Emo58.gif1x19 - Deux Ex Machina

וואו. אמ, בוא נראה... לא היה את הקטע מהפרומו [של ה"but why?"], הקטע בסוף היה *ממש* צפוי... בון יהיה זה שימות!?!??!?! אעעע!!!! איזה בזבוז של מכשיר קשר
אחלה פרק.

netaK

New member
../images/Emo58.gif1x19 - Deux Ex Machina

אעעעעעעעע בון לא יכול למות
סוייר והמשקפיים
ג'ין ומייקל הצחיקו אותי, זה היה נחמד
אבא של לוק איש רע, רע מאוד, רשע, מגעיל, מסכן לוק
למרות שזה לא ממש תרם לכלום, בינתיים
אמא שלו פשוט הייתה נראית כמו זונה מפחידה, והיא זונה :$ הממממ היה נורא נחמד שג'ק וסעיד נרתמו לעזור לסוייר עם משקפיים מכוערות
והממ הסוף אוי הסוף |מת| האי דיבר אליו, איזה פחד!

netaK

New member
רק שיהיה ברור ../images/Emo58.gifבערך

אין לי מושג מי ימות ואני לא רוצה לדעת
כשכתבתי "בון לא יכול למות" זה פשוט כי הוא נראה גוסס

joeys pizza

New member
../images/Emo58.gifעזרה דחוף

לא הבנתי את הפרק הזה כמעט את כולו. מה היה הקטע של אבא של לוק ולוק בבית חולים הזה מה הם עשו שם ? איך הוא סידר אותו בשביל כסף? מה זה היה... אחרי שאני יבין אולי אני יאהב את הפרק הזה יותר. זה ברור לי שבון ימות כל החזה שלו היה קרוע. תראו בפרק הבא...יש גם פרומו.

netaK

New member
../images/Emo58.gif תשובות ../images/Emo3.gif

אמא של לוק הייתה צריכה כסף, אבא של לוק היה צריך כליה. אבא של לוק הרי עשיר כמו שרואים אז הוא שילם לאמא של לוק (והרי הכסף שהיא צריכה
) כדי שתגרום ללוק לדעת על אביו. משם לוק בתור בנאדם טוב (
) התיידד עם אבא שלו, אבא שלו גרם לו להבין שהוא צריך כליה ובתור הבן שלו...לוק הסכים לתרום לו כליה. כשלוק התעורר בבית החולים אבא שלו לא היה שם כי פשוט...הוא לא היה צריך אותו יותר. הוא קיבל את הכליה, אמא של לוק קיבלה כסף, וזהו

לא! ../images/Emo58.gif

בון לא יכול למות!! אני אוהבת אותו יותר מדי :(((( הוא לא יכול! אבא של לוק פשוט מרושע....

joeys pizza

New member
גם לכם היו....

הרבה הפרעות שידור כמעט כל רגע לקראת הסוף זה היה ממש מרגיז. יש מישהו פה שלא היה לו..?

Anat L

New member
לא מורידים כלכך מהר...

פשוט קמים מוקדם מאוד בשביל להתחיל להוריד, חוזרים לישון, ואז כשקמים כבר אפשר לראות את הפרק

netaK

New member
כן לא היו חסרות הפרעות ../images/Emo6.gif

אבל זה לא הפריע לשומדבר

arthurz15

New member
../images/Emo58.gif119

לא האמנתי שהסיפור של לוק יכול להיות עוד יותר מרגש ממה שהוא היה כבר מה שמעצבן זה שלוק איכשהו הצליח לסחוב את בון קילומטרים על לדוק למרות שרגע לפני הוא היה נכה שוב הפרק היה מדהים! אני כבר מת לראות ת'פרק הבא..

Jason2

New member
../images/Emo58.gif119

האי גרם לו להיות נכה בכדי שהוא לא יוכל לעלות על המטוס (כנראה שלאי יש סיבות). אח"כ הוא קיבל את היכולת ללכת בחזרה.

varty

New member
מה שמעצבן זה

שאם (חס וחלילה! חס וחלילה!! לא בבקשה!!!) בון ימות. אף אחד לא ידע שלוק היה נכה לפני שהוא הגיע לאי וכמה הנכות שלו קשורה לאי הזה. זה מעצבן , כי הייתי רוצה שכל החברה שם ידעו את היחודיות שיש ללוק עם האי, וכמה האי הזה חזק בעל כוחות.

P o i s o n ivy

New member
1X19 ../images/Emo46.gif + ../images/Emo58.gif

קודם כל היה לי מלא הפרעות וזה היה ממש מעצבן. די אני לא יכולה יותר היו כבר איזה 5 פרקים שממש בכיתי, ואני לא בוכה אף פעם. מה זה האכזריות הזאת? למה כל סיפור צריך להסתיים בטרגדיה. אני אהבתי את בון, אני לא רוצה שהוא ימות (אין לי מושג אם הוא ימות). ג'ק מדהים לדעתי. אני בעד שלישייה
.

Anat L

New member
אם בון....../images/Emo58.gif

ימות אני יהיה ממש מאוכזבת. לא בגלל שאני נורא אוהבת אותו וכל זה, להפך, לא אכפת לי להפטר ממנו. אני יהיה מאוכזבת רק בגלל שזה יותר מידי צפוי שהוא ימות. אני מעדיפה שיהיה טוויסט ואני אופתע

Anat L

New member
וואוו../images/Emo58.gif

הקטע עם המכשיר קשר היה ממש מלחיץ ועוד הם ענו לו בצד השני... מה מיוחד בלוק לעזאזל? מעניין.... ועדיין לא גילינו למה בכלל הוא נהיה נכה. הם בטח רוצים שנחשוב שבון ימות בגלל שהוא פצוע קשה אבל בטח זה לא יהיה הוא בסוף! והקטע עם סויר היה משעשע לא הפסקתי לצחוק
אין לי עוד מה להגיד על הפרק חוץ מזה, פשוט וואוו.

netaK

New member
../images/Emo99.gif

שומדבר לא מיוחד בלוק
היא אמרה לו שהוא מיוחד ואז אמרה לו שאין לו אבא שהוא מהונדס או וואטאבר
נראהלי שזאת הייתה הכוונה שלה ל"מיוחד"

למעלה