1x19 - Deux Ex Machina

Anat L

New member
חחחחח זה תמיד קורה לי

הפעם הפרק היה ממש מלחיץ כל הזמן נראה כאילו הולך לקרות משהו רע.

humm

New member
OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG

החליטו למתוח אותנו שם -ספוילר-

בפרק הקודם זה היה הארלי שחצה את הגשר וכל שניה אתה יודע שזה אוטוטו מתפרק לחתיכות.השבוע בון נכנס למטוס שכל קקה של זבוב על הכנף הלא נכונה תגרום למטוס ליפול מהצוק וחץ מזה מי מוביל סמים במטוס צהוב? זה כמו ליסוע בקבריולט צהובה ביום שישי בערב.ברור שיעצרו אותך שוטרים לבדיקה. מעניין מה יקרה בפרק הבא?(ניחוש בלבד)סויר ישחק ברולטה רוסית עם האקדח שלו...אני כבר מתאר לעצמי מה יקרה...הוא לוחץ על ההדק וכלום לא קורה, הוא לוחץ שוב וכלום אז הוא מחליט לירות לכיוון מישהו אחר...נשמעת יריה ואז רואים פתאום את @^#@% נופל אט אט על החול או שבכלל הכדור פגע בלוק אבל הוא לא הרגיש כלום כי פגע לו ברגל...

Anat L

New member
חחחח, לא הבנתי...

למה דווקא סויר עם האקדח, זאת סתם השערה נכון?

השערה כן השערה

בניגוד לכמה מזוכיסטים שנכנסים לכל אתרי הספוילרים בעולם ואחר כך באים לפה ושופכים הכל אני ממש לא עושה את זה ואפילו נמנע מלהכנס לפורום הזה כי ראיתי כמה אשכולות עם ספוילרים לפרקים שעוד לא שודר השערות נוספות יתקבלו בברכה חוץ מזה אני לא בטוח שסויר יודע להפעיל אקדח כי הוא יצא די טמבל מהפרק האחרון

כנ"ל

אתה ממש צודק זה ממש מעצבן סדרות כאלה כמו לוסט וזהות בדויה שבנויות על מתח, כל ספוילר קטן הורס בטירוף וזה ממש מעצבן שבגלל מזוכיסטים שקוראים ספוילרים צריכה לההרס לי ולאנשים אחרים הסדרה.

יו איזה פרק מותח!!! (לא ממש ספוילר)

נהנתי מכל רגע! קצת התאכזבתי שעדיין לא יודעים יודעים איך לוק הפך לנכה... אבל זה רק אומר שאי אפשר עדיין להרוג אותו! (פרט יותר מדי חשוב ומרכזי בסדרה - אי אפשר שלא להסביר אותו, והפרקים הבאים לא מתרכזים בלוק) בכל אופן אני מקווה שבון יחיה, ויהיה איזה טוויסט... סויר היה ממש מקסים גם בפרק הזה (היכולת של הסדרה לעבור ממתח להומור מדהימה! וזהו, לא יכולה לחכות לפרק הבא!!! מה שכן, מי יכול לענות לי מה הקשר של שם הפרק לתוכן???

Jason2

New member
מתוך פורום tve

מתוך tvtome: - שם הפרק ה 48 (כמות הניצולים המקורית) בספר Watership Down (אותו קרא סוייר על החוף) הוא Dea ex Machina (שמזכיר מאוד את Deux Ex Machina - שם הפרק הנוכחי). - Deus Ex Machina הוא ביטוי שמשמעותו סיום בו הכל נגמר בצורה טובה ע"י גורם מפתיע ולא קשור לכלום. כמו כן, בתירגום פשטני הוא אומר "אלוהים מהמכונה". הייתכן שמה ששוכן מאחורי הפתח הוא שנותן לאי את היכולות המיסתיות שלו? - אמו של לוק רואה אותו כשהוא מסביר לילד על המשחק "מלכודת לעכבר", ובאותו הרגע מתחילה להכין מלכודת משלה לבנה. קליק

4 8 15 16 23 42

New member
חשבתם אולי על זה? ../images/Emo58.gif מי ימות?

לפי מה שאנחנו יודעים, הסידרה תמיד מפתיעה אותנו... חשבתם שאולי לא מישהו מהשחקנים הראשיים ימות? אני חושב שאולי יש מצב שהתינוק של קלייר ימות בלידה או משהו או שהכלב וינסט ימות או מישהו אחר על האי... אני לא חושב שבון ימות... זה יהיה יותר מידי צפוי. באסה שהם גילו שמישהו ימות... זה קצת מבאס, אבל אם כבר מדברים על זה, אז נחרוש על הנושא...

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif

אמרו שמישהו ראשי ימות, לא? גם אני חשבתי על האפשרות שהתינוק של קלייר ימות, כי תינוקות בתכניות טלוויזיה זה כאב ראש אחד גדול ובמילא תמיד שוכחים אותם ובקושי מראים אותם ואם הוא ימות תהיה הרבה דרמה. מי יודע.

כן, זה באמת יהיה רעיון גדול.

אם היא תלד והכל יהיה טוב ויפה, זה יהיה מעצבן מדי.. אבל הרעיון של זה שהתינוק ימות בסוף, וקלייר אולי תתאבד מהעצב ומהאובדן, וגם מזה שהיא תקועה על אי ולא ליד המשפחה.. וצ'ארלי ייכנס לדיכאון.. אם התינוק ימות, זה ייצור הרבה סיטואציות מעניינות..

varty

New member
1X19 ../images/Emo58.gif החדר האטום

מה נראה לכם שיש בחדר הזה. בסוף הפרק נדלק אור!!! איזה פחד
אז תשרשרו כאן תאוריות מה נראה לכם יש בפנים... נראה לי חייזרים (אני רואה יותר מדי מדע בדיוני...) או אולי אנשים שמחזקיקים את האי הזה כמו הסרט של ג'ים קרי. שכל העולם שלו זה היה בעצם אולפן ענק ,אז משהו בסגנון.

וואלה. גאוני.

ממש כמו "המופע של טרומן". בסוף רצו לראות איך האנשים האלה ייסתדרו מבחינה פסיכולוגית על האי. זה היה יכול להיות רעיון נחמד, רק שלא נראה לי שהם היו באמת הורגים את הטייס במטוס ככה. אחרי הכל- ההתרסקות של המטוס עצמו הייתה אמיתית. הם לא היו מסכנים חיי אדם ככה.

Jason2

New member
גם לזה יש פתרון

אפקטים מיוחדים בתוך אולם סימולטורים כזה וכל האנשים שנהרגו בעצם הולוגרמות.

לא.. זה בלתי אפשרי. מהסיבה ש:

הם עולים על מטוס. המטוס, אני מבין, נכנס לתוך.. סימולטור? וכשהוא מתרסק, ואנשים נפגעו באמת, זה גם.. היה סימולטור? איך הם ידעו בוודאות שהפגיעה לא תהרוג אותם? כמו ג'ק. הוא היה יכול למות בקלות. אני לא חושב שזה עד-כדי-כך הזוי.

למעלה