1x19 - Deux Ex Machina

immaculate conception

מה זה אומר? התעברות קדושה וזו היתה רק אחת בהיסטוריה(לפי האמונה) וזו היתה ההתעברות של מריה הקדושה,אימו של ישו. מה הקשר של זה לפרק? ובכן זה אומר שאימא של לוק היא או מטורפת או שקרנית שלא רוצה לומר את האמת. וכמו שהתברר:היא שני הדברים גם יחד

Anat L

New member
לא התכוונתי לזה...

התכוונתי שהוא מיוחד בגלל שהוא רואה בחלומות שלו את המציאות...

netaK

New member
../images/Emo58.gif למעלה ופה נראה לי ../images/Emo3.gif

זה בטח האי מכוון אותו ל...god knows what

Anat L

New member
אופס נכון שכחתי לשם ספוילר../images/Emo122.gif

כל הקטע הזה עם לוק מוזר ביותר...

יפה אמרת -ספוילר-

והנה עוד משהו ששמתי לב אליו - ההרואין שהם מצאו במטוס היה חבוי בתוך פסלים של מריה הקדושה

joeys pizza

New member
השערה../images/Emo58.gif

אולי האנשים שהיו על המטוס הזה יתרסקו בגלל שהם טסו וחיששו באותו הזמן. או שהם היו אמורים להעביר את הסמים האלו ותפסו אותם וירו בהם והם יתרסקו על האי. אין לי מושג אולי בהמשך השבוע יבוא לי משהו לראש.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif119

הוא פצוע קשה, לא יודעים מה יש לו... מה שהצחיק אותי מה שג'ק אמר לקייט בקשר לסוייר: " all im going to get for my troubles is a snappy one liner, and if im real lucky a brand new nick name"

TheCharm

New member
../images/Emo58.gif שניה אז מי...

מת?! ולא לספר יותר מידי. רק רוצה לדעת מי מת.

Anat L

New member
אף אחד../images/Emo58.gif

לא מת. בנתיים בון פצוע קשה. אני מקווה שזה לא יותר מדי מידע בשבילך

TheCharm

New member
אההה... ../images/Emo58.gif

וזה בטוח שמישהו ימות בפרק הבא? היה משהו בפרומו? לא אמרו שבפרק הזה מישהו מת? למה לשקר? :p לא, סתם. סתם על השאלה האחרונה. כל השאר לא סתם. בלעה. אני מקווה לראות את הפרק כמה שיותר מהר. מישהו יודע אם כבר יש תירגום על הרשת?

Anat L

New member
אממממ...../images/Emo58.gif

זה בטוח, אמרו שאחת מהדמויות צריכה למות עד סוף העונה, לא ידוע מתי. תרגום....לא נראה לי שיש עדיין

joeys pizza

New member
עדיין לא קיבלתי הסבר....../images/Emo58.gif

מה היה הקטע עם אבא של לוק בכללי. לא הבנתי כלום. איך הוא נהייה נכה ומה הם עשו במקום הזה ואיך אבא שלו רימה אותו? בבקשה הסברים.

joeys pizza

New member
כאילו....הבנתי חלק../images/Emo58.gif

רק עם הקטע של הכלייה . אבל איך לוק נהייה נכה ? בגלל שהוא איבד כליה? זה הגיוני?

Anat L

New member
ג'ואי....../images/Emo58.gif

לא נראה לי שבכלל קיבלנו הסבר על למה הוא נכה.

joeys pizza

New member
חשבתי שכן

בגלל שדיברו על זה בפורום של ארה"ב וכנראה לא הבנתי נכון. או שאנשים לא קלטו את זה. טוב הנה תגובתי על הפרק
הקליפהאנגר שכאילו האי מדבר אל לוק היה ממש ממש מעולה. וגם שבון נפל מהצוק עם המטוס מלא בסמים. אולי אחרי שאני ייתרגם את הפרק אני בטוח יאהב יותר את הפלאשבאקים. היה לי ברור מההתחלה שאבא שלו יהיה רע כי לפני כמה פרקים וולט שאל אותו אם אבא שלו מאגניב והוא ענה לו שלא. בכל מקרה לדעתי בון יהיה זה שימות וסעיד יהיה חייב לגאול אותו מייסוריו ולירות בו. ככה נראה לי.

Chakotay

New member
פרק מדהייים!!!! פשוט ענק!!!

אני הייתי מהופנט! ומרוב שהייתי בהלם מהפרק הענק ישבתי 5 דק' בוהה במסך שחור. פשוט אדיר!

למעלה