מה זה אומר? התעברות קדושה וזו היתה רק אחת בהיסטוריה(לפי האמונה) וזו היתה ההתעברות של מריה הקדושה,אימו של ישו. מה הקשר של זה לפרק? ובכן זה אומר שאימא של לוק היא או מטורפת או שקרנית שלא רוצה לומר את האמת. וכמו שהתברר:היא שני הדברים גם יחד
אולי האנשים שהיו על המטוס הזה יתרסקו בגלל שהם טסו וחיששו באותו הזמן. או שהם היו אמורים להעביר את הסמים האלו ותפסו אותם וירו בהם והם יתרסקו על האי. אין לי מושג אולי בהמשך השבוע יבוא לי משהו לראש.
הוא פצוע קשה, לא יודעים מה יש לו... מה שהצחיק אותי מה שג'ק אמר לקייט בקשר לסוייר: " all im going to get for my troubles is a snappy one liner, and if im real lucky a brand new nick name"
וזה בטוח שמישהו ימות בפרק הבא? היה משהו בפרומו? לא אמרו שבפרק הזה מישהו מת? למה לשקר? לא, סתם. סתם על השאלה האחרונה. כל השאר לא סתם. בלעה. אני מקווה לראות את הפרק כמה שיותר מהר. מישהו יודע אם כבר יש תירגום על הרשת?
בגלל שדיברו על זה בפורום של ארה"ב וכנראה לא הבנתי נכון. או שאנשים לא קלטו את זה. טוב הנה תגובתי על הפרק
הקליפהאנגר שכאילו האי מדבר אל לוק היה ממש ממש מעולה. וגם שבון נפל מהצוק עם המטוס מלא בסמים. אולי אחרי שאני ייתרגם את הפרק אני בטוח יאהב יותר את הפלאשבאקים. היה לי ברור מההתחלה שאבא שלו יהיה רע כי לפני כמה פרקים וולט שאל אותו אם אבא שלו מאגניב והוא ענה לו שלא. בכל מקרה לדעתי בון יהיה זה שימות וסעיד יהיה חייב לגאול אותו מייסוריו ולירות בו. ככה נראה לי.