תוצאות!!!!!!!!!!

14מתן

New member
אני דורש ספירה חוזרת ../images/Emo11.gif

לדעתי אם איילה לא הייתה עפה היום היא הייתה מגיעה ללמקום 8-7 ואולי עוד מפתיעה כל כך לא הגיע לה לעוף עכשיו אפילו השופטים שלא היו בעדה בהתחלה כבר אהבו אותה
אבל כל השבע בנות שנשארו שם היו טובות ולא רציתי שאפאחת תלך קיניק היה ברור שתעוף אבל האמת שהיא שרה טוב כשהיא עפה
ועוד הפתעה בבנים ?
גדעון עף ולא באקי ?
איזה פאדיחות, אני מוכן להתערב שאם הוא לא היה מדבר על השתלטות על היקום כולו הוא לא היה עף עכשיו אז מגיע לו
ויל גם היה ברור שיעוף ולא איכפת לי ממנו כל כך לדעתי אם לא יהיו הפתעות, הטופ10 יהיה מעולה (אם מליסה וקווין יעופו ראשונים מה שנראה לי שיקרה) והכל כבר יהיה באמת תלוי בכל הופעה יהיה מעניין אה ועוד מישהו מתעצבן על זה שעל כל שאלה ששואלים את רנדי הוא עונה "אמממ... כן צריך להופיעה כל פעם מעולה וצריך להיות מעולה כל פעם" אבל חצי מהמקרים זה בכלל לא קשור ?

whatever4

New member
מסכימה בקשר לטופ10../images/Emo45.gif

ברגע שיעיפו את קווין ומליסה (לא שהיא כל כך גרועה אבל עדיין...) יהיה אחלה עשירייה. ממש אנשים מוכשרים אחד-אחד ואז זה באמת יהיה מעניין כי זה יהיה תלוי בעיקר בהופעות.

14מתן

New member
../images/Emo45.gif לא קשור לכמה היא טובה

היא לא נראה לי תחזיק מעמד כי היא לא נראת לי אהודה במיוחד גם באקי בעצם, שכחתי ממנו

SHTRUDIDI

New member
חחחחחחחח,הרגת אותי מצחוק

רנדי באמת אומר את זה כל הזמן ובלי קשר לכלום.

מרי לי

New member
כ"כ נכון על גדעון וההשתלטות

על העולם ואיילה הייתי בטוחה שבזכות העבודה הקשה שלה היא תגיע לטופ5 ואפילו לטופ3 אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

whatever4

New member
../images/Emo58.gifיהה!

באקי נשאר!!! אוי כל כך שמחתי שהוא אמר שבאקי יהיה בטופ 12! איזה כיף! סוף סוף אמריקה עשתה את ההחלטה הנכונה
. באשר לשאר- איילה ממש לא הייתה צריכה לעוף. אני ממש התחלתי לאהוב אותה. יש לה אחלה קול ויותר מזה- יש לה אישיות ממש מיוחדת. היא נראת לי בחורה מאוד פיקחית, לא מסוג הפרחות שקיימות בעולם. חוץ מזה שהעדפתי שמליסה תעוף, לא כי הייתה לה הופעה גרועה אלא כי היא פשוט פחות טובה ביחס לשאר (ואני די בטוחה שהיא תעוף בשבועיים הקרובים). גם וויל לא היה צריך לעוף. נכון, הוא לא מדהים, אבל נו באמת- מעדיפים אותו על פני צ'יקן ליטל? תמוה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

באמת הלם, לא רציתי שמליסה תעוף אבל הופתעתי לאללה שאיילה עפה במקומה. והייתי מעדיפה לשלוח לטיזנבי את באקי ולא את גדעון. הוא באמת זמר מצויין, עד כמה שהוא קריפי.

../images/Emo58.gif ../images/Emo205.gif

אבוי
רציתי לראות את איילה מגיעה (כמעט) עד הסוף... ואני עדיין לא מבין איך היא הצליחה לשיר אחרי, זה כל כך אכזרי לפעמים
יש מישהו מכאן שהצביע
(בלי לגור בחו"ל
)

../images/Emo58.gif לא יודע אם שמתם לב ../images/Emo205.gif

אחרי שפאריס וקת'רין כבר עברו לשלב הבא, ואז גם קלי עברה, שתי הבנות קמו לחבק אותה, והיא ייבשה את פאריס בצד והתייחסה רק לקת'רין
ובסוף כריס עשה סיבובים מסביב לכולם וחיפש מה לעשות

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

ראית איך קלי וקת'רין רקדו על הבמה בזמן הכתוביות?

כי הן חברות טובות../images/Emo13.gifדווקא ../images/Emo26.gif

הייתי בטוחה שעבר ביניהן משהו כי כשקת'רין עברה היא לא התייחסה לקלי... וקלי חיבקה את קת'רין ואז הלכה לפריס אבל המשיכו הלאה בצילום ובטח לא ראו וזה רק אני או שלקלי יש העדפה לכריס
היא תמיד לידו חח טוב נו... למי לא תהיה העדפה אליו

רבקהrc

New member
איזה טוויסט!

אף אחד לא ציפה שאיילה תעוף... אני מאוכזבת... כנראה שאמריקה לא אוהבת את האמריקאית המושלמת - ביתו של סנטור ומגישת טלוויזיה שיש לה מלגה מלאה לאוניברסיטה כשחקנית כדורסל, ומעדיפה יותר את זו שאין לה כסף, אביה בכלא והיתה לראשונה על מטוס בזכות התוכנית...

רבקהrc

New member
ברור שהיא היתה טובה

אבל התוצאות מראות שזה כן משנה מה שהיא מייצגת אני אהבתי אותה ואני מאוכזבת

20508080

New member
זה מצחיק אותי

שבוחרים מי יעוף, או יותר נכון מי ישאר לפי סיפור מרגש/רקע משפחתי וכו'..

MaiEgan

New member
איך היא עפה?!?!?!?!../images/Emo58.gif

איך איילה עפה?!?!?!?!?!? איך?????????????????????????????????????????????? היא מדהימה!!!!!!!!!!!!! אני פשוט בהלם!!!!

רגע, לא הבנתי משהו ../images/Emo205.gif

אז בו עבר לטופ-12 או לא
היתה לו הופעה ממש טובה!

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif

אני חושבת שהוא יגיע לשניים האחרונים, אבל לא יזכה. :(

למעלה