עצוב../images/Emo58.gif
האמת ש3 מתוך 4 המועפים היו צריכים להישאר. מהבנות מאוד שמחתי בשביל מליסה שהיא נשארה,היא נראתה כאילו היא כבר קנתה כרטיס טיסה הביתה והיא כל כך התרגשה שהיא יכולה לבטל אותו.זה עשה לי טוב כי היא באמת הופיעה טוב לדעתי.רק מה,כשראיתי את הפרצוף של איילה כמעט בכיתי.מסכנה,היא באמת השקיעה ורצתה את זה.אבל אהבתי את זה שרק היא בכתה ועשתה פנים עצובים לעומת כל השאר שכל שבוע מעיפים אותם והם מתנהגים כאילו עשו להם טובה שסוף סוף הם הולכים. קיניק הייתה צריכה לעוף היום. אצל הבנים אני חושבת שהסבתות אכן התאחדו.לא אפשרי שקווין קיבל יותר קולות מוויל!וויל נראה יותר טוב,יודע לבחור שירים טובים יותר,יודע לזוז על הבמה,חמוד יותר,בוגר יותר ויש לו יותר סיכוי להצליח בטופ 12. אין לי שום דבר נגדו אבל אתמול זה היה נראה כאילו הוא ילד שמופיע בטקס שבועות של בית הספר.הוא יודע לשיר אבל זהו.אין שום וואו.רק לא עוד סקוט,אין לי כוח לזה. ולבסוף,כשבאקי וגדעון עמדו שם ממש לא ידעתי מי אני מעדיפה שייבחר.מצד אחד נורא שמחתי שבאקי נבחר כי הוא באמת ישתפר לדעתי והוא נאמן לעצמו וצנוע ולא רוצה להשתלט על העולם (מתן,הרגת אותי מצחוק...) אבל גדעון שר כל כך יפה בשבועיים האחרונים ובאמת השתפר.חבל לי עליו.הוא שר מדהים כשהעיפו אותו.כל הכבוד לו.