תוצאות!!!!!!!!!!

14מתן

New member
נכון... שהייתי בניו יורק עכשיו.....

שמעתי את השיר הזה בכל חור אסור לבצע שיר חדש באמריקן איידול

SHTRUDIDI

New member
עצוב../images/Emo58.gif

האמת ש3 מתוך 4 המועפים היו צריכים להישאר. מהבנות מאוד שמחתי בשביל מליסה שהיא נשארה,היא נראתה כאילו היא כבר קנתה כרטיס טיסה הביתה והיא כל כך התרגשה שהיא יכולה לבטל אותו.זה עשה לי טוב כי היא באמת הופיעה טוב לדעתי.רק מה,כשראיתי את הפרצוף של איילה כמעט בכיתי.מסכנה,היא באמת השקיעה ורצתה את זה.אבל אהבתי את זה שרק היא בכתה ועשתה פנים עצובים לעומת כל השאר שכל שבוע מעיפים אותם והם מתנהגים כאילו עשו להם טובה שסוף סוף הם הולכים. קיניק הייתה צריכה לעוף היום. אצל הבנים אני חושבת שהסבתות אכן התאחדו.לא אפשרי שקווין קיבל יותר קולות מוויל!וויל נראה יותר טוב,יודע לבחור שירים טובים יותר,יודע לזוז על הבמה,חמוד יותר,בוגר יותר ויש לו יותר סיכוי להצליח בטופ 12. אין לי שום דבר נגדו אבל אתמול זה היה נראה כאילו הוא ילד שמופיע בטקס שבועות של בית הספר.הוא יודע לשיר אבל זהו.אין שום וואו.רק לא עוד סקוט,אין לי כוח לזה. ולבסוף,כשבאקי וגדעון עמדו שם ממש לא ידעתי מי אני מעדיפה שייבחר.מצד אחד נורא שמחתי שבאקי נבחר כי הוא באמת ישתפר לדעתי והוא נאמן לעצמו וצנוע ולא רוצה להשתלט על העולם (מתן,הרגת אותי מצחוק...) אבל גדעון שר כל כך יפה בשבועיים האחרונים ובאמת השתפר.חבל לי עליו.הוא שר מדהים כשהעיפו אותו.כל הכבוד לו.

Juliann

New member
את מודעת לכך ש....

הם לא באמת קונים לעצמם כרטיסי טיסה!
זה סתם ביטוי של סיימון. כמו שההפקה הביאה אותם היא מחזירה אותם חחחחח באמת חשבת שהם קונים את הכרטיסי טיסה חזרה הביתה?!

SHTRUDIDI

New member
נראה לך שבאמת חשבתי שהם קונים לעצמם

זה פשוט בשביל הבדיחה. תסתכלי שוב על הפרצוף של מליסה ותביני את הכוונה.

Fairywitch

New member
בפעם המי יודע כמה בעונה הנוכחית-

אני מסכימה איתך כ"כ. אמן לכל מילה

Fairywitch

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo58.gif

וויל- חמוד, אבל באמת היה חלש. קיניק- ממש הגיע לה לעוף. למרות שהיא שרה יותר טוב דווקא אחרי שהודיעו לה שהיא עפה
אבל גדעון ואיילה
איילה
מה זה- העולם שונא גבוהות
את גדעון לא אהבתי בהתחלה, אבל הוא שר נהדר אתמול, וממש לא הגיע לו לעוף, ולקווין להישאר
מה עושים שם מליסה וקווין, כשאיילה וגדעון בחוץ, For GOD sake
לא נותר לי אלא לסכם במילה אחת- אמריקקים

מרי לי

New member
האם הבהרתי את עמדתי בקשר לאיילה שם?

למעלה עם כל הבכי שלי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
בואו אנחנו מחברי הפורום נתאסף , נתלבש בברדסים - ובאמצע הלילה נחטוף את
צ'יקן ליטל ונדרוש שיחזירו את איילה תמורת החזרתו מי איתי

elena20

New member
הטופ 12 מדהימים כולם!!!!!

באמת,בעונה הזאת כולם פשוט כל כך מוכשרים!!!!!! אייס
,כריס
,פאריס,טיילור וכו'....

Kryptonite

New member
לאאא../images/Emo58.gif../images/Emo168.gif

ממש אהבתי את איילה! היא הייתה שונה ממש ממה שאנחנו רגילים לראות בתוכנית, היא גם בחרה שירים טובים... נקווה שקלי פיקלר לא באמת תזכה בסוף

omrimayo

New member
איך תזכה??? היא מזעזעת!

זמרת הכי בינונית שם, הכי הכי הכי בינונית.

Woogyman

New member
זה לא משנה, ../images/Emo110.gif

אופי משפיע בדיוק כמו יכולת שירה, אפילו יותר, וקלי יש את האופי הכי חביב מכולם שם. היא לדעתי תהיה האחרונה שתשאר מהבנות, אבל כריס או אייס ינצחו.

MoGanC

New member
>>><<<!!!!!!

לעזאזל! איבדתי את הכישרון. תירו בי.תירו בי עכשיו! *נורה* *מת* טוב,עוברים לפייבוריט הבא...

למעלה