תוצאות!!!!!!!!!!

מרי לי

New member
הייתי מוכנה לוותר על מליסה 200 פעם

ולא על איילה והקטע הוא שלא הייתי מצביעה בשבילה גם אם הייתי מצביעה חשבתי רק על אליוט וטיילור.....

In Circles

New member
קווין חמוד אבל

הוא לא הזמר הכי מוצלח. רק בזכות מראה האנדר-דוג שלו הוא הגיע לטופ12.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אז מה שקורה פה כבר לא ספוילר?

תפסיקו לשים שמות בכותרת, אתם שוכחים שיש אנשים שעוד לא ראו את הפרק.

20508080

New member
חברה היה נחמד להכיר אתכם, באמתת....

אחרי שאיילה עפה, פשוט אין לי סיבה לראות את התכנית הזאת יותר. ולא, לא בגלל שחסרים זמרים טובים, אלא בגלל שמה לעשות אני לוקח את זה אישי מדי, ואני לא אוהב לראות תכנית שמעיפים בה את ההכי טוב (לדעתי, לפחות). להצביע למישהו בגלל שהוא חמוד (קווין) או בגלל שהיא בלונדינית שמחייכת כל הזמן ואמא שלה נטשה אותה בגיל שנה (קלי), במקום להתמקד בשירה, זה טמטום לפי דעתי.. אז בקיצור, נמאס לי מהתכנית הזאת. אני פורש יחד על איילה. היה נחמד להכיר אתכם

מרי לי

New member
QUITTER../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איילה לא תוותר כאן

אל תאכזב את האלילה שלך גם אני נורא מאוכזבת ושוב כמעט בכיתי

Juliann

New member
אני לא אתווכח איתך כי אני מבינה =>

כמה זה קשה לאבד מתמודד אהוב. זה כמו שפעם מישהי פה אמרה שפייבוריט באיידול זה כמו חיית מחמד, שקורה להם משהו אתה לוקח קשה. וזה לגמרי נכון. אני זוכרת שמאריו פרש בפתאומיות בשנה שעברה והוא היה הפייבוריט שלי וזה מה זה אכזב אותי... ואחכ שקונס עף פתאום בכלל איזה דיכאון.... אבל בכל המקרים המשכתי לראות בשביל הבידור ואז התאהבתי במתמודדים אחרים
ככה זה.. אני גם בטוחה שכשאייס יעוף לי אני מה זה אתבאס ואגיד שאני לא צופה יותר וכו' אבל אני קרוב לוודאי אמשיך לצפות ואתמוך בפייבוריט הבא [שכרגע הוא כריס
]...

מרי לי

New member
אני ממש התבאסתי על לה טויה

היא באמת בזמנו גרמה לי אכזבה כשהיא עפה..... NOSTALGIE...

1קייצית

New member
אני מקליטה בוידיאו.. פעם נהגתי

לחכות לשידור החוזר בחצות.. איילה- גם היא הופתעה מזה שהיא עפה, וגם אני.

MeetLofe

New member
זה התחיל..

שקיניק עפה ולא הייתי מופתע זה המשיך שוויל עף והייתי מאוכזב אח"כ איילה עפה ופשוט הייתי בשוק ולבסוף גדעון ע-ף ולא היה בכלל אכפת לי מאיילה ומוויל[טוב מוויל קצת] אבל גדעון עף ובאקי נשאר והייתי הכי מאושר בעולם העיקר שהוא הלך זה מה שהכי חשובD: כן,חבל שאיילה הלכה ולא מליסה וחבל שוויל הלך ולא קווין=/

LOVEtheMcMAHONS

New member
קצת באיחור לגבי התוצאות ../images/Emo58.gif

הרבה יותר מהאכזבה שלי לראות את איילה הולכת, אני מאוכזב מעזיבתו של גידיון. לא יודע מה ולמה ואיך אבל מבחינתי הוא נתן 3 הופעות מצויינות והיה אחד מהפייבוריטים המובילים בתכנית הזו. יש בו פשוט הכל וקשה לי להבין מה גרם לאמריקאים להעדיף את קווין קוביאס ואפילו את באקי (שאין לי שום דבר נגדו) על פני מה שגידיון הביא לשולחן כל שבוע. לגבי איילה - המצב אצל הנשים היה כזה שמלבד קיניק שהיה ברור שתעוף, לא ממש היה חשוב לי מי תצטרף אליה. אני לא מת על קלי פיקלר אבל ידעתי שאין צ'אנס שהיא תלך הביתה, אני מחבב את מליסה ואת הסגנון המיוחד שלה, מנדיזה בליגה באמת אחרת. ליסה טאקר סולידית וטובה, פאריס פישלה טיפה השבוע אבל עד כה הייתה היחידה שהצליחה לגרד את מנדיזה מבחינת הווקאליות. קת'רין שהייתה רחוקה מלהרשים הביאה הופעה איכותית ביותר. איילה חביבה ואהבתי שבחרה לשיר את השיר של נטשה אבל ווקאלית היו שם חריקות. אין לי כוונה להפסיק לצפות למרות שלדעתי נעשה לגידיון עוול גדול שהוא לא ממשיך הלאה. אני מצטרף למה שפייריווטץ' כתבה לגבי הפאלסטו של אייס - שונא ששרים פאלסטו וזו הסיבה ששנאתי את סוואי כבר מהשבוע הראשון ולא אהבתי בכלל את ההופעה של אייס השבוע. יחד עם זאת ההופעה הראשונה שלו הייתה מספיק טובה כדי להאמין שיש לו את זה. יחד עם כריס ואליוט הם יהוו שלישיה חזקה לתת פייט רציני למנדיזה, ליסה ופאריס. מבחינה מוזיקלית זו השישיה שצריכה לתת את הטון בעונה הזו. באקי, קווין ולצערי גם טיילור יצטרכו לעבוד מאוד קשה כדי להתברג גבוה יותר.

MeetLofe

New member
הקול של גדעון..

שגם הוא לא הכי טוב לדעתי לא גובר על החיסרון הענק שהוא פשוט מ-ע-צ-ב-ן

LOVEtheMcMAHONS

New member
מה ההגדרה של מעצבן ?

אותי מעצבן בחורות חמודות ששרות קאנטרי כל הזמן וקול שבקושי סוחב. אם יושבים ומסתכלים עניינית על כל אחת משלושת ההופעות של גידיון, ההופעה שלו הראשונה הייתה חביבה, בשבוע שעבר מדהימה (לטעמי) ושל השבוע האחרון טובה מאוד. אם להשוות אותו לוויל מקאר שאולי הבנות פה אוהבות כי הוא חמוד וכל זה, מבחינה ווקאלית וויל היה די בינוני (למרות שהייתי בעדו לכל אורך האודישנים כי להגיע לטופ 24 הגיע לו) ורק את ההופעה בשבוע הראשון שלו אהבתי. האמת. אני הפסקתי להיות מופתע. אם קרי אנדרווד הבינונית כל כך הזו מצליחה לנצח עונה של אמריקן איידול, גם קווין קוביאס יכול.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif לא מסכימה איתך,

לדעתי לקרי יש קול אדיר, ובגלל זה היא לקחה את התחרות (רק בגלל זה, כי אישיות לא הייתה לה בגרוש).

whatever4

New member
בעיקרון אתה צודק אבל...

אמריקן איידול זה לא רק קול נטו. יש עוד כמה מרכיבים שנכנסים לשיקול- כמות החשיפה שקיבלת באודישנים, מראה חיצוני, ואחד הדברים הכי חשובים: אישיות. למרות שלגידעון היו הופעות טובות וקול טוב (אולי אפילו יותר מאלה שעברו הלאה) הקהל פחות התחבר אליו בגלל אותם מרכיבים שכנראה, היו חסרים לו.

20508080

New member
וכמובן...

במה ההורים שלך עובדים.. כי אם במקרה אמא שלך חטאה והיא מגישת טלויזיה ואבא שלך סנטור, אז אנשים אומרים "מה היא צריכה את FOX בשביל להתפרסם, יאללה לא נצביע, נתן את הקול שלנו לבלונדינית עם הסיפור המרגש"

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif תפסיקו כבר להיות מרירים!

כן, לסיפור האישי יש שיקול בנקודות, אבל אם זה כל מה שהיה, איך זה שמליסה, שאין לה שום סיפור מרגש ולא קיבלה אפילו טיפה של חשיפה בתוכנית, או כל מתמודדת אחרת, כן קיבלה קולות? לאיילה היה סיפור, הטום-בוי שהפכה לברבור, שגילתה את השירה בלה בלה, וקיבלה המון חשיפה. היא יצאה מהתוכנית כי היא פשוט לא הוכיחה את עצמה בתוכנית האחרונה. נקודה. אין לכם את מי להאשים. כמו שסיימון אמר, זו לא היא. זה השיר.

למעלה