תוצאות!!!!!!!!!!

מרי לי

New member
לא רק כי אני כועסת

אני פשוט לא אוהבת את השירים שלה...... עזבי הדיון הזה לא יעזור בכלום את אמנם צודקת אבל מה שאמרתי עליה די רלוונטי

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אולי רלוונטי,

אבל לא הוגן וממש לא בוגר. אין לה שום חלק במה שהיה, היא לא השפיעה על אף אחד לבחור שום דבר. איילה בחרה לעצמה את השיר, ואין לה מישהו אחר להאשים חוץ מאת עצמה.

אני לא מאמינה !!!../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

דווקא את איילה???? ואת וויל??? הייתה לי הרגשה שוויל ילך אבל לא תיארתי לעצמי הייתי בטוחה שזה הסוף לצ'יקן ליטל!!!! אני שונאת אותו לא מגיע לו ליהיות שם... אגב היחידה שהגיע לה ללכת זאת קיניק שבאמת גרועה.... אפילו גידעון היה סביר נורא חבל...

n l m

New member
../images/Emo58.gif

עד כמה שאני אוהב אותה היא עשתה טעות אסטרטגית נוראית ישר אחריי שהיא שרה את השיר ידעתי שאני צריך למצוא לעצמי פייבוריטית חדשה כי אני נפרד ממנה. אני דווקא אהבתי את השיר אבל הקהל יעד שלה הוא זה שהצביע לה בגלל הבלאדות והטופ 16 זה לא זמן להתגרות בקהל היעד!!!, מינימום טופ 7 שכבר מבוססים כפייבוריטים ואז הקהל שלך יצביע בכל מקרה והשופטים יגידו אוטומטית "הופעה מצויינת", רק אז אפשר, היא עשתה מהלך אחד מוקדם מדיי. וויל וגידיעון הרבה יותר טובים מקווין אבל הם היו בלתי נראים מבחינת אישיות ושילמו על כך וקיניק זוועה שלא הגיעה לה לעבור לטופ 24, בטח שלא לטופ 12 סה"כ מאכזב בחלקו אבל לא ממש מפתיע

../images/Emo58.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif עצובבבבב אבל..

אני בטוחה שלכל אחד פה יש פייבוריט יותר מה-4 האלה אז כמה שזה קשה.. צריך להתחיל להיפרד...... מי שהפייבוריט שלו הייתה איילה (גם אני ממש אהבתי אותה.. היא מדהימההה
אז זה ממש עצוב
כי היא באמת הייתה טובה... אבל טובים צריכים להתחיל ללכת..... זאת הולכת להיות עונה מעניינת כי בעונה הרביעית דיי ידענו מי פחות או יותר צריך להגיע לחמישיה עם כמה הפתעות ויעדנו גם דיי מי יהיו השתיים.. העונה הזאת היא הפתעההההההה..... הולך להיות מענייןןןןן
עצוב על איילה... קצת על וויל... וממש לא על אדון גידעון
חחחחחחח

omrimayo

New member
בעעעעעעעעעעעעע...

אייליה אוהבים אותך :((( השאר למי איכפתתתתתתתתתתתתת!

נועה167

New member
וייי (ספויילר)

וויל? :( הוא חמוד! עדיף שקווין היה עף... אבל אני שמחה בעיקר שמליסה לא עפה! סיימון טעה! מגיעעע לווו

נועה167

New member
ועכשיו שראיתי...

מסכנה איילה... לקחה את זה קשה! אבל מצד שני לא רציתי שמליסה תעוף, לא הגיע לה. גם גדעון רציתי שישאר אבל גם באקי מצד שני :/ למה קווין נשאר?!?!

omrimayo

New member
ראיתי שוב והיה ממש עצובבבבבבבבבב!!!

היא כזאת חמודה ומדהימה ולא הגיעה לה :(

חחחח ראיתם את האחים בריטמן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הם לא אמורים להיות בכלא
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי שיחרר אותם
חחחח נראה לי הם לא בכלא כי הם DONT DO GROUPS
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif לא.

הם לא הודחו כי הם בכלא, הם הודחו כי היה להם תיק פלילי עשיר.

בפרק שראו מי עובר הלאה אז../images/Emo26.gif

הראו כתבה מהחדשות שיש לאחד האחים (נראה לי דורל) מואשם בזיופים והכתבת אמרה שהוא אמור להסגיר את עצמו למשטרה... כי הוא ברח ולא הסגיר את עצמו וזאת עברה פלילית ששווה לכלא.... זה לא תיק פלילי... עכשיו יש לו תיק פלילי חחחחחח אבל הם היו אמורים לשבת בכלא

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif זה לא מה שאני זוכרת,

בכל מקרה, יש היום יותר מדי דרכים לצאת מהכלא על פשעים קטנים.

Doji

New member
לאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!

איילה
ומה פתאום קווין בטופ12 במקום וויל??? נמאס לי.

אוף אני עצובה../images/Emo7.gif

אני לא מאמינה.. זה היה כזה בטוח שמליסה תעוף ופתאום מעיפים לי את המקסימונת איילה
לאאאאאאאאא
באמת שאין כזה דבר גלגל הצלה

למעלה