שרשור 817

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif בניגוד לעד עכשיו,

שהוא עשה הכל בחיוך ?
אני רוצה להגיד משהו על הנקמה של ג'ק, אני לא רואה במוות-של-זו-שלא-נגיד-את-שמה-כי-טחנו כזרז למשהו שלא ראינו- כלומר - אם ה"נקמה" של ג'ק היא לתפוס את הצלף או מי שעמד מאחורי ולענות אותו ולהרוג אותו- "בו הו" , מה חדש, כבר ראינו את זה. ההנחה שלי - היא שהזעם של ג'ק יביא למעשים קיצונים יותר - אולי להתפרעות טוטאלית , למשהו שעוד לא ראינו- אבל מצד שני - זה לא מתאים לג'ק - קשה לי להאמין שיציגו אותו כדמות בלתי מוסרית (שהולכת ומרססת אנשים סתם) - לכן גם בטריילר (טיפה מש"ש)- ראינו אותו מחפש צדק ולא נקמה.

The Human

New member
../images/Emo58.gif

בלי קשר לזה שהם שברו לגמרי את ה-Real Time באופן מאוד שגוי בפרק הקודם עם הרצח של חסן, אני חושב שמבחינת תוכן התסריט זו העונה הטובה ביותר של 24 מאז עונה 5 המופתית. מה שכן, עכשיו ג'ק באוור הופך להיות דמות טרגית במלוא מובן המילה. זה יהיה ג'ק לטובת נקמתו והצדק שאמורים לקבל רוצחי רנה מול הממשל הרוסי, לוגן, טיילור, הIRK והסכם השלום העולמי. בקיצור, אל תהיו מופתעים אם ג'ק ינצח והעולם יחרב בסוף הסדרה.

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif זמן "אמת " ב 24 -

תחושת הזמן אמת - נשברה כבר כל כך הרבה פעמים ,שאני יכול לתת לך עוד עשרות דוגמאות לשבירה. יש גם עניין של תחושת הריאליות - כלומר - דברים שיכולים להתרחש בזמן אמת - אבל לגמרי לא סבירים. רק הפרק יש מלא דוגמאות- הנשיא חסן מת לפני 10 דקות, תוך חמש דקות מוצע לאישתו להיות נשיאה, היא מסכימה באותה סצינה, בלי לחשוב על זה , ותוך חצי שעה המועצה בארצה מאשרת את זה ? איפה בדיוק זה קורה ? לבחור מנחה לערוץ הילדים לוקח חצי שנה... אז נשיאת מדינה ? כנ"ל לגבי ההחלפה של קלואי - עם כל הכבוד, בארגון כזה רגיש , לא מתקשר ככה בטלפון מהבית הלבן לקלואי לעדכן אותה שהיא מוחלפת ותוך שלוש דקות כבר מעדכנים אותה בפרוטוקולים והיא נהיית ראש הארגון. זה לא קורה בתוך פחות מחצי שעה ,עם כל הכבוד לבהילות ולדחיפות של העניין. אבל - זה עדיף מלמשוך כמסטיק את העלילה- ולכן אנחנו סולחים ומקבלים דברים כאלה אפילו בברכה. ואם הייתי חושב שאנשים לא יעלו עליי כאן וירגמו אותי באבנים (עוד לא עברו שיבעה ימי אבל) , , הייתי גם מוסיף עוד דוגמא לעניין לא ריאלי שאין מצב שתכניס בחורה למיטה, ואחרי הסקס , מישהו יעזור לך להיפטר ממנה ולא לשמוע אותה יותר אח"כ. (im' totally banned from this forum
)

4hilla4

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!1 אוף איתםםםם!! הם נתנו למעריצי ג'ק רנה כל מה שרצינו רק כדי לקחת את זה מאיתנו דקה אחרי ועוד בדרך אכזרית ממש! אני גם בכיתי
אוףףף! היא הייתה הסיבה שראיתי 24.

tsveeka23

New member
גם בארה"ב הצופים....

לא אהבו את מותה של רנה. כבר היו דברים מעולם, יכולים להחזיר אותה לחיים אבל, כנראה שזה לא יקרה......

דנה1982

New member
אני כבר יומיים מנסה להמציא פתרונות

רעיונות איך להחזיר את רנה לחיים. קונספירציה שנועדה להחזיר את ג'ק לשירות שוב אבל בעצם היא לא מתה בכלל, הוחלפה בבית החולים ככפילה ורנה האמיתית נחטפה... כמה רעיונות ביזאריים יש לי, אם הכותבים צריכים רעיונות, רק שיגידו.

tsveeka23

New member
רעיונות מעניינים....

אולי זה מה שעושים בסידרה. בניית עצב ובסוף שימחה סופסוף. מגיע לג'ק

idoPod

New member
סורי, אין פתרון

עכשיו חשבתי על זה וג'ק כמו שג'ק יקח לו 6 שעות להגיע לשר החוץ הרוסי (בניגוד לטוני שלקח לו מי יודע כמה שנים) ג'ק יחסל אותו ואז יהיה עוד פעם משהו מגניב עם דיפלומטיה וכו'... ואם חושבים על זה, אני ברגע זה לוקח את כ-ל המילים שלי ואומר שאני רוצה עונה 9 עם המשך ישיר כי המוות הזה שינה כל כך הרבה..

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif קחי רעיון ,

יתברר לג'ק שרנה האמיתית ,זו שנהרגה, בעצם הייתה רעה ונועדה לפתות אותו לדירה כפתיון ונורתה בטעות... ואז בעצם זה מעולה שהיא מתה... ממ... לא. זה לא ינחם אותנו, נכון ?

דנה1982

New member
חחח גדול!!

אהבתי. הרעיון שלך טוב יותר מכל מה שאני חשבתי עליו.

טיי 1

New member
טוב , אז תודה לשניכם ../images/Emo13.gif

אתה שוכר אותי כתסריטאי לסידרה לעונה ה 9 שלא תתקיים ?
אני מבטיח שאני ארים את הסידרה מהקרשים, לא אכניס עובד/ת חדש/ה ומוזר/ה לסי טי יו בכל עונה, רק על מנת שהוא/היא יתבררו כחפרפרת, אם יהיה צורך להרוג דמות נשית בסידרה, אני אלך על המקור ואחסל את קים, ואחזור למקורות ולשמירה על זמן אמת ריאלי של התרחשויות - ובמידה ותהיה סצינה של נסיעה במכונית ממקום למקום שהמרחק הוא שלוש שעות נסיעה- אני אמשוך את זה לאורך 3 פרקים ,בלי קיצורי דרך ! הו-ריי !

דנה1982

New member
השאלה החשובה היא

איך תמלא את 3 הפרקים האלה בזמן שג'ק יגיע מנק' A לנק' B... אה ואני מאשרת להרוג את קים!

Y. Welis

New member
אולי משהו מהמציאותיות החסרה

כמו הוויתור של הצוות הרפואי אחרי 5 דקות (על השעון המתחלף, שאגב הועלם בכמה פרקים - 13 ו-14 אאל"ט), יסתבר כמכוון. אבל לא סביר. ההגיון התסריטי הוא שיש מחיר להנאה, ומי שעושָה סקס משלמת.

Y. Welis

New member
וכן ההגיון היותר פשוט

ג'ק אמר שמבחינתו הסיפור גמור והוא נוסע לראות את הבת והנכדה. רק דבר כזה ישאיר אותו במשחק עד הסוף.

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif לא מדויק,

אפשר היה להמשיך את הסיפור בכל כך הרבה מובנים... היורה היה יכול לירות עליהם אבל לא להרוג את רנה .. ואז ג'ק בעל כורחו ממשיך להיות מעורב בעלילה, או לחטוף את המונית שבה ג'ק ורנה , ועוד ועוד אפשרויות. התסריטאים פשוט הלכו על משהו שהוא "כל הקופה בשביל העונה האחרונה" בשביל הזעזוע, הרגש, וכמובן על הדרך נפתחה הדרך להמשך העונה , כשג'ק טעון וזועם - השאלה אם הפעם הזעם הזה יביא למשהו יותר מאשר סתם תפיסה ונקמה (מה הוא כבר יכול לעשות - להרוג בעינויים ? ) . לדעתי בכלל עוד לא נחשפנו למי שעומד באמת בראש הפירמידה של הרוע העונה .

Y. Welis

New member
כמובן. זה היה רק ההסבר המינימאלי.

ועם ההגיון המינימאלי הזה, לא נראה לי שיהיה קשה לברר מי הרע.

dar dahan

Member
../images/Emo58.gif

לא ממש בכיתי בגלל מותה של רנה כי היה נראה שהיא רוצה למות מתחילת העונה הזאת, ושזה רק עניין של זמן עד שהיא תמות בדרך כלשהי ולכן לא בכיתי כמו במוות של חסן, ובכלל רנה ווקר מצטיירת בעיניי כדמות דיי שטחית מבחינה תסריטאית... אבל בהחלט כאב לי על ג'ק שאחריי כל הסבל שהוא עבר הוא צריך לעבור עוד סבל. אני במקום ג'ק מתאבד ומפסיק להפוך אנשים לידו לסכנה מהלכת >< אולי ככה גם יסדרו את הסדרה

דנה1982

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif !!!!!!!!!!!!!!!!

לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה!!!! חשבתי שיש יותר סיכוי שיהרגו את קלואי, רק לא את רנה!!! אני בשוק!!!! מהרגע שהיא נורתה אני יושבת פה בוכה וזה לא פייר לגרום לי לבכות 2 פרקים ברצף!!!!! במהלך הפרק חשבתי על מלא דברים שרציתי להגיד על הפרק הטוב הזה אבל המוות של רנה הרס הכל. זה כל כך לא מגיע לג'ק, שאיבד כבר את טרי ואודרי ועכשיו דווקא אחרי שסופסוף הוא ורנה "מימשו" את אהבתם הוא מאבד גם אותה. אני יודעת שבד"כ אני קצת יותר מאופסת וכותבת יותר על הפרקים, אבל אני אשכרה יושבת פה בוכה בכלל דמות בדיונית שמתה... כמה עצוב?

tsveeka23

New member
ג'ק איבד הכל.....

רק שלא יאבד את מה שנישאר, נכדה ובת וחתן זה כל מה שנשאר לו בחיים

למעלה