שרשור 817

|ספויילר|8X17 |ספויילר|

פאקקקקק, רנה !!!!!!!!! הייתה לי תחושה שהיא תמות אבל הכחשתי מעצמי. מסכן ג'ק, הוא סבל כל כך הרבה בחייו, בכל מי שנגע נפגע. בכיתי כמו תינוק כשירו ברנה. פאקקקק, כל זה הוריד לי את השמחה שלוגן חזר. אנני וורשינג שחקנית מעולה, הדמות של רנה וולקר לא תשכח לעולם !!!!! ג'ק חייב לנקום, פשוט חייב !!!!!!!!!

nirK10

New member
../images/Emo58.gif 8x17 ../images/Emo58.gif

... לא, אני עדיין בהלם........ הרגשתי שהם בונים מתחת לקראת ההריגה שלה אבל לא חשבתי שהם יעשו את זה (זה שבהתחלה היא מסתכלת על התמונה של הנכדה של ג'ק והוא מספר לה שהיא קרויה על שם טרי ז"ל...) פשוט עצוב ומעצבן ביותר הדמות עצמה היתה מאוד מעניינת ומשוחקת על ידי שחקנית מצוינת מקווה שג'ק יכחס לרוצח הזה את הצורה.......... מרוב ההלם הייתי צריך להיות בטוח שהיא מתה, אבל האסימון נפל שהיא מתה רק שראיתי שהשעון בסוף מתקתק בלחש :)) חח

poland1

New member
817../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אלוהים ישמור. שימו לב! מי שלא רוצה להרוס לעצמו- שלא ימשיך לקרוא!!!
לא, הם פשוט יצאו מדעתם!!!!! להרוג את רנה?
וחשבתי שהדמעות שהמוות של חסן הוציא ממני היו משמעותיות. אפשר להגיד שבסוף הפרק הזה פשוט בכיתי! זה היה פרק כל כך טוב והייתי בטוח שרנה תשרוד! לא, אני פשוט המום. נדליק לזכרה נר:
היא הייתה דמות כל כך משובחת, אפילו שבתחילת העונה היא הייתה מעצבת
לא.. אני פשוט בשוק!

RoyBO

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

לא מאמין להם שהם עשו את זה לג'ק!!! למה להרוג את רנה?!!!??!!? אווווווווווווףףףףף חוץ מזה הפרק היה מעולה, מלא מתח ותככים.

poland1

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אני חושב שג'ק עכשיו הולך לכעוס, אבל ממש לכעוס.. וזה הולך להיות ענק.

RoyBO

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

שמע זה פשוט היה כל כך מיותר! עד שג'ק התרכך כבנאדם, סבא טוב, רצה לפרוש מהחיים האלה לחיות עם רנה, למהההההההההההה פשוט לא מתאים!

poland1

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

גם אני ממש, אבל ממש אהבתי אותה אפילו שבתחילת העונה הזו קצת קילקלו לנו אותה. הפעם (כמו שדנה של הפורום רצתה) הראו ממש סצינת אהבה יפה בין ג'ק ורנה.. ממש שמחתי לראות את זה.. כמה נחת היה לג'ק. הייתי בטוח שהיא תשרוד בסופו של דבר, והבשורה בסוף הרסה אותי.. יצאו לי הרבה יותר מ-3 דמעות והם פשוט עשו דבר נורא לג'ק. אבל תראה אילו רגשות הם הצליחו לעורר בנו.. כבר 2 פרקים שהם הורגים דמויות חשובות בצורה טראגית, אבל כמובן שהמוות שלה היה יותר קשה לי מהמוות של חסן. בהתחלה חשבנו שהיא יכולה להחליף את ג'ק.. איזה יופי שיש מישהי כמוהו.. וככה הרגו אותה
אבל.. היי! תסתכל על הדברים הטובים. קלואי האדירה מנהלת את ה-CTU- הרבה יותר טוב מהייסטינגס! והיא עדיין קוראת למשרד שלה בבלבול- "המשרד של הייסטינגס"
ורק אותי ההליכה שלה מצחיקה? צ'רלס לוגן חזר וגילינו שגם הרוסים ממש אשמים בזה.. אבל ממש בצורה ישירה. ואפילו איתן שיעשע אותנו עם המשפט: "במילים אחרות, אני בן זונה קשוח"
שיעשע אותי ברמות. הנשיאה עדיין מראה לנו עד כמה היא גדולה.. פשוט ענקית. הפרק הזה היה פרק טוב בכל המובנים, הסוף היה מאוד עצוב.. הרגו הרבה דמויות אהובות במהלך העונות וגם כעת הם לא היססו לעשות לנו את זה ללא אזהרה מוקדמת.. וכרגיל- שוב הצליחו להשאיר לי טעם רע בפה למשך היום.. ממש רע. וכבר במספר פרומואים הם ממשיכים להגיד שיהיה טוויסט גדול.. ואני ממש מחכה לדעת מה הוא.

ספויילר

בקשר לקלואי, כן, ווווואאאאאהההההוווווו, סוף סוף היא השולטת בסי טי יו. המוות של רנה גרם לי לשכוח את הפרטים החשובים האחרים של הפרק. כמובן שלוגן חזר, התגעגעתי אליו למרות שהוא אחד מהאחראיים על מותם של הרבה דמויות אהובות. ג'ק הוא אדם מאוד נקמן, במיוחד במצב כזה, הוא ישחט את כל מי שאחראי, אבל נראה לי שדרכי פעולעילותיו יתנגשו בוועידה לשלום וינסו לעצור אותו. עדיין יש תחושה שהוא ימות בסוף ושחדשות הסרט זה תכסיס לגרום לנו לחשוב אחרת. מקווה שהוא יחיה.

poland1

New member
../images/Emo58.gif

שום סרט! רוצים עוד עונה אחת ואחרי זה סרט! גם אני שמחתי שלוגן חוזר, אפילו שאני שנאתי אותו.. הוא דמות מעניינת ומצויינת.. אהבתי שהנשיאה לא סומכת עליו בשיט.. איך שהיא אמרה לו את זה בפרצוף. לדעתי, יגלו שרוסיה אחראית על זה ולארה"ב לא תשאר ברירה, אלא להגיב על זה... אולי יקרה משהו עם רוסיה?

nirK10

New member
../images/Emo58.gif

שום סרט! בלי רנה זה כבר לא יהיה אותו הדבר. היא נעשתה כל כך דמות של 24 אולי יחזירו אותה איכשהו מהמתים? אוף זה כל כך לא בסדר שהרגו אותה! ברכות על הקידום של קלואי, בהתחלה עיקמתי פרצוף מההחלטה, כאילו מה הקשר קלואי וניהול של אנשים יחסי אנוש זה לא בדיוק הצד החזק שלה.. אבל הגאוניות שלה והמקצועיות שלה כנראה מתעלים על החסרונות של בעיות התקשורת שלה והיא בכל זאת מצליחה לראות את התמונה (לפחות בסצנה בפרק הזה) נקווה שהיא לא תאכזב אותנו ותעזור לג'ק למצוא את המנובל שהרג את רנה ולסיום אני רוצה להקדיש את השיר הבא לאחת והיחידה - רנה - אריאל הורוביץ http://www.youtube.com/watch?v=255xhW7l4RI

דנה1982

New member
../images/Emo58.gif האמת היא

שאחרי פרק 17 והמוות של רנה, אני כבר לא חושבת שיש סיכוי שלג'ק יהיה סוף טוב. גם איחוד עם הבת והנכדה זה פרס מתוק-מריר אחרי שהוא איבד את כל הנשים בחייו. עד עכשיו אמרתי שאני רוצה שג'ק יחיה בסוף הסדרה (וכמובן יהיה עם רנה) ועכשיו שיניתי את דעתי בעקבות הפרק. אני רוצה לראות 6 פרקים שיכללו מסע נקם. שיהרוג את כל הגורמים הקשורים, כולל זה שהרג את רנה, הנשיא הרוסי וגם את לוגן (סתם כי כבר 3 עונות מגיע לו למות!!) ובתוך טירוף הנקמה הזה הוא ימצא את מותו. סליחה, אבל הסוף הכי טוב בשביל ג'ק כרגע זה פשוט למות. כאילו, כמה בנאדם יכול לספוג??????

nirK10

New member
../images/Emo58.gif מסכים איתך

יאללה שייגמר בפיצוץ, ג'ק בלי רנה זה כבר לא ג'ק...

RedDevil17

New member
אכן. עכשיו נשאר לג'ק רק למות תוך כדי שהוא

הורג כמה שיותר רעים. לחיים שלו אין משמעות ולא יכולה להיות.

tsveeka23

New member
../images/Emo58.gifלא מגיע לו למות

ברור שזה מאכזב ועצוב ומה לא שהרגו את רנה אחרי שג'ק סופסוף קיבל סקס ונרגע קצת. מקפיצים את ג'ק כמו פינג פונג, רגע אחד יריות ובלאגנים, רגע שני הפוגה לג'ק עם סקס או אהבה עם רנה ורגע שני הורגים לו את הלב....... עם כל זה, זה כבר לא יהיה נחמד שיהרגו אותו, מה שבטוח הוא מחומם אשששש
אם לא תהייה מלחמת עולם 3 ביוזמת הרוסים אז ביוזמת ג'ק.

דנה1982

New member
להפך

עם כל זה, להשאיר אותו חי בסוף זה לדעת שהוא הולך להיות גבר בודד ואומלל. נראה לי שאחרי ש-3 הנשים החשובות בחייך מתו/התחרפנו, אתה כבר מתייאש ומעדיף להישאר לבד ולהיות אומלל מאשר להסתכן שוב. כרגע, לא משנה איך זה ייגמר, הסוף לא יהיה טוב. בעצם הפתרון היחיד כדי לתת כן סוף טוב זה להחזיר את אודרי לתמונה (כשהיא שפויה, כמובן)... אבל אין שום סיכוי שזה יקרה ולכן פשוט תנו לבנאדם למות בשקט.

tsveeka23

New member
../images/Emo58.gif אל דאגה הוא לא יהיה לבד

מאיפה הבאת את אודרי עכשיו היא כבר מזמן לא לעיניינים, למרות שאהבתי אותה. ג'ק לא יהיה בסוף לבד. כך אני מקווה

דנה1982

New member
ברור שזה לא יקרה

אודרי, הכוונה. פשוט ניסיתי להסביר כמה המצב שלו כרגע עצוב וקשה. והוא יהיה לבד. ב-6 שעות לא ימציאו לו אהבה חדשה.

Boran

New member
שיחזירו את קייט מעונה 2

לא ברור למה הם נפרדו, אבל זה נגמר בטוב ממה שזכור לי

Y. Welis

New member
אגב אשתו במציאות של אורטיז

(ה-Z פרינס כמו שאני קורא לו), היא שרה מישל גלר, שפעם היתה 'באפי'. היה מעניין לצרף אותה...

טיי 1

New member
אני חושב שצריך להגיד את זה הפוך-

בעלה במציאות של שרה מישל גלר , הלא היא באפי, הוא אורטיז פרינZ ג'וניור
בכל זאת - צריך להקפיד על סולם החשיבות :) אני חושב ששניהם ממש מתוקים וצעירים כאלה והם זוג יפה , אם כי אני חושב שהם אחד הזוגות היותר דיסקרטיים בהוליווד מבחינת רכילות או מידע שיש עליהם.

למעלה