שרשור עונה 7 פרק 3- Fierce

handlessman

New member
כבר פירסמתי למעלה בשרשור הסמוך...

ואתה יכול לחסוך מעצמך את הטירחה כל פעם מחדש מכיוון שעכשיו יש את הקישורים לעמודים של כל התרגומים.

יובלון9

New member
עוד סטירה בסמולוויל...

קארה חיממה את הגוש קריפטונייט עד שהתפוצץ. אבל בפרקים קודמים כשמחממים קרפטונייט הוא לא מתפוצץ אלה הופך לקריפטונייט שחור... האמת נמאס מהסטירות האלה אם מעריצים כמנו יכולים לעלות על שגיאות כאלה הטסריטאים והבמאים וכל האנשים שם צריכים גם לעלות על זה. או שלפחות יקחו איזה מעריץ שיגיד להם דברים כאלה...

Superboi

New member
../images/Emo45.gifלמרות שלא ראיתי את זה../images/Emo58.gif

גם מה נסגר עם קומה 33.1 בלות'רקורפ בעונה 6? לא היינו כבר בסיפור הזה עם Level 3?

RTW

New member
לא יודעת בקשר לקריפטונייט השחור אבל..

בעונה שלישית נראה לי פרק 10 כשקלארק פגע עם ראיית חום בקריפטונייט אז הוא התעוור...ואז הוא גם קיבל את שמיעת על..אז למה קארה כשפגעה בקריפטונייט לא התעוורה?

Superboi

New member
אין מצב../images/Emo12.gif

הוא התעוור כשקיבל את ראיית הרנטגן (או החום?), את בטח מתבלבלת... את שמיעת העל הוא קיבל במקרה, כשהיה במטרופוליס ושמע שיחת טלפון של שני אנשי עסקים. כשמחממים קריפטונייט בטמפ' ממש ממש חמה הוא הופך לקריפטונייט שחור.

RTW

New member
אני זוכרת את הפרק ההוא..

הוא היה באותו הזמן באיזה חנות ואז באו לשמה שודדים ואז הוא פגע עם ראיית חום בקריפטונייט שמה ואז הוא התעוור ואז הוא קיבל שמיעת על עוד הפרק ההוא עם המטאור פריק שעשה קול מחריש אוזניים עם הפה שלו..ואז נראה לי הוא חטף את פיט וקלארק ניסה לשמוע אותו קיצר בסוף הוא הגיע לאיזה מגרש גרוטאות עם מלא מכוניות ופיט היה סגור בתוך מכונית ואז הוא קרא לקלארק והוא שמע אותו ואז הציל אותו...אני עוד זוכרת את הסצנה ההיא שהוא אמר לאבא שלו להפעיל מכונות וכאלה ואז הוא ניסה לשמוע את מה שאבא שלו אומר...קיצר אני זוכרת שהוא התעוור אחרי שפגע בקריפטונייט עם ראיית חום

RTW

New member
אה הנה מצאתי מIMDB

The combination of the scream with a bijouterie of kryptonite deflecting Clark's heat vision back to his face makes Clark blind. Without this sense, his hearing uncontrollably increases. אז בסדר לא משנה...חשבתי הוא התעוור רק בגלל הקריפטונייט...

handlessman

New member
עוד הוכחה: ../images/Emo58.gif

ב-7X1, כשביזארו לוקח קריפטונייט כדי לרפא את הפצע שהעמוד פער בתוכו הקריפטונייט הופך בסוף התהליך לשחור, תהליך שאני מניח שהיה מעורב בו הרבה חום. למרות שכנראה האיבוד צבע נובע גם מכך שביזארו שאב את האנרגיה של הקריפטונייט לתוכו.

always be me mc

New member
אני אסכם את הפרק באיזה משפט או שניים../images/Emo58.gif

אז נכון היו פרקים טובים יותר מאז שהעונה התחילה וזה ברור
אבל מה שכן קטעי הקלאנה היו מצויינים ומושלמים
וזה מפצה על הכל בשבילי

punky brewster

New member
מישהו יכול לשלוח לי למסרים קישור

אם יש לכם את כולו בלינק אחד מה טוב..

julie90

New member
אני לא מבינה מה כ"כ התלהבתם מקלאנה

זה היה כ"כ לא אמין ושיגרתי. זוכרים שקלארק בכלל לא התאבל עליה כשהוא שמע על "מותה"? לא התרגש?? זה כאילו שזה לא הזיז לו בכלל. ועכשיו שהיא "חזרה מהמתים" כביכול, הוא שוב מתקמצן ברגשות! (למען האמת כל הסצינות של קלאנה היום היה פשוט שעמום).
וזה שלקס חזר לצד של הטובים בהחלט לא ניראה אמין (לדעתי הוא זומם משהו...) וקיטשי מתמיד. הוא חיי את החיים שלו כאילו זה משחק ותו לא ומחליף צדדים כמו גרביים.
קארה היא תוספת מעניינת אבל אני עדיין לא סגורה על כמה היא באמת תוסיף.
ואלוהיי, מה לעזאזל קרה לקלואי?? היא ניראת כמו מישהי בתסמונת קדם ווסתית! מה קרה לקלואי המצחיקה, החמודה והשנונה? קילקלו אותה
.

nick fury

New member
כמה תשובות

1. קלארק לא התרגש? נכון שהוא טיפה'לה עצור ברגשות שלו (לא תשמעי אותו צורח בקולי קולות "למה אוי למה????" ((אייקון מסנג'ר מזיל דמעות))), אבל אני חושב שזיהיתי כמה דמעות יורדות, ובשביל בנאדם מופנם זה הרבה. trust me i know. 2. הסצינה של קלארק ולאנה היתה ישירה, כנה ואמיתית לראשונה מזה שש שנים ובגלל שאנחנו מוצפים בהרבה סדרות שאין בהן הרבה כל כך הרבה כנות, זה קצת זר ככה פתאום. what more do you want? 3. עובר על לקס אותו דבר כשקלארק הציל אותו בפרק הראשון בעונה 1. הוא בבלבול זהות שלו
. זה יעבור עוד מעט והוא יחזור להיות רע, לא לדאוג. סומך עליו. 4. קארה היא תוספת מעניין והיא כן תוסיף משהו, אבל זו לא תגובת ספוילר, אז לאמשנה
5. קלואי? נראה אותך עוברת חוויית התפוצצות, איום על חייך, שברון לב פעמיים, מוות וחזרה לחיים, חשש מאיבוד מקום עבודה, ותגלי שהיא לא ממש שמחה בימים האחרונים... מה לעשות, אנשים מתקלקלים

SharoNofit

New member
פשוט סיכמת את דעתי.../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

אני גם "עצבנית" על כל זה..

פרק מגוכך

קודם כל, זה ימי חיינו או סמולוויל?! מה זה הטלנובלה הזאת?! העונה הקודמת, ראיתי את כל הפרקים איזה 5 פעמים לפחות, כי היא ריתקה מהפרק הראשון וזאת הפכה לטלנובלה! ומה העניין הזה עם ג'ימי-קלואי-קארה? עוד משולש?! יופי! היה לנו חסר אחד. הפרק החזיר לעונה הראשונה של פריק אוף דה וויק. קלקלו לי את קלואי, מה קרה לדמות הכי מצחיקה שם? למה הופכים אותה ללוזרית?! מגיע לה הרבה יותר מזה! העורך הזה פשוט מעצבן, זה משהו בקול שלו או בעובדה שהוא נראה בן 20 מקס' וכבר הופך להיות עורך, הוא לא מסתדר לי. ולקס בכלל התחרפן, מה זה? זה קורה לכל לות'ור?! הפרק הזה הוציא אותי עם טעם די רע בפה, אולי הוא קידם קצת, אבל היו יכולים לעשות אותו הרבה יותר טוב. אחרי שבעונה הקודמת הם העלו את הרף כל כך גבוה הם יורדים ממנו? הפרק wither בעונה הקודמת (הפרק ה3) היה בו הרבה יותר אקשן ואנדרנלין ומד"ב. כדאי שיזכרו להחזיר את זה לסמולוויל

למעלה