שרשור עונה 7 פרק 3- Fierce

SharoNofit

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

העורך באמת באמת פשוט מעצבן!
ממש לא רוצה אותו עם לויס בעע וקלואי.... בבקשה תחזרי לעצמך.. ואת מי אני עכשו ישנא אם לקס נהיה לי פתאום צדיק...? זה לא שהיה פרק עד כדי כך גרוע כן? אבל כמו שאמרת -ציפיתי ליותר... לא נורא אני עדיין נותנת לעונה צ'אנס, ובכל מקרה -אוהבת את הסדרה הזאת

MmMm20

New member
איך קוראים לשיר בפרק 3 של עונה 7?

כששלושת הפריקיות יוצאות מהמכונית.. תודה.

handlessman

New member
ממש התאכזבתי... ../images/Emo58.gif

פרק די משעמם. איפה הפרקים עם האקשן, איפה? זאת אמורה להיות סידרת מדע בדיוני משולבת עם אקשן, לא טלנובלה דביקה! אפשר קצת פה ושם בשביל לגוון, אבל לא רק דרמה!!! אני רוצה שאחרי כל פרק אני אשאר במתח עצום לקראת הפרק הבא ושאני אהנה במאה אחוז לצפות בכל פרק, ועכשיו אחרי הפרק הזה ממש יצא לי החשק. היו כמה קטעים נחמדים, אבל יותר מזה, אני רוצה שכל הפרק יהיה קטע חזק אחד בפני עצמו! מעצבן... אני רוצה יותר דברים שיצדיקו את זה שזאת סידרת אקשן ומדע בדיוני, כמו הפרקים עם הפאנטומים בעונה 6 למשל. אני לא אפרט לגבי התכנים של הפרק, אני רק אומר שהוא פשוט הזכיר לי פרק מהעונות הראשונות - יופי, באים עוד פריקי מטאורים שיוצרים בעיות, בהתחלה יש אי הבנה ואז הכל מתחיל להתבהר, נוצר קרב שאמור להיות מותח ובסוף הטובים מנצחים, כמה כיף. יש לכם עלילה? תתמקדו בה!!! הוספתם דמויות חדשות? תפתחו אותם. ותצרו להן קו אישיות משלהן, ואל תנסו לעשות אותן דומות לדמויות קיימות **אהם** קארה **אהם** הגעתם עד לעונה 7? תצדיקו שמגיע לכם הרייטינג שהביא אתכם עד לפה, דאמיט!!!

J u s t M e 1 8

New member
ושוב

פרק חלש אני לא יודעת מה נסגר עם העונה הזאת אבל האדישות חוגגת בה. 7 עונות חיכינו לרגע הזה בין לאנה וקלארק.. וזה היה כל כך משעמם. לא רק שקלארק הפגין אדישות לגבי המוות שלה, גם אחרי שהיא חזרה מן המתים הוא לא מראה רגש מיוחד. אוקיי אז שלא יראה עצב אבל לפחות כעס, או שידבר על זה או משהו! וגם שהיא חזרה לא הופגן רגש מסוים... ממש התאכזבתי. לטעמי הזוג הזה איבד את הלהט שלו. קארה בינתים נחמדה, יש לה קטעים מצחיקים.. אבל לא יותר מידי. אבל ניתן לה צ'אנס. קלואי החדשה קצת משעממת. אוקיי הבנתי שהיא קצת נרגעה מאז שהיא גילתה שהיא פריקית מטאורים, אבל אני מתגעגעת לפזיזות והשנינות שלה.. מקווה שתחזור לעצמה. לקס שוב חזר להיות טוב... כבר היינו שם יותר מידי פעמים, עשו מזה מסטיק. גם הפריקיות מטאורים לא הוסיפו הרבה אקשן... לסיכום פרק בנאלי ומשעמם. חסר לו הרבה אקשן ואם אפשר גם משהו מרענן וחדש. מקווה שזה יגיע בהמשך

יש הסכמה,עכשיו שאני חושב על זה...

7 עונו...כל פרק..חיכיתי לרגע שהוא יגיד לה, נראה לי שהיום שהוא בישר לה את האמת בעונה השישית היה היום המאושר(עד שהגיע סוף הפרק). ואז...עד שזה מגיע...פאקינג 7 עונות!!! בשביל מה??? סטצינה של 2 דקות..ישר ועניין...בלי קצת מתח...קצת ברגע האחרון הוא בא להגיד לה..ולפתאום קורה משהו... ממש מאכזב...שערוריתי... לסיכום: כגודל הציפיה גודל האכזבה.

itayzecharia

New member
עונה 7 פרק 3...פרק תותח!!!!!!ממש אהבתי!!!

מומלץ לראות, פרק ממש טוב, סוף סוף לנה חוזרת, אהבתי את השיחה של לקס עם קארה. בקיצור ממומלץ לראות! בקרוב אני אפרסם את התיאור הרשמי לפרק 5 בעברית.

hgny

New member
../images/Emo58.gif האמת לא משהו...

דוגרי? העונה הזו היא העונה הכי מאכזבת עד עכשיו. ציפיתי לפתיחה יותר טובה בגלל כמה דברים. 1. נראה שכל שנאת קלארק- לקס נעלמה לה משום מה. 2. הכל קורה מאוד מהר, אין שום מתח... ישר הפרק נפתח ולאנה חוזרת. רק היה חסר שלואיסנה ופליפה יקפצו מאיזה חור. לא אהבתי את הסצינה, יכלו להשקיע בה טיפה יותר. 3. הפרק הזה היה מתאים לתחילת עונה 1 ולא לתחילת עונה 7. רבאק, אנחנו בעונה האחרונה, תתנו קצת יותר. מילה טובה: המשחק של קארה הוא מ-ע-ו-ל-ה. כמו כן, שמחתי לראות שוב את ג'ימי.

handlessman

New member
מאיפה לך שזו האחרונה???

אני יודע שחרשו פה על זה כבר הרבה, אבל אנשים פה אומרים דברים שלא נראה לי שהם מבוססים. בכל אופן, הנה קישור משרשור עדכני בפורום AXN שגם שם מישהו טוען אותה טענה כמוך, ומנמק... מה דעתכם? אני עדיין חושב שיהיה המשך (תלוי ברייטינג כמובן). מה שכן, אפילו אם לא תהיה עונה 8, אני רק מקווה שלא יקרה הנורא מכל - שעונה 7 תסתיים עם קצוות לא פתורים שיהיו מיועדים להיפתר בעונה נוספת, אך לא יהיה רייטינג ולא יצלמו עונה נוספת - ואנו נסבול ונתייסר. אבל אני לא מאמין שמצב כזה יקרה...

slayer510

New member
בקצב הזה שהסדרה מידרדרת../images/Emo58.gif

נראה לי שבאמת לא נזכה לראות עונה 8. את האמת, הדבר היחידי שאהבתי בפרק 3 הוא המפגש בין לאנה לקלארק. כל השאר היה נדוש ומיותר לחלוטין. כל הקטע עם הפסטיבל ומיס קורן היה טיפשי ודפוק לגמרי. לא היה אקשן בכלל. ובסוף מי הציל את היום, קארה ולא קלארק. התגובה הקודמת שלי לפרק היא לא התגובה האמיתית, צפיתי בפרק מוקדם בבוקר, למה אתם מצפים?!
אחרי צפייה נוספת, הבנתי את הכל.

SharoNofit

New member
גם המפגש בין קלאנה לא היה כמו שציפיתי

או בעצם רציתי...? לא משנה נחכה עכשו לראות אותם סופסוף (
) בתור זוג אוהב בלי סודות, כשלאנה יודעת את הכל על קלארק

למעלה