פרק 222

mazinya

New member
אי אפשר לראות ישיר באינטרנט

לפי מה שאני יודע

mazinya

New member
כשיסתיים הפרק אני אכתוב פה

אם יש פרומו לפרק הבא או לא. לפי הפורומאים שהיו פה בטלוויזיה אז אמרו שזה הפרק האחרון אז אין לי מושג איך הגיעו ל23 פרקים. בכל מקרה אני אעדכן בסוף הפרק.. יאללה עוד שעה לתחילת הפרק!!

Laxir

New member
לפי מה שהבנתי הפרק הראשון של העונה

השלישית ישודר בסביבות אוגוסט...

PortoRiko

New member
למה?! (ספוילר)

למה לא לסיים את הסדרה בעונה השנייה?! לא משנה כמה טובה תהיה העונה השלישית הם כבר הרסו לפחות לי אישית את כל הכיף בסדרה. במהלך כל העונה השנייה כמעט ולא טרחתי לראות פרקים מהר כי זה כבר נהיה משעמם אז עכשיו הם עוד יותר מורחים אותנו? תחשבו על זה, עוד הפעם 22 פרקים (השערה שלי) עוד פעם פגרות ארוכות של חודש וחצי, לא נמאס? אני בספק אם אני אמשיך לעקוב אחרי נמלטים בתדירות גבוהה. אין ספק שאני אמשיך לראות את הסדרה אבל העניין שלי בה פוחת מרגע לרגע. אה ו.. רק אני מתגעגע לימי העונה הראשונה שהיינו רואים את כל החבר'ה יושבים בחצר בית הכלא וחושבים על איך לברוח? לגבי פרק הסיום - פרק הזוי לחלוטין ובינוני.

Moreiro

New member
אה, אגב../images/Emo58.gif

שילוב מייקל-מהון זו פנטזיה שלי כבר מהפרק הראשון של העונה השנייה, אז - יאמ
ולא הבנתי למה כולכם פה אומרים שיש משהו שטי באג יודע ומסתיר. זה לא היה רק זה שהוא היה בשיתוף פעולה עם האלו מלמעלה אז הוא היה בטוח שישחררו אותו ובגלל זה הוא התנהג ככה? נראה לי שזה היה הכל.. וזה גם לא ארבעת הדמויות [מייקל מהון בליק וטי באג] באותו כלא - כי טי באג לא איתם
הוא היה עם בליק ואז את בליק הסיעו למקום אחר. הא נו טוב.

Breakable

New member
../images/Emo58.gif הולהלה ../images/Emo221.gif

פרק אדיר, כמובן הם לא יכלו לסיים עונה בפרק מעפן. הסוף קצת לא נראה לי... עוד פעם בית כלא? טוב לפחות יש שמה את מהון.. מעניין מה יצא משני אלה. בטח העונה ה3 תהיה איך מייקל ישתחרר מהכלא ההוא, יחד עם מהון כשלינק, סוקרה ושרה עוזרים לו מבחוץ לגבי באליק - זה באמת באליק.. תבדקו בrecap של פוקס. "Michael looks down to see a familiar face. Bellick lays shaking on the prison floor, near naked and beaten within an inch of his life. Bellick looks up to Michael, his face scarred. A massive inmate standing over him glares at Michael." (לקוח מFOX) קים מת, סוף סוף.. מעניין מי יחליף אותו עכשיו ועדיין לא הבנתי איך Sona מתקשרת לנשיאה. למה טי-באג בכלא? פיכס... אני לא אוהבת אותו כלוא ולא נראה לי שהוא יודע משו.. סתם היה תרגיל כדי שמייקל ישחרר אותו יאללה עונה 3

lordof the

New member
../images/Emo58.gifדעות חלוקות לגבי הפרק

קודם כל, באופן כללי, לסטנדרט הנמוך יחסית של העונה הנוכחית, היה פרק סיום טוב, עם המון שאלות פתוחות. כמובן כל הכבוד על הסצינה המצמררת בסוף הפרק כשמייקל הולך לאט לאט בכלא המסוייט הזה, ואז כשרואים את באליק בכלל... רק בגלל הסצינה הזו הפרק היה ראוי לצפייה. אבל שוב יש תחושה קשה של דה ז'ה וו - האחים כמעט יוצאים מזה, שוב משהו מתפקשש, שוב מייקל משחק אותה גיבור, ועכשיו עוד הגענו למן סגירת מעגל שמייקל שוב בכלא.. הדבר היחיד שהציל את הסיטואציה הזו זה הסוף המאוד לא מובן, וכל העניין עם הקירח הזה. ממש קשה לי לשער מה הקטע שלו (וזה דבר טוב שיש מיסתורין) - מבינים שהוא מן חוקר \ רופא באיזו מעבדה צבאית סודית, אבל לא ברור מה הוא רוצה ממייקל. כל התיאוריות שעשו על מייקל ניסויים ודברים כאלה ממש לא הגיוניים, כי הם לא יכלו לדעת שמייקל ינסה לחלץ את אח שלו מהכלא ויתגלה כ"גאון". הדבר שיותר "הגיוני" לדעתי היא שיש איזה מישהו בכלא סונה הזה שהם רוצים לשחרר, והם סומכים על זה שמייקל ישחרר אותו.. גם זה אבל מאוד לא אמין ולא הגיוני, כי כל מה שהיה עד עכשיו בעונות 1 ו-2 זה היה בשביל לשחרר איזה אסיר מכלא מסכן ? עם כל האמצעים שיש לחברה הזו הם בטוח יכלו לעשות את זה כבר מזמן. קיצר, אני מקווה שיתנו מענה אמין יותר לסיפור הזה. כל העלילה של שרה ולינקולן נסגרה, ומצויין שכך. לא ברור מה הקטע של טי באג, אבל סביר שהוא גם בשלב כלשהו היה כלי של החברה הזו ועזר להם, ועכשיו הוא בכלא (שוב דה ז'ה וו). אמן אמן שהסיני מת, אמןןןןןןןןן כל כך שונא את היצור הזה עם החיוך המוזר. לדעתי הסיני לא מת, וקלרמן בטוח מת, כי לא הגיוני שהוא נשאר בחיים, והיה דיי ברור שה"נאום" שהוא נתן ברכב היה מן נאום פרידה כי הוא ידע שיהרגו אותו ברגע שהוא ייצא מבית המשפט. סה"כ אחלה פרק, הפיחו בי תקווה שהעונה הבאה לא תהיה כזו נוראית. אם התסריטאים יפתרו הפרקים הראשונים את השחרור של מייקל מהכלא ולא ימרחו לאורך כל העונה "בריחה" נוספת מהכלא, ויתמקדו בקירח ובלתת תשובות, הכל יהיה בסדר.

שלום. משו מוזררררר!!

לפניי כמה ימים היה פרק 21, שהיה "פין אל קמינו" או משו כזה ואמרו שזה הפרק האחרון! שודר בשני- שלישי נידמה לי.. חשבתי זהו, מה עכשיו פרק 22!? והוא יצא ימים ספורים אחרי 21!? איך זה!? מישו יכול בבקשה לארגן לי את כל הדברים? תודה.

Moreiro

New member
פרק 22 יצא בדיוק שבוע אחרי פרק 21

כמו כל פרק ששודר העונה [טוב, רובם, כי היו הפסקות]. אני לא רואה איפה הבעיה

ספוילר| מה הקטע של SONA ?!?!?!

אני שובר את הראש להבין מה קטע של זה. כבר בפרק 19 "איש הפתקים" עיין בתיק SONA (אחריי שקרוליין שיחררה את מייקל). אם המטרה הייתה להרוג את האחים, למה הוא מתעסק בנושא שונה לגמריי. וכל זה קורה הרבה לפני שמייקל נוסע לפנמה או מראה על כוונה כזו. וכשהם נכנסו לכלא החדש (סונה) "איש הפתקים" רוצה שהם יברחו משם. אין היגיון.

shiraz cohen

New member
../images/Emo58.gif

כולנו שוברים את הראש בקשר לזה. אף אחד לא ממש יודע... זה הכול השערות. נחכה לאוגוסט ונראה... [:

מתוקק

New member
../images/Emo58.gif לגבי פרק 22...

לא כל כך מובן... באליק חייב להישאר בחיים בשביל לומר לסוקרה היכן מריקרוז נכון? הסוכנים "שעבדו" עם טי.באג היו בשביל לתפוס את סקופילד? ואיך בסוף הפרק השוטרים ידעו לבוא לאגם בסירה איפה שסקופילד ולינק היו?

idandi

New member
השוטרים ידעו להיכן לבוא

כי ביל קים הזמין אותם...

מתוקק

New member
../images/Emo58.gif המשך

אבל למה הוא הזמין אותם,הרי הוא רצה להרוג אותם,אז הוא היה נעצר,מה יוצא לו מזה?

לא הבנתי עדיין מה/י זה סונה../images/Emo58.gif

אז מה זה סונה? לא הצלחתי להבין... זה הבית כלא הזה שסקופילד נמצא בו עכשיו? זה האיש הזה? ומי זה היה האיש הזה שלא מדבר? מה זה לעזאזל סונהה???????

למעלה