../images/Emo58.gif פרק מטורףףףף..........
אני בדרך כלל לא ממש מגיבה בפורום, אבל אחרי פרק כזה אין מצב לא להגיב......... לדעתי הפרק הזה היה ממש ממש טוב! הם עשו סוף מעולההההה שמשאיר את כולנו במתח ומלאי סימני שאלה עד לעונה הבאה......... הסיפור עם קלרמן לא ברור- או שהוא תכנן את זה עם השוטרים שבאו, והם הרגו רק את השוטרים ששמרו עליו (כי ידוע לכולנו שלא חסרים לו קשרים, ולכן גם הם נסעו מדרך שונה), או שפשוט הוא מכיר כ"כ טוב את דרך ההתנהלות של המשטרה שם, שהוא צפה מראש מה יקרה לו (שיהרגו אותו בכל מצב) ולכן אמר שלקח להם זמן להגיע....... אני אישית הולכת עם אופציה א'..... תודה לאל שביל קים מתתתתת, הגיע הזמן!!!!!!! לפי מיטב הבנתי, טי באג לא נמצא ביחד עם השאר, הוא נמצא בכלא רגיל...... ובאליק כן נמצא ב"סונה", הראו לפני כן שהעבירו אותו מהכלא שטי באג נמצא בו, והסוהרים איחלו לו "בהצלחה" כי הם ידעו שהוא מובל לסונה...... גם כשצילמו אותו שוכב מוכה התמקדו עליו יותר זמן, וגם סקופילד הסתכל עליו לכמה שניות....... לגבי סוכרה- הבנאדם בטוח חי!!! כבר ראינו שבסדרה הזאת, כשלא מראים מוות וודאי, אז אין מוות..... ולכן לדעתי גם קלרמן חי, כמו שכתבתי......... מה שלא ברור לי זה מה כל הסיפור של הזקן הקרח?? מה הוא רוצה מסקופילד?? ברור לו שהוא יברח שוב, וזה גם מה שהוא רוצה...... הראו שהוא חוקר דברים במעבדה מסויימת, לדעתי זה משהו שקשור במוח של סקופילד ובגאונות שלו, אולי הוא רצה לבחון את זה ולכן גרם לכל הסיפור הזה (ההפללה של לינקולן וכו'), הרי הוא מעל הנשיאה והחברה...... ויכול להיות שבכוונה הוא הכניס את מאהון לכל הסיפור הזה, כי גם הוא גאון לא קטן, וגם המוח שלו מאתגר............ עוד משהו שלא ברור לי- לאורך כל הדרך המטרה של הקירח וביל קים הייתה להרוג את כל הנמלטים, כולל סקופילד, רק בסוף הקירח שינה את דעתו ואמר לביל שהוא צריך אחד חי (סקופילד), אז מה קורה פה לעזאזל??? בקיצור- אני מחכה בקוצר רוח לעונה הבאההההה...................