פרק 222

sagi10100

New member
../images/Emo58.gif הערה חשובה בקשר לסונה!!!

אוקי יש לי השערה בקשר לקירח....הוא אמר שהוא רוצה שמייקל יברח מהכלא! אולי הם שמו אותו שם בכוונה כדי לחקור את דרך המחשבה שלו או אפילו כדי לראות אם יש איזה סיכוי לצאת מהכלא הזה-ואם יש, מייקל בטוח ימצא אותו... סך הכל עונה מעוללה וסיום ענננק! מחכה לעונה השלישית!!!

CANDY MAN

New member
עם כל הכבוד...

אם מייקל הצליח לברוח מכלא שמור בארה"ב אז בטח איזה כלא מסריח בפנמה זה לא אתגר בשבילו... ועוד משהו, עוד מישהו חשב על זה שבאליק, מהון ומייקל יושבים וחושבים איך הם יברחו ואז מייקל חושף את הרגליים שלו... "יש לי את התוכנית של הכלא למקרה חירום"....

tiramisu1

New member
../images/Emo58.gif לא כואב הלב על ה

כסף???? זה מה שהכי מציק לי בכל הפרק הזה
וכמובן אני שמח שקים מת. ונראה לי שרמזו לנו באמצעי המבע שסוקרה מת - הפלאשים והפייד... קצת לא הבנתי מה קרה בסוף עם המשטרה הפנמית. כאילו - המייקל הזה הצליח לחמוק מכל העולם ומכל המניאקים הכי גדולים אבל בסוף איזה משטרה מצ'וקמקת תופסת אותו? סליחה אבל זה מצוץ. ובשביל מה עשה את ההצגה של הבת ערובה עם שרה? ובכלל למה הם הגיעו המשטרה? האם התכנית של קים הייתה להקריב את עצמו בידיעה מראש? כלומר הוא הזמין משטרה על הרצח שלו עצמו? האם זו תוכנית סונה? ומה זה הכלא ההזוי הזה? נו טוב נחכה ונראה

shiraz cohen

New member
../images/Emo58.gif

מייקל עשה את הקטע עם שרה כדי שהם לא יתפסו אותה,וכדי שהיא לא תספיק להגיד שהיא רצחה את קים. הוא רצה שהמשטרה המצ'וקמקמת הזאת,כמו שאמרת,תתפוס אותו ולא את שרה. היא הקריבה מספיק בשבילו או משו כזה... זה מה שהוא אמר לה. ולשאר... אין לי ממש תשובות. נצטרך לחכות ולראות.

ח0חו0ית1

New member
אני חושבת

שהתוכנית הייתה שמייקל יגיע לכלא 'סונה', אז קים היה הורג את לינק ומאשים את מייקל ואז מייקל היה נכנס לכלא

היללוש7

New member
איזה פרקק|../images/Emo58.gif

אני אפפעם לא מגיבה פה אני רק קוראת אבל אחרי הפרק הזה פשוט חובה להגיייב פרק מותח, מפתיע, מסעיר אין ספק שהסיום מאוד לא מרצה ומושך לעונה הבאה איך מכורה כמוני תחכה עכשיו 4 חודשים?
חח
בקיצור, מייקל בכלא ולי בכל אופן היה ברור שאחד מהם ייכנס שוב לכלא, למרות שרק לחשוב על זה בדיעבד זה רק רומז על מריחה מגעילה של העלילה אבל אחרי הפרק רואים שבקלות זה היה יכול לקרות ויפה... שרה, בניגוד לכמה תגובות כאן מאוד אהבתי אותה וכ"כ מייפייפים אותה כי היא רופאה, עצם העיסוק שלה בחיי אדם יכול להסביר את הייסורי מצפון שלה על רצח, למי ששאל וכמה דברים שלא הבנתי מי אלה האנשים שעקבו אחרי שרה? הרי אחריה כבר לא עוקבים, לא מחפשים אותה וגם אחרי לינק אז מה הקטע? ואיך בדיוק הכניסו את מייקל ומאהון בלי משפט לכלא המסריח הזה? הם בכלל לא הבינו מה הוא אמר להם כשהוא האשים את עצמו ולמה הם בכלל רדפו אחריהם אחרי ששרה ירתה בסיני המעצבן הזה? הרי הוא נפל לים הם לא ראו אותו בכלל מת...

dogster

New member
../images/Emo58.gif בקשר לסוקרה

רק אני חושב שכל הקטע עם סוקרה היה מאולץ? עזבו את זה שהוא יכול להוציא מבליק איפה היא כבר בפעם הראשונה שהוא לקח לו את האקדח, כמה בליק כבר יכל להתרחק מהבית? הוא כולה יצא להביא משהו וחזר

4ShiRaN

New member
../images/Emo58.gif222

איזה פרק יפה ועד שהתחלתי לאהוב את קלרמן הרגו לי אותו.. ומסכן באליק איך הוא נראה התוכנית של מהון נהרסת בזכות מייקל החמוד שלי ומה הקטע עם המרכז לחקר המדעי והכלא של סונה אוףףףף אין לי כוח לחכות עד אוגוסוט לעונה שלישית שיקדימו אותה לשבוע הבאאאא

R i s a

New member
איזה פרק ../images/Emo98.gif../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

וואו, וואו, וואו! עם כל הקטע הזה שבטח העונה השלישית תהיה גרועה, לא הייתי סומכת על זה. אני ממש אוהבת את התסריטאים של הסידרה הזו ואני מאמינה שכל הדברים שנאמרו (וקראתי הכל), הם יתעלו על כך! בסוף יהיה משהו שכ"כ לא ציפינו, כ"כ לא ראינו את זה בא... לגביי אם זה היה בליק או לא - זה היה בליק בוודאות, כתוב בסיכום של הפרק באתר הרשמי של פוקס. (טוב שהם לא הגזימו עם אורך ה-7 עמודים הזה >.>) "Bellick lays shaking on the prison floor, near naked and beaten within an inch of his life." אני חושבת שקלרמן באמת מת, כאילו, די כבר, לא תמיד מנסים לעבוד עלינו בסידרה הזאת! הגיע זמנו, לדעתי. אפילו שממש אהבתי את הדמות שלו, הגיע הזמן שלו למות - מיצינו כבר את כל מה שהוא עשה, ובנוסף זה יהיה לא הגיוני אם לא הרגו אותו. לא הבנתי ממש את כל הסצינה של טי-באג עם בליק. ואם כבר - לדעתי בליק כ"כ קיבל את מה שמגיע לו... פשוט מניאק. אני מרחמת על סוכרה, למרות שברור לי שהוא לא מת. אחרי הכל, הוא התמוטט באמצע רחוב סואן ואף אחד לא יעזור לו? מריקרוז בטוח תינצל, בעיניי, אחרי הכל - בליק הזכיר שיש לה אספקה לחודש, ועם כל הרוע של בליק אני לא מאמינה שהוא באמת מסוגל להרוג אותה... ובנוסף, היא לא כזאת מטומטמת ובן אדם נואש מסוגל למצוא פתרונות להכל. מצפה בקוצר רוח לאוגוסט !!!

ItsNotMe1

New member
../images/Emo58.gif ואני בכלל חשבתי

שכל האור הזה בסוף שהוא נכנס אליו זה כאילו היציאה בכלל משם וכל העניין היה סתם תרגיל כדי שיברח.. דמט......!

ItsNotMe1

New member
../images/Emo58.gif טוב אחרי שראיתי שוב

בוודאות מייקל יוצא אל מקום פתוח, גם רואים את הגשם!! זה מתקשר לסצינה הקודמת שרואים מישהו אומר לבוס הגדול הזה שזה בדם של מייקל לברוח ואז הוא אמר "זה בדיוק מה שאנחנו רוצים שיעשה"

ƒlameStriker

New member
../images/Emo58.gif

זה ככל הנראה חצר בית הכלא. ואהבתי את הניגודיות בסצינה הזאת. מחושך אל אור.
מיאוש לתקווה. אחלה סוף.

היללוש7

New member
../images/Emo58.gifגמני חשבתי

שהאור הזה בסצינה בסוף זה כי השאירו לו דלת כי רוצים שהוא יברח
דמיון פורה יש לי...

MaTaNeLiM

New member
האיש הקירח

אני כמעט בטוח שזה ראש "החברה". הוא לא מדבר הרבה מסיבות שונות כמו שלא יקליטו אותו או משהו כזה... בגלל זה הוא מדבר בפתקים. בפרק האחרון הוא היה במעבדה הזאת ואמרו לו שכאן זה בטוח לדבר. לגבי המחשבה שקלרמן חי, זה בכלל לא סביר אבל נתן לי תקווה :) , תודה. אני חושב שסוקרה יישלחח עוד פעם לבית חולים. 50% שמריקרוז תמות וה50% השניים הם שהיא בכלל לא כלואה או שהיא יכולה לשרוד יותר זמן... אני חייב לבדוק אם זה באמת בליק שם על הרצפה ולאן מייקל יצא בסוף הפרק?? ומתי מתחילה העונה השלישית?? שווה לחכות ;)

ƒlameStriker

New member
../images/Emo58.gifבהודעה מעל../images/Emo70.gif

תסמן!! :-\ כמו שכתבתי קודם, ככל הנראה מייקל יצא אל חצר בית הכלא. וזה באמת בליק. גם אני לא האמנתי אבל בדקתי יותר מ-3 פעמים. זה הוא!

blinkinpark25

New member
אני מתלבט אם להשאר ער...

עוד לא החלטתי... אבל מה שבטוח יהיה פרק ענק.. חייב להיות... חבל שנגמר... מי יודע כמה זמן נצטרך לחכות עכשיו...

mazinya

New member
עוד שעתיים מתחיל הפרק! מכין פופקורן

ויושב לראות את הפרק.. כבר לא יכול לחכות!

למעלה