איזה פרק ../images/Emo98.gif../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif
וואו, וואו, וואו! עם כל הקטע הזה שבטח העונה השלישית תהיה גרועה, לא הייתי סומכת על זה. אני ממש אוהבת את התסריטאים של הסידרה הזו ואני מאמינה שכל הדברים שנאמרו (וקראתי הכל), הם יתעלו על כך! בסוף יהיה משהו שכ"כ לא ציפינו, כ"כ לא ראינו את זה בא... לגביי אם זה היה בליק או לא - זה היה בליק בוודאות, כתוב בסיכום של הפרק באתר הרשמי של פוקס. (טוב שהם לא הגזימו עם אורך ה-7 עמודים הזה >.>) "Bellick lays shaking on the prison floor, near naked and beaten within an inch of his life." אני חושבת שקלרמן באמת מת, כאילו, די כבר, לא תמיד מנסים לעבוד עלינו בסידרה הזאת! הגיע זמנו, לדעתי. אפילו שממש אהבתי את הדמות שלו, הגיע הזמן שלו למות - מיצינו כבר את כל מה שהוא עשה, ובנוסף זה יהיה לא הגיוני אם לא הרגו אותו. לא הבנתי ממש את כל הסצינה של טי-באג עם בליק. ואם כבר - לדעתי בליק כ"כ קיבל את מה שמגיע לו... פשוט מניאק. אני מרחמת על סוכרה, למרות שברור לי שהוא לא מת. אחרי הכל, הוא התמוטט באמצע רחוב סואן ואף אחד לא יעזור לו? מריקרוז בטוח תינצל, בעיניי, אחרי הכל - בליק הזכיר שיש לה אספקה לחודש, ועם כל הרוע של בליק אני לא מאמינה שהוא באמת מסוגל להרוג אותה... ובנוסף, היא לא כזאת מטומטמת ובן אדם נואש מסוגל למצוא פתרונות להכל. מצפה בקוצר רוח לאוגוסט !!!