פרק 222

Angelus

New member
לסמן כראוי../images/Emo70.gif

אזהרה אחרונה! הסימון הראוי הוא -
!

Angelus

New member
אפשר לומר הזוי?../images/Emo58.gif222

יכלו לסיים את זה בצורה מעולה, בלי למרוח את הסיפור עם קים והבית כלא הפריקי הזה. האמת? הקטע היחיד שבאמת עניין אותי בפרק זה עם קלרמן, הסוכן הזה יצא תותח. חבל שאיבדנו את הדמות שלו. באמת שאני לא יודע למה לצפות בהמשך. אני רק יכול לקוות שזה יהיה טוב..

../images/Emo211.gif קלרמן רולז! ../images/Emo99.gif

והפרק עצמו לא היה משהו, לדעתי חבל שהם מותחים את הסדרה ככה...

johnnysmith

New member
זיגמונד פרויד אמר ../images/Emo58.gif

"לפעמים סיגר הוא סתם סיגר". קלרמן מת. נקודה!. וזהו. היוצרים רצו לתת לו כבוד אחרון ולהרוג אותו בכבוד. הוא ידע שזה יבוא, הוא חיכה לזה. הוא בטח תיכנן והיה קשור למספיק התנקשויות כאלה והוא הכיר את השיטה. הנהג לא לקח את הכביש המהיר, לרכב היתה תקלה במנוע אפילו שהוא בדיוק עבר טסט, הם עוצרים בדרך צדדית מתחת לגשר והם לבד לגמרי. וככה הרגו אותו. וכמו שהוא אמר זה הכבוד הכי גדול לחייך לכיתת היורים, אז הוא חייך בגדול וזהו. הוא כבר לא חשוב לעלילה ואין שום תועלת מלהשאיר אותו בחיים, להיפך יש אפילו יותר תועלת בלהרוג אותו כדי שלא יוכל להעיד שוב ולהמציא עוד מסמכים. אני מבין שבסדרה כזאת כל הזמן מחפשים משמעויות נסתרות לדברים ולחפש איך עובדים עלינו, אני עושה את זה בעצמי הרבה אבל צריך לדעת מתי נתנו לנו משהו על מגש של כסף. הסיבה היחידה שלא הראו את הגופה שלו היא כי זה הרבה יותר חזק כשנותנים לצופה להבין לבד (וגם נותנים לו להתבוסס בתאוריות של עצמו). וכן האיש המוכה על הרצפה בכלא זה באליק, אין שום ספק וברגע שראיתי אותו זה היה ברור. אני דווקא מפחד שעונה 3 תהיה סתם מריחה של הנוסחה המצליחה. למען האמת גם העונה השנייה היתה כזאת. הביצוע של העונה הזאת היה מצויין לאורך כל הדרך אבל רואים שזה לא היה רעיון שבנוי לכזה טווח, וזה יהיה יותר ברור בעונה הבאה. פתאום רוצים משהו ממייקל, אולי באמת עשו עליו ניסויים או שהוא כבר עכשיו במהלך ניסוי, הוא פשוט לא יודע את זה. אם אחד האחים ימות זה באמת יהיה לינקולן, ואז בכלל הסדרה תדרדר לדעתי כי ברגע שאתה מתחיל להעלים דמויות עיקריות ככה נופלת הסדרה (סליידרס
). בסופו של דבר נגיע לעונה חמישית שהגיבורים שם יהיו טי-באג, האח-הקטן-האבוד-של-האחים ואיזה סוכן פאדראלי חדש. כמובן שכשהעונה השלישית תתחיל אני אהיה צופה נאמן ואמשיך לראות את הכל, אבל יש לי ספקות לגבי העונה הבאה.

איזה פרק מטורף!!!!!!!!!!1 ../images/Emo58.gif

אין ספק שזה היה פרק פשוט מדהים, אין מילה יותר טובה... מדהים פרק אחד שמראה בדיוק למה אני אוהבת את הסידרה הזאת ממש ככה כל כך הרבה פעמים נפער לי הפה יא אללה והייתי במתח כל הפרק פשוט ככה וואי היה מדהים, אדיר, אין אין... פול קלרמן, יהיה זכרו ברוך עשה לי את הסדרה הזאת הפך מהדמות השנואה עליי לדמות האהובה עליי ביותר אי פעם בערך פשוט... פשוט אין עליו... והסיום שלו היה מושלם נכון שלא רציתי שימות, אבל הדרך שזה קרה הייתה מתאימה לו כל כך ופשוט מושלמת וסצינה מצמררת ואין אין... ביל קים- הלך לשחות עם הדגיגים.. והגיע הזמן באמת. טוב שלא נראה אותו בעונה הבאה. סוקרה- מקווה מאוד שיחייה... בליק- מקווה מאוד שילך לכיסא החשמלי, יאללה, בואו נגמור עם זה כבר סתם, לא, אני פשוט רוצה לראות פחות ממנו בעונה הבאה... עלה לי על העצבים שרה- מלכה, אני אוהבת אותה... טי באג- לא ברור בכלל. אבל תכלס איפה שהוא לא יהיה אני אשמח לראותו אותו תמיד
כשיש טי באג העלילה תמיד מעניינת, לא משנה מה ואחרונים חביבים (חביבים?)- האחים על לינק אין הרבה מה להגיד אבל על סקופילד אני פשוט עצבנית הקטע שהוא האשים את עצמו בהכל- מטופש, מיותר, מאולץ וכל כך לא אופייני לדמות. כולנו יודעים טוב מאוד שאם שניהם היו יוצאים ומסבירים הכל לשוטרים הם היו משתחררים יפה מאוד. כל ההתוודות המזוייפת והמטופשת הזאת הייתה רק תירוץ לעונה הבאה. שדרך אגב, עם הכלא החדש, בטח תהיה better than ever. סיום מדהים לעונה מדהימה....... !!!!!!!!!

tguri

New member
שאלה

למה קים הזמין את המשטרה?? וכשהמשטרה באה כבר קים היה מת בתוך המים..אז לא היה צורך בכלל לברוח... אז בקיצור על מה האשמו את מייקל??

תותים 2

New member
שאלה על השחקנים אולי ../images/Emo58.gif

כולם ממשיכים לעונה הבאה? מי שנשאר חי? מה עם שרה....האי היא בהריון היא תשחק בעונה הבאה תודה

../images/Emo58.gifאף אחד לא אמר שהוא מת...

ראית שהרגו את קלרמן?? בסדרה הזו כל עוד אין גופה שמראים אז הוא לא מת חחח... גם בעונה הראשונה שהראו שירו במהון, בסוף התברר שירו לו בכתף... קיצר אם לא מראים אז אל תסיקו ישר שהוא מת... יש מצב שרק חיסלו את השוטר שהיה איתו...

johnnysmith

New member
אבל למה? ../images/Emo58.gif

איזה אינטרס יש לאנשי "החברה" להשאיר אותו בחיים. הוא הרי בגד בהם, העיד נגדם, מסר מסמכים, ואם הוא נשאר בחיים אז הוא ממשיך להעיד. "החברה" לא מורכבת מאנשים טיפשים, הם לא יחטפו את קלרמן, ישאירו אותו בחיים בתנאים שהוא יוכל יום אחד לברוח להם ולהמשיך להלחם בהם. הכי פשוט בשבילם, והאינטרס הכי גדול שלהם זה להרוג אותו. יש כל מיני שטויות עליליתיות שעושים מדי פעם שאפשר לוותר עליהם, אבל להשאיר אותו בחיים זה פשוט מטופש. חוץ מזה שבלי לראות את הפרק פעם שנייה עדיין זכור לי שאפשר היה לשמוע לפחות שתי יריות עם לא שלוש, אין שום סיבה לרסס את השומר בלבד עד כדי כך.

אי אפשר לדעת../images/Emo58.gif

הכותבים האלה מטורפים לגמרי בצורה החיובית... כל פעם משהו אחר משתנה... מישהו פה בכלל חשב שהעונה תסתיים בכך שמייקל יחזור לכלא בכלל?? אולי הם צריכים אותו למשהו אחר??

johnnysmith

New member
לפי דעתי ../images/Emo58.gif

זה פוגע באמינות של העלילה. אין ל"חברה" שום סיבה להשאיר אותו בחיים, או לתת לו משימות. הם לא יגידו לו "תראה אתה בגדת בנו בצורה הכי איומה, אבל אנחנו בוטחים בך אז הנה עוד משימה בשבילך", ואם הם כן ייעשו דבר כזה, זה לא אמין. הם גם לא יחטפו אותו כדי להתעלל בו, בגלל שהוא בגד בהם, כי הם לא טיפשים ודבר כזה זה פתח בשבילו לברוח. מבחינתם, כמו שהוא אמר הוא חייב למות מהר. וגם אם צד שלישי נכנס לקחת אותו (האנשים שעבדו עם אבא של האחים?) זה עדיין לא אמין, כי אם באו אנשים טובים לקחת אותו הם לא היו חייבים לרסס את השומרים עם שוט-גאן, גז מרדים כלשהו היה עושה את העבודה, כי המטרה שלהם היא להוציא את קלרמן ולא להרוג חפים מפשע. תראה יכול להיות שקלרמן חי, אבל אני לא מאמין שיכול להיות הסבר הגיוני ללמה הוא חי שלא פוגע באמינות של הסדרה. קלרמן מת וצריך להשאר קבור ולא להופיע פתאום באיזה הסבר מצוץ מהאצבע על זה שהוא האיש היחיד שיכול לבצע משימה כלשהי.

אבל הם היו עם מסכות!!! ../images/Emo58.gif

למה להם להיות עם מסיכות אם הוא ימות ממילא? לפי דעתי הם לא הרגו אותו, והם מצילים אותו, לא יודעת למה, בדיוק כמו שקרה שקלרמן החליט לשנות את הצד שלו לטובת מייקל ושרה... יכול להיות שהם קשורים לחברה אבל הם פתאום לטובת קלרמן.. הוא שקריסטין בכלל שלחה אותם, לא יודעת מה קורה פה...

tiramisu1

New member
ואי - לא חשבתי על זה ../images/Emo2.gif ../images/Emo58.gif

אתה צודק - הסדרה הזאת כל כך אוהבת לעבוד בעיניים על הצופים. אם לא הראו לנו - אולי לא מת. אהבתי את מה שאמר על הנאצים לפני שירו בו, לכאורה.

dogster

New member
פרק מבאס והזוי

הכל מבולגן ומעורבב, הכותבים עצמם בטח כבר התבלבלו... פתאום היו להם תוכניות למייקל אחרי שהוא כמעט ומת 50 פעם? מה מהון תכנן לעשות שם, לתקוע גם את האחים וגם את ביל? אין יותר מדי מה לרשום על הפרק, גם אם העונה השלישית תהיה טובה, הם היו צריכים לסיים את הסדרה.

tzvika220

New member
מה זה היה השוט האחרון ההזוי הזה??|ס

השוט האחרון בפרק היה מזה הזוי. הוא נכנס לכלא מתהלך כמה מטרים ואז נכנס לפתח מואר ביותר???

MineraL

New member
ספוילר מעלי וגם כאן../images/Emo58.gif

אני חושב שזה כאילו הכניסה לחצר של הכלא

למעלה