פרק 222

Laxir

New member
את טועה ../images/Emo58.gif

הגנרל הקירח לא אמר לקים שהוא צריך רק אחד מהאחים בחיים, אלא רק שהוא צריך את אחד מהאחים.

../images/Emo58.gifפרק מטורףףף לחלוטין, וזו דעתי...

כל מה שכתבת לדעתי את צודקת, למעט כמה דברים... קודם כל, ובזה אני מסכים איתך, קלרמן כנראה חי, כל עוד לא מראים את הבן אדם מת הוא לא מת. נקודה! לדעתי חיסלו רק את השוטר שהיה איתו... אמרת שרוצים לחקור את המוח של סקופילד, אבל לדעתי אולי הכניסו אותו בכוונה לשם, והקרחת אמר שהוא בונה על זה שהוא יברח, כי לדעתי הם רוצים שהוא יוציא משם מישהו שהם כנראה זקוקים לו, ולדעתי סקופילד ומהון יתכננו ביחד בריחה מהכלא, אולי באליק יצטרף אליהם ואולי גם השקית תה יצטרף אליהם (טי באג). גם לא יודעים מה יהיה עם שרה ולינקולן, מה שכן מראים שמישהו עוקב אחרי שרה שם, מעניין מי זה... סימני שאלה גדולים גם בנוגע לסוקרה ולמריקרוז.... קיצר, חבל לנחש כי בסדרה הזו הכל יכול לקרות שלא חשבנו עליו בכלל!!! צל"ש לתסריטאים, כשחשבנו כבר מה הם יכולים כבר לעשות כדי לעבור לעונה שלישית הגיע פרק 22 והעביר אותנו פשוט למתח מטורף וציפייה לעונה השלישית!!!

*. שאמרתי שהשקית תה יצטרף אליהם

זה כי לדעתי יעבירו אותו גם אליהם לכלא, אני לא מצליח לחשוב איך ימשיכו את זה בלעדיו, שהוא בכלא אחר, למרות שיש מצב שאולי אולי האיש הזה שדיבר איתו בכלא בסוף ישחרר אותו או משהו...

ZaAmHaRaShA

New member
בגדול הפרק הוכחה לזה

שלא שוחטים פרה חולבת.. סדרה עם רייטינג-->הכסף זורם-->הסדרה ממשיכה העונה השלישית תהיה רק downhill וחבל.. הם היו צריכים לסיים את זה כבר הרבה קודם אבל גם פה עוד היה סיום סביר.

BarcaBoy2

New member
עכשיו ראיתי את הפרק ולא הכי |ספוילר

אהבתי..מייקל שוב בכלא נו באמת.. ואם כבר אז צריכים להסגיר אותו לארהב בדרך כלל הפושעים מרצים את הפשע בארץ שלהם כמו שרוזנשטיין מרצה עכשיו בארץ ולא בארצות הברית.. וכל הקטע עם מהון וזה שסיבך את הכל לא האהבתי הם כולם יכלו לברוח וזהו ומה הקטע של ההוא מהחברה שאומר שהם רוצים שסקופילד יברח מסונה?? מה זה הגאיי סטאף הזה והקטע שבלייק נכנס לכלא הוא הראי באפביאיי עם מהון אז איך הוא לא ימזה איכשהוא שהיה אומר אני אפביאיי והיו ישר משחררים אותו.. קיצרררר אני לא מחקה לעונה 3 נמאס מהדברים הלא הגיוניים והלא קשורים של הסדרה הזאת :(

אין לפנמה הסכם הסגרה עם ארהב

וזו הסיבה לכך שמייקל בחר מלכתחילה בפנמה צעד לטובתו צעד לרעתו...

gozala

New member
הכלא מהגיהינום ../images/Emo178.gif

מה זה הדבר המסויט הזה? ברכבת של חצות יש כלא פחות נורא... מהיכן מצאו את התפאורה המסוייטת הזו? אנשים לא יכולים לשרוד שם בכלל, מחנה ריכוז נראה טוב יותר.

fogen

New member
רק אני קצת מאוכזב מהסוף? ../images/Emo58.gif

היה פרק טוב והכל באמת אחלה אבל הסוף קצת מאכזב? שוב פעם להכניס אותו לכלא ושיברח? לא יכלו לקחת את זה לכיוון שונה אחר? אז הכלא הפעם קשוח יותר ויאנסו אותו ואנערף מה ואין לו מפה או תוכניות או כלום, אבל זה שוב כלא ואנחנו קצת ממחזרים דברים אם הוא שוב צריך לברוח מכלא!

14010704

New member
בסופו של דבר-

איך לינקיין ומייקל יגלו לעולם את זה שלינקיין לא רצח והוא לא צריך למות?

gimi6

New member
../images/Emo58.gif העולם כבר יודע.

לא ראית שכששרה יצאה מבית המשפט ראו את העיתונאים מדווחים בטלויזיה שלינק זוכה מכל האשמות והיא מיד נלחצה שצריך להודיע את זה למיקל.. אז כל העולם כבר יודע שהוא זוכה..

../images/Emo88.gif../images/Emo58.gif

אני בטוח שהעונה השילשית לא תתעסק איך הם ברים אולי קצת קצת רוב העלילה תתקיפם מחוץ לכלא ותסביר הה ולמה הקרח רוצה את אהון וסקולילד בית כלא

אף אחד לא שם לזה?

לא שמתם לב למרכז המדעי? כשהגנרל אמר שזה בדם שלו, אולי זה קשור לאיזה ניסוי שעשו למייקל? אולי זה ישמע כבר גרוע וקלישאה, אבל אולי זו הסיבה שרודפים אחרי מייקל? הרי קים לא היה צריך לרדוף אחריו, ובכל זאת הוא עשה את זה. אולי האינטיליגנציה של מייקל קשורה בניסוי שעשו לו? זה מסביר גם למה הוא כזה חכם ולינקולן הוא כזה אידיוט. אולי זה נשמע מגוחך, אבל צריך להסתכל על זה גם מנקודות אחרות.

shaieden

New member
תגידו לא אמרו ש... (ספויילר)

לא אמרו שאחד האחים ימות??? הייתי בטוח שזה יקרה הפרק.

shaieden

New member
עכשיו רק קלטתי מי שכב על הרצפה (ספו

זה היה בליק! שמתם לב לזה? רק עכשיו אני רואה את זה בתסכית באתר FOX http://www.fox.com/prisonbreak/recaps/recap_222_7.htm אחרי שמישהו קרע לו את הצורה במכות...

למעלה