פרק 222

DevilGirl92

New member
זו טעות.

ההפקה בפירוש אמרה שהצילומים נשארים בדאלאס. הידיעה שהצילומים יהיו ברומניה פורסמה בידיעות אחרונות, והיא לא אמינה כמו הודעה שההפקה בעצמה מסרה.

Laxir

New member
כמה שאלות לאחר צפיה חוזרת ../images/Emo58.gif

1. קלרמן טען במשפט ששרה סייעה למייקל לברוח בגלל שהיא חששה שקלרמן יהרוג אותה. האם זה נכון? או שקלרמן המציא את זה? 2. הבחור שדיבר עם טי-באג בכלא נראה לי מוכר, האם הוא הופיע בעבר בסדרה ? 3. מי ששכב על הרצפה בכלא של סונה היה מר. בליק ? (מצד אחד נראה שכן, ומצד שני אני לא בטוח...)

CANDY MAN

New member
חאטתאוי... אולי די!

מה אתה בטוח במאה אחוז? אני צפיתי בתמונה איזה עשר דקות לעומת תמונה רגילה של באליק ואני כמעט בטוח שממש לא! מאיפה אתה החלטת שכן? תפסיקו להנפיץ כבר!

meni32

New member
זה באליק! תקרא אפילו את...

ה RECAP באתר של פוקס. קישור: http://www.fox.com/prisonbreak/recaps/recap_222_7.htm

R i s a

New member
ואני מצטטת: ../images/Emo98.gif

מהאתר הרישמי: "Bellick lays shaking on the prison floor, near naked and beaten within an inch of his life."

Laxir

New member
../images/Emo58.gif זה בדיוק מה שאני חושב ../images/Emo45.gif

או שזה שחקן שממש דומה לו או שזה אכן אביו של מייקל ולינק ...

מאשו

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif

אם זה שחקן שסתם דומה לו זה יהיה כבר מציק, גם הבוס של החברה [איש הפתקים בלימוזינה] דומה מאוד לאוסקר שיילס.

זה לא הוא ../images/Emo58.gif

בדקתי בשחקנים בIMDB חוצמזה (1) הוא מת וחוצמזה (2) הם לא דומים בגרוש..

Moreiro

New member
../images/Emo58.gif גם אני חשבתי

ואז הגעתי למסקנה שאם זה היה הוא היו עושים לקטע הזה מוזיקה הרבה יותר מותחת ודרמטית או לפחות מראים קודם את הרגליים שלו ואז את הפרצוף.. אבל לא עשו שומדבר אז זה לא הוא

The meshiganes

New member
לגבי 1 ספלויר

מיקל שלח לשרה מכתבים אבל היא לא הסכימה ליצור איתו קשר עד שהיא הבינה שהיא מועמדת לחיסול והיא הייתה צריכה את העזרה של מייקל כדי להימלט מהמצב עליו היא נכנסה...לגבי הדלת יכול להיות שהיא פתחה אותה בגלל שאימו עליה וככה זה מתחבר לסוף המוזר עם הרופאים, ויכול להיות שקלרמן חיפה עליה....

lee blue7

New member
כל הקטע כל כך הזוי ולא מובן

בטוח שהם רופאים?! כל הזמן הראו אותו כאיש עסקים ופתאום הוא רופא?!

The meshiganes

New member
ספלויר

היה רשום איפה שהוא שזה מכון מחקרי, אבל בגלל החלוקים קראתי להם רופאים....

למעלה