פרק 222

Son Gocu

New member
אם תשים לב

בסוף פרק 19 אומרים שיש עוד 3 פרקים לסיום העונה. פרק 22 פרק גדול!!!

idandi

New member
אמרו שיהיה עוד פרק...!

אני לא יודע אם הפרק הזה יהיה קשור או שזה סתם פרק אבל אמרו שיש פרק 23 שקוראים לו סיקימיקי...

Hero567

New member
../images/Emo58.gif 222

היה מעולה. וואיייי ממש ממש טוב העשר דקות האחרונות היו פשוט וואו. יש מלא קצוות שנותרו פתוחים לקראת העונה הבאה; מה יהיה עם סוקרה? מי השותפים של טי-באג, והאם גם הוא יועבר לסונה? מה יהיה עם מייקל, מהון ובליק - האם הם יברחו? ומה שאותי הכי מעניין זה מה לעזאזל רוצה האיש הקירח ממייקל? זה לא התחיל בהפללה של לינקולן שרצו בכלל להחזיר אותו לכלא או להרוג אותו. מה האינטרס במייקל כפרט? נדליק
לזכרו של ביל קים (סוף סוף אם יורשה לי לציין)

cp26

New member
תשובות+ תיאוריה לעונה 3 ../images/Emo58.gif

לדעתי המטרה של האיש הקירח היא לשחרר מישהו מסונה. לכן הוא מקווה שאותו אדם יחבור למייקל וביחד איתו הוא יצליח לברוח.למרות שלא הראו לנו שמאהון נכנס גם הוא לסונה אני מניח שהוא שם, כי ראו שהוא ומייקל הגיעו לאותו מקום עם רכבי המשטרה. לגבי טי-באג - אחרי שהשותפים שלו הודיעו לו שהוא נכשל ולכן לא ישוחרר, לדעתי יעבירו אותו מהמעצר במשטרה לסונה והוא יחבוא למייקל, לבאליק ולמהון. הפעם מייקל ינסה שלא לכלול אותו בבריחה אבל לא נראה לי שזה יצליח לו, כי טי-באג יצליח לאלץ אותו להיכנס לתוכנית כמו בעונה הראשונה. לגבי לינקולן ושרה - לדעתי לינקולן ימצא אותה וביחד הם ינסו לשחרר את מייקל מבחוץ, כמו שהיה עם ורוניקה וניק בעונה הראשונה. לא ברור כמה זה יעזור. היוצריםשל הסדרה פרסמו שייתכן שאחד האחים ימות בתחילת העונה השלישית. עכשיו ברור לחלוטין שאם זה אכן יתממש, זה יהיה לינקולן, כי אם יהרגו את מייקל כל העלילה תיתקע. זה גם הגיוני מהבחינה הזאת שמייקל הוא הכוכב הראשי של הסדרה ולא הורגים את הכוכב הראשי. אני אישית מקווה שלינקולן ישרוד, למרות שישי היגיון בלהרוג אותו - העלילה שלו הסתיימה והוא זוכה מרצח טרנס סטדמן באופן רשמי. לגבי סוקרה ומריקרוז - אני מניח שסוקרה יצליח לאתר אותה והם ייעלמו מהסדרה בסוף טוב כמו שהיה עם סי-נוט.

nlz

New member
סוקרה גם יעזור למייקל ולבאליק...

אחרי הכל הוא חייב.

nick fury

New member
../images/Emo58.gifלגבי לינק

"יש היגיון בלהרוג אותו - העלילה שלו הסתיימה והוא זוכה מרצח טרנס סטדמן באופן רשמי." סעעעעמק, ומה קרה עם סוף טוב? זה כל כך גרוע לצפות לסוף טוב? אם אין מוות אז העלילה לא מתקדמת. אני ממששש אוהב את החשיבה הזאת

The meshiganes

New member
ספלויר

יש בעיה עם התאוריה שלך, האיש הקרח לא ידע את מי צריך להכניס לסונה הוא ביקש מהסיני לגלות את מי צריך להכניס לסונה.

PrincessAlina

New member
מייקל בחיים לא יסכים...

הוא בחיים לא יתן שטי באג יברח מהכלא, הוא יעדיף להיות בכלא בעצמו מאשר לתת לו לברוח.. באמת אנשים, אתם בכלל רואים את הסדרה???

heeeen

New member
היה ענק

מחכה בכליון עניים לעונה השלישית יאווווווו

Tankard

New member
../images/Emo58.gif איזה פרק סיום..

לינק ושרה חופשיים , טיבאג באליק מייקל ומאהון בכלא .. נראה לי שבעונה שלישית מייקל ומאהון יברחו ביחד מהכלא הזה .. ומה הסיפור עם הקירח- מה הקטע להביא אותם לשם אם הם יודעים שהם יברחו

MineraL

New member
פרק 222 והשערות להמשך../images/Emo58.gif

פרק ענק!, בהחלט הפרק הטוב ביותר בעונה ולדעתי המתח בפרק עבר את המתח בעונה הראשונה, סוףסוף
גם אני חשבתי כמו רובכם שעונה שלישית לא הכרחית בגרוש (כמובן שטעיתי), לפי איך שזה נראה העונה השלישית צריכה להיות הטובה ביותר, אפילו יותר מהראשונה. יש כ"כ הרבה דברים פתוחים, טי באג יודע דברים ואין לנו מושג מה הם, הרבה הרבה הרבה דמויות באותו הכלא (טי באג, מייקל, מאהון, באליק) ויש לי הרגשה שכולם שם יודעים שמייקל יברח שוב וינסו להתאחד איתו כמו בעונה הקודמת. סוקרה לדעתי הכי מסכן, אני חושב שהסיכויים שמריקרוז חייה לא כאלה גבוהים... שבוע בלי אוכל ומים ובמקום סגור זה פשוט רצח, אלא אם באליק שם אותן עם השגחה וזה לא כזה הגיוני. ועדיין לא הבנתי מי זה הגנרל הקירח.. מה שבטוח מבחינתי, ארבעת הדמויות הטובות של הסדרה בכלא ממש מזעזע, שרה ולינק הולכים להיות בדכאון רציני ומייקל ומאהון הולכים לשתף פעולה ולצאת מהכלא.

heeeen

New member
לא הייתה ולא תהייה

עונה יותר טובה מהעונה הראשונה!

fire storm

New member
../images/Emo58.gif אני רואה טוויסטים ממייל.

אז ידעתי שזה מה שיקרה. ידעתי ב4 פרקים האחרונים שכל העונה זה כדי לפתות את מייקל לאנשהו, שבעצם בוחנים אותו, ידעתי כל הזמן הזה שסונה זה איזה דבר שהם צריכים שמייקל יפתור. העונה הבאה תהייה לדעתי אמצע הדרך בין אוז ופריזון ברייק העונה הראשונה. בית כלא מאוד אלים, עם תוכנית בריחה כלשהי. סוףסוף הבנתי למה הצילומים עברו לרומניה- הייתי בטוח שזה אמור לדמות מקום מושלג, בסוף מתברר שסך הכל יש שם סט של בית כלא שעולה בזול.

fire storm

New member
אני קראתי שהעונה השלישית מצלומת ברו

ברומניה. אני בטוח בזה.

למעלה