תשובות+ תיאוריה לעונה 3 ../images/Emo58.gif
לדעתי המטרה של האיש הקירח היא לשחרר מישהו מסונה. לכן הוא מקווה שאותו אדם יחבור למייקל וביחד איתו הוא יצליח לברוח.למרות שלא הראו לנו שמאהון נכנס גם הוא לסונה אני מניח שהוא שם, כי ראו שהוא ומייקל הגיעו לאותו מקום עם רכבי המשטרה. לגבי טי-באג - אחרי שהשותפים שלו הודיעו לו שהוא נכשל ולכן לא ישוחרר, לדעתי יעבירו אותו מהמעצר במשטרה לסונה והוא יחבוא למייקל, לבאליק ולמהון. הפעם מייקל ינסה שלא לכלול אותו בבריחה אבל לא נראה לי שזה יצליח לו, כי טי-באג יצליח לאלץ אותו להיכנס לתוכנית כמו בעונה הראשונה. לגבי לינקולן ושרה - לדעתי לינקולן ימצא אותה וביחד הם ינסו לשחרר את מייקל מבחוץ, כמו שהיה עם ורוניקה וניק בעונה הראשונה. לא ברור כמה זה יעזור. היוצריםשל הסדרה פרסמו שייתכן שאחד האחים ימות בתחילת העונה השלישית. עכשיו ברור לחלוטין שאם זה אכן יתממש, זה יהיה לינקולן, כי אם יהרגו את מייקל כל העלילה תיתקע. זה גם הגיוני מהבחינה הזאת שמייקל הוא הכוכב הראשי של הסדרה ולא הורגים את הכוכב הראשי. אני אישית מקווה שלינקולן ישרוד, למרות שישי היגיון בלהרוג אותו - העלילה שלו הסתיימה והוא זוכה מרצח טרנס סטדמן באופן רשמי. לגבי סוקרה ומריקרוז - אני מניח שסוקרה יצליח לאתר אותה והם ייעלמו מהסדרה בסוף טוב כמו שהיה עם סי-נוט.